...насамперед це знак від Китая Сполученим Штатам Америки. Тому що останнім часом Трамп завзято вирішив зайнятися відтягуванням Російської Федерації від Китаю. А тепер Цзіньпін приїде і покаже своїм виглядом, своєю присутністю в Москві, що «ви там можете собі в Вашингтоні планувати все, що захочете, але цей мій пес, він сидить у мене на ланцюгу (Путін мається на увазі), він буде слухатись мене, він не буде змінювати свого господаря».
Безсумнівно.
Shaman написав:Тому я не думаю, що це той сигнал, який Путін подає. Навпаки: він би був більше зацікавлений в тому, щоб продемонструвати свою якусь багатополярність і претензію на одного з лідерів цього світу. Але все ж таки, на мою думку, це більше знак від Китаю.
Лише доповню. Україна підписала з США угоду про копалини, щоб заручитися підтримкою Трампа. Кацапія мала шанс (під час кількох переговорів із США), але не скористалася, бо 1) вперлися рогами у капітуляцію без жодних поступок і 2) сподівалися, що співробітництво з США їм на блюді поднесуть і ще доплатять за згоду. Тепер замислились (що ж запропонувати Трампу), а вже пізДно - Хазяїн їде нагадати чий Сибір та Далекий Схід. Тепер рф доведеться укладати угоду "про співробітництво з США" на умовах Китаю. Пишуть, шо олігархи радять пу закінчувати війну поки переговорна позиція не погіршилася через дупу в економіці, яку очікують вже за 2 місяці. Але шось мені підказує, що здорового глузду там давно нема.
...насамперед це знак від Китая Сполученим Штатам Америки. Тому що останнім часом Трамп завзято вирішив зайнятися відтягуванням Російської Федерації від Китаю. А тепер Цзіньпін приїде і покаже своїм виглядом, своєю присутністю в Москві, що «ви там можете собі в Вашингтоні планувати все, що захочете, але цей мій пес, він сидить у мене на ланцюгу (Путін мається на увазі), він буде слухатись мене, він не буде змінювати свого господаря».
Безсумнівно.
Shaman написав:Тому я не думаю, що це той сигнал, який Путін подає. Навпаки: він би був більше зацікавлений в тому, щоб продемонструвати свою якусь багатополярність і претензію на одного з лідерів цього світу. Але все ж таки, на мою думку, це більше знак від Китаю.
Лише доповню. Україна підписала з США угоду про копалини, щоб заручитися підтримкою Трампа. Кацапія мала шанс (під час кількох переговорів із США), але не скористалася, бо 1) вперлися рогами у капітуляцію без жодних поступок і 2) сподівалися, що співробітництво з США їм на блюді поднесуть і ще доплатять за згоду. Тепер замислились (що ж запропонувати Трампу), а вже пізДно - Хазяїн їде нагадати чий Сибір та Далекий Схід. Тепер рф доведеться укладати угоду "про співробітництво з США" на умовах Китаю. Пишуть, шо олігархи радять пу закінчувати війну поки переговорна позиція не погіршилася через дупу в економіці, яку очікують вже за 2 місяці. Але шось мені підказує, що здорового глузду там давно нема.
detroytred написав:Ось в першому ж посиланні Чмут прямим текстом стверджує: якщо навіть мобілізувати 50-100 тисяч 20+, то результату не буде, вони будуть сточені, як інші. Без результату.
Один дуже хоче попіаритись , другий дуже любить паратизувати на розгоні страшилок... Тільки от що таке БЕЗ РЕЗУЛЬТАТУ ? давайте подивимось 2022 рік Склади педерації - повні снарядів , в ФНБ- 500 млрд доларів , в ЗВР - 500 млрд доларів, нафта по 100 (замість прорахованих по 70)..... Проходить три роки війни , що бачимо? Склади педерації -опустошені. снаряди везуть з північної кореї 350млрд з ЗВР-арештовані ФНБ - наближається до нуля Нафта падає менше 50 доларів....
Скільки нам треба ще протриматись? Хто зможе цьому допомогти?
Результат - це визволення територій; закінчення війни; припинення бойових дій. То любитель єралашиків на підміні предметів замінив оці результати на інші. Типу що на болотах погіршало. Або, як тут деякі полюбляють, на захопливі історії по кожнодневному знищенню ворога. Результат може буде ...але довго і якою ціною. То Чмут і вказує, що треба для зменшення ціни Перемоги. Але любитель паразитувати співає "всьо харашо, прекрасная маркіза!" Чмут вказує, що нам треба не просто протриматись, а посилитись (реформуватись-змінитись) і конкретизує в чому саме.
