Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1372313724137251372613727 ... 14737>
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 16:35

Letusrock написав:Як на мене менш двуликими є люди які пишуть я небуду/нехочу воювати - тому я проти продовження війни,
Так для таких людей є інший термін
Ждуни, лохотронщики,сцикуни... -можете підібрати й інші....
Є якийсь суспільний договір
По якому
Ви або охороняєте себе самі, або платите за охорону...
Що робите ви? чи думаєте що 5% від мінімалки військового збору достатньо щоб заявити що ви свою частину суспільної угоди виконуєте?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 16:40

thenewepic написав:
  Letusrock написав:а якщо "шанс на новий напад" ніколи не буде мінімальним, тоді що нова столітня війна?
що значить "ніколи не буде мінімальним"? Завжди існує конфігурація, за якої всім сторонам вигідніше зберігати статус-кво, ніж розпочинати війну.
Задача України - реалізувати саме таку конфігурацію.
А не вийде - ну тоді залишається капітуляція.
..............

Вы знаете, думал ответить на ваш утренний пост, но прочитал ещё и это и окончательно убедился, что вы просто тролль. Хитро... пусть просто хитрый. но всего лишь тролль. С хорошо поставленной демагогией.
"що значить "ніколи не буде мінімальним"?" - то и значит, Убрать риски не удастся никогда, они всегда существуют, поэтому все страны содержат армии - совершенно непроизводительные, но совершенно необходимые в реальном сегодняшнем мире.
"Завжди існує конфігурація, за якої всім сторонам вигідніше зберігати статус-кво, ніж розпочинати війну" - это кто вам такое рассказал?
Во-первых, не завжди, а, во-вторых, "конфігурація" со временем меняется.
Могу ещё добавить и в-третьих. Практически всегда страна с населением 140+ млн будет значительно сильнее страны с населением 30-35 млн. А если ещё добавить, что у большей страны ещё и ресурсов значительно больше (нефти-газа), то это ещё понятнее. А если ещё добавить, что эта страна на 1-ом (или даже на 2-ом) месте в мире по запасам ЯО и поэтому воевать с ней никому не хочется, то вообще говорить не о чем.

И интересно у вас выходит. По-вашему, существует только 2 варианта - или какая-то абстрактная "конфігурація, за якої всім сторонам вигідніше зберігати статус-кво", или капитуляция. При этом, что же это за "конфігурація", вы не говорите.
Вариант просто мирного существования вы не знаете/не допускаете?

И вы знаете, даже не буду просить вас описать эту вашу "конфігурацію", т.к. представляю себе какую фантастичческую конструкцию вы опишете. Так что тролльте дальше. В этом у вас прямо талант.
Хотя мне почему-то кажется, что у вас с шаманом одна школа.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 16:42

detroytred написав:Моє бачення було, є і буде -- що ми, абщєствєнность, володіємо максимумом 30% інформації внутрішньої кухні будь-якого закладу, інституції.
Мої працівники володіють 100% того обєму інформації який повинен в них бути для того щоб виконувати свої обовязки....
При цьому
Мені складно сказати(оцінити) який відсоток від загального обєму інформації(фінансовий стан підприємства, плани на майбутнє підприємства або власника, стан здоровья власника і так далі і тому подібне).
Думаю що вони знають дай Бог 30% від того що знаю по підприємству я...
І що?
Адже вони не пропонують мені вступити у власність своїм капіталом( якби пропонували-я б зобовязаний їм був розкрити фінстан)...
Тому дивного в тому що до військових пенсіонерів інформацію доводять через ЗМІ - я якось не бачу...
До речі
А от про стан справ на ОКРЕМИХ ділянках фронту я можу знати подекуди краще ніж Сирський....
І для цього багато не треба
Береш і закриваєш потреби в тому що не вистарчає бійцям....

Тому висновок
Хочете БІЛЬШЕ знати - МУСИТЕ більше ПРАЦЮВАТИ по закриттю проблем в галузях про які хочете більше знати.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 16:51

от создателей блокбастера - "мир за 24 часа"..

Мы будем вести переговоры о мире еще следующие 100 дней – Вэнс.

