|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 30 кві, 2025 19:08
Xenon написав::roll: ❗️рф готова обговорити зі США присутність Америки на ЗАЕС "в рамках врегулювання війни в Україні", заявив глава "Росатому" Олексій Лихачов.
бла-бла-бла чи по Лихачову пройшлись залізні копита ? 
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 кві, 2025 19:14
ЛАД написав: prodigy написав:........ так, можливо і не буде... яка пропозиція: капітуляція, віддати 4 області+Крим, і потім через рік Харків, Дніпро, Одеса, Миколаїв?
"яка пропозиція" у вас - "до останньої верби"?Других не имеете? не відповів, тоді тримай - для капітулянтів: ось вам хер, а ні капітуляція ще треба вдарити по вашому параду Зеленський сказав: вони турбуються за парад? недаремно турбуються
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3313 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 30 кві, 2025 19:21
Faceless написав: ЛАД написав:"В рф дописи українською" большинство (почти никто) просто не поймёт.
От треба щоб і в Україні з дописами російською було так само. Чудово ж буде. .........
Вы знаете , не буду даже спорить. И искать сколько было украиноязычных школ в РФ и почему они закрывались. Вас этим не убедить. Но вы предлагаете сделать у нас так, как в РФ. И теми же методами. При "небольшой" разнице % украиноязычных в РФ и русскоязычных в Украине. И чем мы тогда будем отличаться от них? Те же яйца только в профиль? Тот же вариант "антироссии"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 30 кві, 2025 19:25
fler написав: ЛАД написав: Бетон написав:"Если на востоке и в Крыму хотят говорить по русски, дайте им законодательную возможность делать это, отцепитесь. Я еврей, говорю по русски и я гражданин Украины"
Там было ещё: "Язык никогда не будет делить нашу родную страну." И это было в 2014. К сожалению, наши политики считали иначе и страну старательно делили.
Мало по Харкову прилітає чи шо? Чому ви не обурюєтеся, що на рф закрили всі українські школи та спалили всю літературу українською мовою? Чому вас не бентежить, що ви та інші росіяни можете вільно говорити москальською в Україні, а українці на рф не можуть так само вільно говорити українською?
Это слова зеленского, который на камеру всё это сказал. Который после начала войны 2014 работал в москве. Зеленский был против майдана, а сегодня лицемерно ходит на площадь небесной сотни. Вот это я понимаю, цинизм
Востаннє редагувалось Бетон в Сер 30 кві, 2025 19:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 30 кві, 2025 19:28
ЛАД написав: Faceless написав: ЛАД написав:"В рф дописи українською" большинство (почти никто) просто не поймёт.
От треба щоб і в Україні з дописами російською було так само. Чудово ж буде. .........
Вы знаете , не буду даже спорить. И искать сколько было украиноязычных школ в РФ и почему они закрывались. Вас этим не убедить. Но вы предлагаете сделать у нас так, как в РФ. И теми же методами. При "небольшой" разнице % украиноязычных в РФ и русскоязычных в Украине. И чем мы тогда будем отличаться от них? Те же яйца только в профиль? Тот же вариант "антироссии"?
Це елемент самозахисту держави. При цьому я не пропоную нікого вбивати ні переслідувати за наявність російської літератури, тож не "як в рф". Достатньо послідовно продовжувати ту політику, що є, хоча б років 30-50.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 30 кві, 2025 19:28
Прожиджи ты в Украине? Я в Киеве. Чем ты собираешься ударить по параду? Труселями?
Но я даю гарантию, что ты и все турбопатриоты уедут из Киева подальше
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 30 кві, 2025 19:32
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 30 кві, 2025 19:35
Faceless написав:ЛАД написав: Faceless написав:........ От треба щоб і в Україні з дописами російською було так само. Чудово ж буде. .........
Це елемент самозахисту держави. При цьому я не пропоную нікого вбивати ні переслідувати за наявність російської літератури, тож не "як в рф". Достатньо послідовно продовжувати ту політику, що є, хоча б років 30-50.
В РФ тоже "не вбивають" за наличие Шевченко или Леси Украинки. А по вашим словам "послідовно" закрывают школы, запрещают передачи, запрещают продавцам говорить. Ой, это, кажется, не в РФ.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 30 кві, 2025 19:40
ЛАД написав:И чем мы тогда будем отличаться от них? Те же яйца только в профиль? Тот же вариант "антироссии"?
25 років республіки Балтії терпіли знущання ЛАДів і всілякі безсмертні полки і іншу пропаганду кремля, думали так-ці виродки 40-50хх років народження скоро відійдуть в інший мир, не будемо соромитись перед Берліном, Брюсселем і Парижем. А вони вже і туди добрались. Тоді панове так, здайте екзамен на володіння литовською/естонською мовами, а якщо не бажаєте-то "чемодан- вокзал- рф" про яйця не кажи, ваші яйця-це вирвані очі, горло і мозок у полоненої журналістки, тому тобі краще закрити рота і мовчати працював з руськими 6 років, і тільки раз сказав коротку фразу "що це було", так старпом образився, каже не розумію??? , і взагалі чого це ви в російському екіпажі перейшли на українську відповідаю старпому-яка офіційна мова компанії? англійська з ранку всі російські моряки мають розмовляти англійською, хто не знає мови буде списаний як проф непридатний... чіф миттєво відкатів -краще ми українську підучимо а механіки взагалі стали казати, що вони етнічні українці: Прядко і Міхно (кажу , може бути також білорусами, ні не белоруси, ми українці), ось така справа
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3313 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 30 кві, 2025 19:46
Бетон написав:Но я даю гарантию, что ты и все турбопатриоты уедут из Киева подальше
Цікаво. А якщо я не виїду з Києва, то я не турбопатріот чи ти обісра_ з гарантіями?)))
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
|