|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 01 тра, 2025 10:27
d44 написав: Hotab написав:А Стамбул був про роззброєння, якщо забули з чого почали
Усі чомусь забули ще й про гарантії, які обговорювалися у Стамбулі. Від нашої сторони чомусь тиша про це, але москалі казали що було запропоновано щось на кшталт 5-ї статті НАТО. Але наші "партнери" відмовилися під привідом що буде, якщо расія порушить домовленості. Кому не зрозуміло - всі "партнери" засцяли воювати з расією, відмовилися від якихось гарантій та обіцянок для нас. Сьогодні все точнісенько так як і було тоді. Нам кажуть - домовляйтесь з росією самі (звісно йти на поступки вимагають тільки від нас), після того як домовитесь тоді ми візьмемо на себе всі лаври миротворців. У Стамбулі було краще. ЛАД правий, ми виграли час для партнерів, послабили расію. А втратили більше і не отримали нічого з плюсів. Більш того, що обіцяють зараз "партнери" після того як ми підемо поступки москалям в теріторіях так і не зрозуміло . Скоріше нічого.
Сьогодні сенат США розблокував зброю на 50млн. США повертаються схоже. Але остаточно переможуть, як гегемон політичний, коли продавлять захист з неба 5-10тис. військових бритів та французів територію України.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2025 10:32
thenewepic написав:та ні. Це ви постійно, коли дописувачі заводять справу про справедливий і, особливо, стійкий мир, починаєте обвинувачувати цих дописувачів у тому, що вони за війну "до останньої верби". Хоча вони всього лише ратують за те, щоб війна завершилась такими умовами, за яких шанс на новий напад буде мінімальним.
а якщо "шанс на новий напад" ніколи не буде мінімальним, тоді що нова столітня війна? а кого мобілізовувати по 30тис щомісяця? Ви себе яким в черзі бачите? thenewepic написав:Звичайно, колаборантам та тим, хто збирається виїхати зразу після відкриття кордонів
диванним воїнам ввижаються кругом одні ждуни, колаборанти, ссикуни. Як на мене менш двуликими є люди які пишуть я небуду/нехочу воювати - тому я проти продовження війни, ніж ті що з піною в роті з дивану строчать спочатку про розгром рф, потім кордони91, потім справедливий мир, тепер сталий мир, але в яких завжди є відмазка чому хтось інший має сидіти в окопі довічно замість них
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2025 10:45
барабашов написав:Schmit У нас есть чем? В плане - за 38 месяцев войны хоть одна копия Искандера или KN-23 сделана?
Ну це вже інше питання. Але якщо на четвертому році війни нема чим, то це той самий "наш вирок". Тоді потрібно просто йти на умови Трампа і не вийо***, інакше є усі шанси просрати всю країну взагалі.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2025 10:53
Letusrock люди які пишуть я небуду/нехочу воювати - тому я проти продовження війни
Мало лі шо ти там кажеш))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2467 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 01 тра, 2025 10:56
Hotab написав:Letusrock люди які пишуть я небуду/нехочу воювати - тому я проти продовження війни
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2467 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 01 тра, 2025 10:59
Hotab написав:Letusrock люди які пишуть я небуду/нехочу воювати - тому я проти продовження війни
аналогічно
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2025 11:00
Тимофій Милованов
Ось що зараз відбувається.
США хочуть, щоб Україна сьогодні підписала одразу три угоди щодо корисних копалин, а не одну, інакше погрожують угоди взагалі не буде. (Так, угод саме три!). Але це юридично неможливо. США знов ламають нас. Якщо вийде, то суди пізніше анулюють дві з цих трьох угод. Попри це, американська сторона наполягає.
Деталі:
Угода №1 – це міжурядова угода. Саме її українська делегація має повноваження підписати сьогодні. Україна хоче її підписати, вона повністю задоволена цією угодою, бо вона хороша й справедлива. Це перемога для Трампа і для України (я знаю деталі угоди, але тут не про це).
Потім настає етап імплементації.
Угода №2 – це угода між американською корпорацією DFC та українським агентством щодо створення спільного інвестиційного фонду. Це комерційна угода, і уряд України не може її підписати.
Її може підписати тільки агентство, і тільки після того, як Верховна Рада ратифікує Угоду №1. Це передбачає Конституція України.
Це відрізняється від законодавства США, але це закон. Якщо його порушити, угода стане вразливою для майбутніх юридичних атак.
Ще є технічна угода №3, яка визначає внутрішні правила роботи нового спільного інвестиційного фонду.
Але США хочуть швидкої перемоги та погрожують піти з переговорів, якщо всі три угоди не будуть підписані сьогодні.
Сподіваюся, що здоровий глузд переможе.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2025 11:09
detroytred написав:Тимофій Милованов Ось що зараз відбувається. США хочуть, щоб Україна сьогодні підписала одразу три угоди щодо корисних копалин, а не одну, інакше погрожують угоди взагалі не буде. (Так, угод саме три!). Але це юридично неможливо. США знов ламають нас. Якщо вийде, то суди пізніше анулюють дві з цих трьох угод. Попри це, американська сторона наполягає. Деталі: Угода №1 – це міжурядова угода. Саме її українська делегація має повноваження підписати сьогодні. Україна хоче її підписати, вона повністю задоволена цією угодою, бо вона хороша й справедлива. Це перемога для Трампа і для України (я знаю деталі угоди, але тут не про це). Потім настає етап імплементації. Угода №2 – це угода між американською корпорацією DFC та українським агентством щодо створення спільного інвестиційного фонду. Це комерційна угода, і уряд України не може її підписати. Її може підписати тільки агентство, і тільки після того, як Верховна Рада ратифікує Угоду №1. Це передбачає Конституція України. Це відрізняється від законодавства США, але це закон. Якщо його порушити, угода стане вразливою для майбутніх юридичних атак. Ще є технічна угода №3, яка визначає внутрішні правила роботи нового спільного інвестиційного фонду. Але США хочуть швидкої перемоги та погрожують піти з переговорів, якщо всі три угоди не будуть підписані сьогодні. Сподіваюся, що здоровий глузд переможе.
"здоровий глузд" уже щось напідписував
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 01 тра, 2025 11:16
detroytred написав:Тимофій Милованов Ось що зараз відбувається.
Тімоха купив гольф клуб на Облолнський набережній за 18 млн. доларів, та планує вкласти в реконструкцію ще 22 млн доларів. В чомусь впевнений?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 01 тра, 2025 11:22
UA написав: detroytred написав:Тимофій Милованов Ось що зараз відбувається.
Тімоха купив гольф клуб на Облолнський набережній за 18 млн. доларів, та планує вкласти в реконструкцію ще 22 млн доларів. В чомусь впевнений?
Ого. Нічого собі! Мабуть щось знає більше нас. Моє бачення було, є і буде -- що ми, абщєствєнность, володіємо максимумом 30% інформації внутрішньої кухні будь-якого закладу, інституції.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 01 тра, 2025 11:26, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|