"У нас есть первый шаг – озвученные предложения, и теперь мы будем прилагать усилия, чтобы сблизить позиции Украины и рф в течение следующих 100 дней."
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 16:52

detroytred написав:Незначним є не сама подія, а саме розмір суми.

І подія незначна, і сума незначна. Держдеп дав дозвіл приватній компанії продати Україні зброю. Все. Про це виконавча гілка влади проінформувала законодавчу. Все. Конгрес не голосував про нові поставки зброї для України. Останнє було б значною подією.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 16:56

jump написав:Звіт Рахункової палати за 2024 рік: виявлено порушень на понад 217 мільярдів
Найбільше порушень Рахункова палата виявила у таких сферах як безпека та обороноздатність держави і цивільний захист (184,4 млрд грн) 8) функціонування економіки (23,5 млрд грн), виконання повноважень державними органами (3,8 млрд грн) та використання природних ресурсів й охорона навколишнього середовища (2,7 млрд грн).
https://minfin.com.ua/ua/2025/05/01/150051606/
не дивує абсолютно 8) генералісимуси із золотими зірками на погонах разом з умовними гринкевичами абсолютно безкарно розкрадають бюджет армії. і це лише крапля, яку "побачила" рахункова палата :lol:
Я дуже прошу дописувачів - не перепощуйте смажені новини.....
1 Що таке РОЗМІР порушень з точки зору Рахункової палати?
Ви думаєте що це РОЗМІР збитків?
Ні...
Сума контрактів в яких виявлені порушення...
Є контракт на 1 млрд , акт про виконання не підписано , бо там виявлено закупка 100 яєць по 17 грн ... і вуа-ля.... Це сума збитків у 1 млрд грн ( а не 1700...)
2 Для того щоб бути коректним, то інформацію треба подавати наприклад так
В 2024 році , було виконано контрактів на 2700 млрд грн , з яких в контрактах на суму 217млрд грн( 8 % від загальної суми контрактів) виявлені порушення.
Після того як пройдуть суди по цим порушеним контрактам-будуть прийняті рішення про розмір збитків нанесених виконавцями цих контрактів для Держави...

ПС
на моє ІМХО - розмір збитків буде десь в межах 10% від контрактів з порушеннями , або 0,8% від суми контрактів по Україні і це буде близько 20 млрд грн...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:02

budivelnik написав:
  detroytred написав:Моє бачення було, є і буде -- що ми, абщєствєнность, володіємо максимумом 30% інформації внутрішньої кухні будь-якого закладу, інституції.
Мої працівники володіють 100% того обєму інформації який повинен в них бути для того щоб виконувати свої обовязки....
При цьому
Мені складно сказати(оцінити) який відсоток від загального обєму інформації(фінансовий стан підприємства, плани на майбутнє підприємства або власника, стан здоровья власника і так далі і тому подібне).
Думаю що вони знають дай Бог 30% від того що знаю по підприємству я...
І що?
Адже вони не пропонують мені вступити у власність своїм капіталом( якби пропонували-я б зобовязаний їм був розкрити фінстан)...
Тому дивного в тому що до військових пенсіонерів інформацію доводять через ЗМІ - я якось не бачу...
До речі
А от про стан справ на ОКРЕМИХ ділянках фронту я можу знати подекуди краще ніж Сирський....
І для цього багато не треба
Береш і закриваєш потреби в тому що не вистарчає бійцям....

Тому висновок
Хочете БІЛЬШЕ знати - МУСИТЕ більше ПРАЦЮВАТИ по закриттю проблем в галузях про які хочете більше знати.

Бо я вважав, що це зовсім сторонні особи для якихось закладів, інституцій мають максимум 30% про внутрішню кухню, що дійсно там відбувається.

До чого ти ділянки фронту пхаєш?
Да ще з отаким апломбом?
Да з отаким своїм єдиним критерієм, щоб знати.
Їх більше, ніж твій один.

З.и. випадок був про Мілованова...
Його думку про угоду та дії по придбанню.

