Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1372413725137261372713728 ... 14746>
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:11

fler написав:...........
Лад вже розмовляє фразами свого куміра. :D Даже не о чем говорить(с) (ТМ пу)

ЛАД написав:Вариант просто мирного существования вы не знаете/не допускаете?

Поясніть нарешті нам, тупим, що ж треба зробити, щоб цей варіант став реальністю?
А то ми всі сподівалися спочатку на "мир за 24 години", потім на "мир за 100 днів", тепер нам обіцяють, що "протягом наступних 100 днів адміністрація Трампа буде дуже наполегливо працювати, щоб спробувати зблизити сторони (рф та Україну)".
https://www.pravda.com.ua/news/2025/05/1/7510105/

Вам, ..., осталось сподіватися.
Интересно узнать, что у меня есть кумир. А то прожил 74 года и не знал.
Не подскажете, кто?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:16

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred

Тобто працівники на мікрорівні не знають навіть 30% того що знає керівник підприємства...
Піднімаємось з мікрорівня на рівень наприклад області(ще не макро але й вже не мікро)
Так от-працівник якогось облдепартаменту не знає й 20% того що відомо голові ОблДержАдміністрації...

Звідси твої закитди про те що НАМ не відомо 30%...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:24

Мій сусід , підприємець з 10 літнім стажем , маючи на руках висновок не годний у мирний час ( проблема з очима, можливо й з сітківкою-не цікавився), у 2023 році пішов добровольцем на офіцерські курси , після закінчення яких -за кошти ЗСУ провів операцію на очі і пішов в бойову частину на Херсонщині... Через пів-року перевівся під Покровськ і вже рік там....
Ясно що його бачення мене цікавить на порядок більше ніж переживання летусорків,
ясно що він навіть не просить , а я цікавлюсь -що можу зробити і все що можу-роблю.
Те що роблю не дарма-так маю грамоту від командира Бригади ( а про мотиваційні для мене відеоролики від хлопців-я вже взагалі промовчу).
Так от
Ці хлопці роблять свою справу
Так, 95% з них точно краще б сиділи дома з жінками... але вони розуміють
А хто крім них..

ПС
до речі
95% студентів з радістю б не ходили в інститут...але нормальні розуміючи що інститут це необхідно -все одно ходять.

ППС
тому плач летсуорк, плач, бо твої фантазії що країна яка відбилась , здасться тому що тобі страшно - не справдяться.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:28

detroytred написав:
  budivelnik написав:Є якийсь суспільний договір
Нема.
В нас чітко та безпосередньо визначені моменти законів та засад Конституції багато в чому не діють, а ви про наявність суспільного договору стверджуєте.
По факту нема його і близько.
Розумієш
Це те саме як сперичатись з тобою по терміну - РИНОК...
Для тебе РИНОК - це акти/закони/параметри виконання
Для мене - це люди/співпраця/прибуток... а акти і закони це щоб чиновникам було чим зайнятись

Так само й суспільний договір
для тебе це Стаття в Конституції де тобі положено 5метрів сукна на шинель
для мене це чим би ще допомогти тим хто за мене воює
І те що вони воюють і за своїх дітей (а не тільки за мене чи моїх) мене не хвилює.
Я працюю на кінцевий результат - Перемогу

А ти на статтю в якій буде описаний що таке термін Перемога - зрозумів різницю?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:32

budivelnik

Якщо ти вважаєш, що незнання реалій громадянами, це нормальна ситуація, то вважай і не дивуйся їх рішенням, ставленням та поведінкою.

Не лєпочи про суспільний договір та те, що інші діють інакше.

Про користь людини співали комісари...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:34

ЛАД написав:
  fler написав:...........
Лад вже розмовляє фразами свого куміра. :D Даже не о чем говорить(с) (ТМ пу)

ЛАД написав:Вариант просто мирного существования вы не знаете/не допускаете?

Поясніть нарешті нам, тупим, що ж треба зробити, щоб цей варіант став реальністю?
А то ми всі сподівалися спочатку на "мир за 24 години", потім на "мир за 100 днів", тепер нам обіцяють, що "протягом наступних 100 днів адміністрація Трампа буде дуже наполегливо працювати, щоб спробувати зблизити сторони (рф та Україну)".
https://www.pravda.com.ua/news/2025/05/1/7510105/

Вам, ..., осталось сподіватися.
Интересно узнать, что у меня есть кумир. А то прожил 74 года и не знал.
Не подскажете, кто?

срср :lol: наче 70ті роки... але читаєш та розумієш - в 30ті роки теж почувся б непогано у боротьбі з ворогами срср. десь до 37-38 року - а там "произошла чудовищная ошибка" :D
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:35

stm написав:
  detroytred написав:У матеріалі йдеться, що повідомлення про дозвіл на продаж зброї Україні на суму 50 мільйонів доларів було подано до Конгресу відповідно до Закону про контроль за експортом озброєння, який надає президенту США повноваження контролювати імпорт та експорт оборонних товарів і послуг. Відповідне офіційне повідомлення надійшло до Конгресу від Управління законодавчих справ Державного департаменту США.
https://www.unian.ua/world/administraci ... 94800.html

Ключові слова --- продаж, дозвіл Держдепом, вперше з моменту повернення Трампа до Білого дому понад 100 днів тому.

