Ось є: *У Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного збираються провести конкурс на найбільш естетичний прес серед військовослужбовців. Про це повідомив експерт Олександр Кочетков, він опублікував у Facebook копію відповідного розпорядження начальника академії полковника Романа Качура, передають Патріоти України.* https://patrioty.org.ua/blogs/konkurs-n ... 53502.html
Петров раньше топил за росисю, но я упустил момент когда он переобулся. И щас рассказывает мосейчучке, что он хочет бесконечную войну. Это сейчас олин из главных пропагандистов зеленского
Бетон написав:Петров раньше топил за росисю, но я упустил момент когда он переобулся. И щас рассказывает мосейчучке, что он хочет бесконечную войну. Это сейчас олин из главных пропагандистов зеленского
detroytred написав:Будівельник То я дочекаюсь не твоїх хателок та дурниць про витрати на підготовку і т.д., а визначених законних вимог-підстав для твоїх чергових претензій-закидів? Та сценарію від Флер про її молодого чоловіка, який би *мав бути на фронті*. Бо в мені свої хатєлки ... А то ви якось за спинами інших родин приховались.
Тобі має бути принаймні соромно переводити стрілки на тих, хто ніколи не мав військової спеціальності, але забезпечує військових посильною допомогою - чи донатами, чи товарами, чи працею (безкоштовним ремонтом військових автівок тощо)
budivelnik написав:Той самий що і до війни Жовто-блакитний...
Може, краще синьо-жовтий?
Може Але є й така думка
22 березня 1918 року Українська Народна Республіка встановила своїм прапором також жовто-блакитне полотнище (жовта смуга вгорі, а під нею — блакитна). Українці на підсвідомому (генетичному) рівні називають свій рідний прапор не синьо-жовтий, а жовто-блакитний! ........... ІСТОРІЯ Українське жовте-синє колірне сполучення походить від герба Галицько-Волинського князівства - золотого лева в синьому полі, який з'явився в другій половині ХІІІ століття. Українці традиційно називають свій прапор «жовто-блакитним» - сказуються гени поколінь.