Знання громадянином реалій дає йому змогу приймати рішення та ставлення, які відповідають реаліям.
Не хоче держава і т.д., щоб були рішення та ставлення, які відповідають реаліям, то й нехай не дивуються, що вони інші.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 01 тра, 2025 17:08, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:07

ЛАД написав:
  thenewepic написав: Завжди існує конфігурація, за якої всім сторонам вигідніше зберігати статус-кво, ніж розпочинати війну.
Задача України - реалізувати саме таку конфігурацію.
А не вийде - ну тоді залишається капітуляція.

Во-первых, не завжди, а, во-вторых, "конфігурація" со временем меняется.
Могу ещё добавить и в-третьих. .;. А если ещё добавить, что эта страна на 1-ом (или даже на 2-ом) месте в мире по запасам ЯО и поэтому воевать с ней никому не хочется, то вообще говорить не о чем.

Лад вже розмовляє фразами свого куміра. :D Даже не о чем говорить(с) (ТМ пу)

ЛАД написав:Вариант просто мирного существования вы не знаете/не допускаете?

Поясніть нарешті нам, тупим, що ж треба зробити, щоб цей варіант став реальністю?
А то ми всі сподівалися спочатку на "мир за 24 години", потім на "мир за 100 днів", тепер нам обіцяють, що "протягом наступних 100 днів адміністрація Трампа буде дуже наполегливо працювати, щоб спробувати зблизити сторони (рф та Україну)".
https://www.pravda.com.ua/news/2025/05/1/7510105/
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Полностью согласен, что позиция ухудшилась и у РФ, и у нас. Но на данный момент у нас благодаря Трампу ухудшилась сильнее. Хотя его дальнейшие действия непредсказуемы и возможно всё.
А може розкладемо на пальцях....
2022 рік
Педераційники хочуть захопити Україну за три дні...і внаслідок нападу за 100 перших днів захоплюють 80000км2 територій....
За наступних 200 днів 2022 року - втрачають 17000км2 захопленого... але в них залишається ще 63000 км2..
Ясно що захвату в них від цього не побільшало , але й захоплення 10% за перших 300 днів війни-чомуб і ні.
2023 рік -
педераційники лізуть зі шкіри , перебудували економіку на затяжну війну, провели мобілізацію.....
і на виході - захопили ще 3000 км2 територій....
Ніби й просуваються.... але в 20 РАЗІВ повільніше ніж в 2022 році і в 80 разів ПОВІЛЬНІШЕ ніж в перших 50 днів війни
Захвату в них вже менше, а в нас навпаки зявляється розуміння що можемо відбитись.
2024 рік
педераційники в шоці бо втратили 700км2 своєї території , для того щоб її відбити прийшлось
а - запросити 12000 корейців
б - закупити в кореї 4 млн снарядів...
і після цих потуг цілий рік вибивати нас з Курщини і захопити у нас ще 1000км2
В ТРИ рази повільніше ніж в 2023, в 60 разів повільніше ніж в 2022, в 150 разів повільніше ніж за перших 50днів...
2025
Ми запускаємо співставну з педераційниками кількість снарядів, трамп побавившись в тарифи і пуйлолюбов - починає давати задню і перших 50млн в 2025 вже розблоковано
Маленька Норвегія, компенсовує 12% фінансових виплат від США (додавши до 3 млрд які вже платила ще 5 млрд)
В Німеччині виграє Мерц
В Угорщині в Орбана проблеми

То що в загальному?
Адже очікування Педераційників дуже добре отримали по хлебальніку РЕАЛІЯМИ війни....
Це вони застосовують іноземних військових
Це вони затормозились в більше ніж в 100 разів від очікувань...

І все це завдяки ЗСУ і тим хто ЗСУ допомагає..

Уявіть собі мрду пуйла, якби не було перших 50 днів...
І на 1000 день війни він би захопив 4000км2 Української території...
Як думаєте
Замочили б Його в сортирі свої ж?

От і виходить
все на що спирається педераційна пропоганда-це наші помилки перших 30 днів нападу.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:11

budivelnik написав:Є якийсь суспільний договір

Нема.
В нас чітко та безпосередньо визначені моменти законів та засад Конституції багато в чому не діють, а ви про наявність суспільного договору стверджуєте.
По факту нема його і близько.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1372313724137251372613727 ... 14737>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog, Сибарит і 1 гість