На 50 млн. це ні про що.
Це або сигнал-тиск на пу (давай погоджуйся на зупинку війни, бо далі буде).
Або вистава (начебто суто на боці України й допомагає).

Детройт, за незначне зібрався цілий конгресс США. Ви дійсно вважаєте, що конгресс США голосує за незначне? 100 днів дуже цікава подія завжди для рейтингу. Конгрес не зможе навіть виставити на голосування щось, що не має одобрямс Трампа. То така незначна подія це спільна робота політичних сил всього США, але ж Детройт краще знає що значне )
Коли ви маніпулюєте настільки недолуго, то любов до сересер прям на максимумі, ЛАД дитина на вашому фоні )

Це шедевральний коментар. Прокоментую останнє речення:
"ви маніпулюєте настільки недолуго" - а де власне маніпуляція? За 3 роки війни ми отримали від США допустимо 100 лярдів. Це приблизно 100 мільйонів в день на протязі трьох років! Тому 50 млн.(за 100 днів) - це дійсно "ні про що".
detroytred не вживав слово "незначна"(в сенсі "незначно подія"), що є очевидною маніпуляцією з вашого боку!
Де конкретно в його тексті маніпуляція?

"то любов до сересер прям на максимумі" - перечитав 5 разів пост detroytred. Ніяких навіть натякав на сересер не знайшов. До чого тут СРСР?

ну і вишенька на торті "ЛАД дитина на вашому фоні". Яке відношення до посту detroytred має ЛАД? Взагалі неясно. Те що ЛАД для вас є уособленням всього поганого це зрозуміло, але такі пусті порівняння виглядають якось по-дитячому.

Реально посміявся з цього допису. :D :D :D Рівень інтелектуального розвитку як то кажуть "на лицо".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:37

ЛАД написав:
  Schmit написав:
  ЛАД написав:......
Почему-то у богатых, с высокоразвитой промышленностью Германии совсем не так много Таурусов, а у США ракет для Патриотов.

Бо їм це було не потрібно.
И как я не догадался!
Вот только зачем-то они потратили деньги (и немалые!) на их разработку и изготовление.
Видимо, деньги лишние были, девать некуда было.

Не потрібними були не ракети, а їх велика кількіть. Дивуюсь, як цього можна не розуміти.

ЛАД написав:
  ЛАД написав:
  Schmit написав:Странно почему у "великой с/х державы" Украина нет Искандеров.

Шо тут странного, ви зробили для цього все разом у 2019.

Простите, остаётся окончательно признать вас малолетним дурачком, который ещё и читать не научился.

Оце вас попердолєло - аж трісьот напевно.
  ЛАД написав:"Великой с/х державой" Украина стала в 2019? Или немного раньше?
Многие оборонные предприятия уничтожили/порезали/обанкротили/... в 2019?

Нагадую хронологію знову.
- 1991-2014 - руйнування ВПК;
- 2014-2019 - відновлення ВПК;
- 2019-2022 - знову руйнування ВПК;
- 2022-... вимушене відновлення ВПК зі значно нижчих позицій через пройо** попередній період.
І хто винен, хто покараний? Здогадуєтесь?
  ЛАД написав:Я вот как-то не уверен, что Южмаш способен сегодня произвести "Сатану". И в 2019 )или раньше) тоже.

Сєгодня напевно вже точно ні.
Але нам не потрібно "Сатану", нам достатньо "Сапсан".
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:40

budivelnik
Відкрию тобі страшенну для тебе таємницю: на Перемогу працюють майже всі громадяни України і навіть іноді попри їх бажання.

Хто більше чи менше і як треба?
Все відносно.
Кожен сам визначає.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2025 17:43

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Полностью согласен, что позиция ухудшилась и у РФ, и у нас. Но на данный момент у нас благодаря Трампу ухудшилась сильнее. Хотя его дальнейшие действия непредсказуемы и возможно всё.
А може розкладемо на пальцях....
2022 рік
Педераційники хочуть захопити Україну за три дні...
..........
От і виходить
все на що спирається педераційна пропоганда-це наші помилки перших 30 днів нападу.
Всё верно.
Вот только вы не сказали о том, что "Ми запускаємо співставну з педераційниками кількість снарядів" благодаря поставкам от партнёров, которые могут и сократиться, а "Маленька Норвегія, компенсовує 12% фінансових виплат від США". Но это только 12% и только "фінансових виплат", а США оказывали ещё и военную помощь, которую Европа полностью коиенситовать не сможет. И "трамп ... починає давати задню і перших 50млн в 2025 вже розблоковано" это некоторое преувеличение - как написал АндрейМ это просто "дозвіл приватній компанії продати Україні зброю", а не действия государства.
И я не готов объяснить первоначальные потери территории исключительно "нашими помилками перших 30 днів" - не имею достаточно информации.

Согласен, что не надо поднимать панику: "Шеф всё пропало! Гипс снимают, клиент уезжает", но и радоваться пока особо нечему. Люди гибнут, обстрелы и бомбёжки продолжаются. Им не очень удаётся наступать, но и нам пока не удаётся что-то отвоёвывать.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1372413725137261372713728 ... 14746>
Форум:
+ Додати
    тему