ТМ Народна Мудрість (с) Пів роботи - дурневі не показують... Особливо якщо він пролежав на дивані весь цей час коли інші роботу робили.
detroytred написав:Це вирок управлінцям (регуляторам ринку), що вони створили отакі хрєнові умови в ринку. Проблема мабуть, що управлінці або такі ж самі тупі, акі він; або непорядні. Інших причин не може бути.
Давай змоделюємо ситуацію. Для прикладу - біг на 100 метрів.. Погана ситуація - біг під круту гірку (сьогоднішня ситуація в Україні) Нормальна - біг по рівному - (те про що ти мрієш) Легка - біг з гірки.... - те що є сьогодні в Європі Ясно , що час переможця забігу буде різним.. А от чи а- зміняться прізвища учасників на зайнятих місцях? Не зміняться... б- чи зросте різниця в часі між кожним місцем? Зросте
Питання Так ти хочеш щоб різниця між мною і тобою збільшилась?
«Нас просто змушують як країну просто сказати — „що вам, шкода віддати, ну віддайте“. Але ти розумієш, що це перекреслюється цілий народ. Ви хочете віддати мене, мене перекреслити? Не буде народу, не буде історії, не буде мови. Нічого не буде. Мені страшно. Мені хотілося б привезти моїх дітей до Криму, показати, де я жила, чим я надихалася. Усе, що я співаю тут сьогодні, — це про моє дитинство, моє оточення, моє ДНК. Забрати Крим? Я не можу собі цього уявити», — зазначила артистка.
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 04 тра, 2025 20:53, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik написав:Один дуже хоче попіаритись , другий дуже любить паратизувати на розгоні страшилок... Тільки от що таке БЕЗ РЕЗУЛЬТАТУ ? давайте подивимось 2022 рік Склади педерації - повні снарядів , в ФНБ- 500 млрд доларів , в ЗВР - 500 млрд доларів, нафта по 100 (замість прорахованих по 70)..... Проходить три роки війни , що бачимо? Склади педерації -опустошені. снаряди везуть з північної кореї 350млрд з ЗВР-арештовані ФНБ - наближається до нуля Нафта падає менше 50 доларів....
Скільки нам треба ще протриматись? Хто зможе цьому допомогти?
Результат - це визволення територій; закінчення війни; припинення бойових дій. То любитель єралашиків на підміні предметів замінив оці результати на інші. Типу що на болотах погіршало. Або, як тут деякі полюбляють, на захопливі історії по кожнодневному знищенню ворога. Результат може буде ...але довго і якою ціною. То Чмут і вказує, що треба для зменшення ціни Перемоги. Але любитель паразитувати співає "всьо харашо, прекрасная маркіза!" Чмут вказує, що нам треба не просто протриматись, а посилитись (реформуватись-змінитись) і конкретизує в чому саме.
ТМ Народна Мудрість (с) Пів роботи - дурневі не показують... Особливо якщо він пролежав на дивані весь цей час коли інші роботу робили.
Саме так. Тому Чмут отакому дурню, який не робив на тому рівні, на якому він, і не розбирається, і розтлумачує, що треба робити, аби був саме результат. І за сприятливу ціну.
detroytred написав:Тому Чмут отакому дурню, який не робив на тому рівні, на якому він, і не розбирається, і розтлумачує, що треба робити, аби був саме результат. І за сприятливу ціну.
Мені не потрібні чмути які щось там розповідають я дуже добре роблю на своєму...
В тому і різниця між нами, що я, коли особисто не займаюсь чимось (хоч реформуванням ринку країни; хоч реформуванням ЗСУ; і т.д.), то намагаюсь взнати у тих, хто цим займається та фахівець.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 04 тра, 2025 21:14, всього редагувалось 1 раз.
detroytred Давай так Коли говоримо про чмутів - то говоримо про Волонтерство Як Волонтер я роблю в 100 разів більше ніж ти , тому ТВОЯ думка про те що говорить Чмут мене не цікавить , бо цей твій переказ чужої думки не переконав тебе робити хоча б на 10% більше ніж ти робиш як волонтер Якщо говоримо про бізнес То знову ж твій переказ Чмута чи Бальцеровича з Кейнсом і Кіосакі - мені також в пятій точці, бо знову ж в економіці ти зробив в 10-100 разів менше ніж я. і якщо твоє знання останніх тебе не навчило робити це краще ніж роблю я- то навіщо мені переказ чужих думок тим хто їх сам не зміг втілити в покращення свого життя.