yama написав:Що спільнота думає про Стерненка ? Я про нього не знав до моменту так званого замаху. Сам замах якийсь недолугий ... як і Стерненко на рендж ровері ( і саме авто гівно в мого знайомого коробка полетіла меньше ніж на 100 тис) . Моя субєктивна думка = деякі люди далі йому донатять ...
Не хочу влазити ні в доцільність покупки Рейнд-ровера, ні в справедливість такого кроку.. Просто пояснюю 1 Фонд має право витратити на СВОЇ потреби до 20% від отриманих коштів. Вартість бу ренджровера- 2млн-5 млн грн Вартість нового - 7млн-13 млн грн... 2 Якщо той самий Стерненко захоче купити від доходів з праці у фонді нехай за 7 млн грн то а - він повинен з цих 7 млн сплатити як мінімум 3 млн грн податків або б - купити цей ренджровер на фонд..тоді цих 7 млн підуть у затрати і без податків... 3 У першому випадку(на себе) треба зібрати 50 млн донатів, перечислити(20% від50 млн) на фонд =10 млн , сплатити 3 млн податків і за 7 млн купити рейнджровер У другому випадку(на фонд) Зібрати 35 млн донатів, перечислити 7 млн на фонд і купити за них рейнджровер.... Як бачите, сама наявність авто- мало про що говорить.... При цьому-саме авто -може бути донатом завезениз з-за кордону і оформленим на фонд...тоді його ціна взагалі може бути від 1 до 2 млн
Але ще раз Я не ХОЧУ обговорювати доцільність подібного рішення.
yama написав:Також цікавить кому спільнота вважає за доцільне донатити ? ( хоча як показало моє опитування ранніше більшість вважає що платить дуже багато податків офіційно і тому може не донатити) .
1 Не треба гнатись за великими фондами( за виключенням Справи Громад , в який на кожну задоначену гривню Порошенко додає гривню від себе, тому там відсутня доцільність на зароблянні 20%(для Порошенка)... 2 Податки/збори це не ПОДАРУНОК Державі, це ПЛАТА за товари/послуги які Ви отримуєте від Держави...(тобто Ви заплатили в ЖЕК за прибирання території - Вам її двірник прибрав.. це ж не дає Вам права заявляти що сплата ЖЕКУ=що він вам винуватий) 3 Тому ті 5% додаткових(військовий збір) є явно НЕДОСТАТНЬОЮ платою за те що нас захищають. Тому кожен в міру свого бачення і можливостей ЗОБОВЯЗАНИЙ допомагати.. а вже я це робити Донатити чи безкоштовно плести маскувальні сітки-кожен вирішує сам.
detroytred написав:Ефективність держорганів оцінюється чим? Як один з критеріїв - да отим як розвивається приватний бізнес. Умови для існування та розвитку будь-чого в суспільстві-державі створюють саме держоргани (закони, виконавчі та суди) + олігархи.
Спроба перекласти з хворої голови на здорову а свої помилки оправдувати існуванням когось більш успішного - це й є типовий приклад НЕВДАХИ якому всі винні. 1 В кого є три і більше класів освіти -проведіть маленьке дослідження. а - скільки всього отримали від своєї діяльності підприємства ОЛІГАРХІВ б - скільки при цьому було виплачено зарплати/податків/зборів в - порівняйте те що отримали ОЛІГАРХИ з тим що отримала Держава і Працівники цих підприємств... Будете сильно здивовані... Там співвідношення десь 95%(Держава у вигляді податків/зборів+Працівники у вигляді Зарплати +витрати на реконструкцію і амортизацію) і 5% Олігархи( це якщо успішні)
А раз так - то може не варто так сильно гнати бочку на оліграхів, вина яких в тому що їх мало і вони в порівнянні з простими дуже багаті... Адже якщо сказати пересічному що він буде багатшим всього на 5% якщо буде проведена абсолютна справедливість і розкуркулені олігархи - то його ж це не обрадує, бо зникне віра в те що хтось був винуватий і як ломом по довбешці лупане думка що це він винуватий в своїх негараздах більше ніж якийсь міфічний олігарх?
Hotab написав:Два російські винищувачі Су-30СМ були збиті ракетами AIM-9, запущеними з українського військово-морського безпілотника Магура-7, — Буданов.
Перший екіпаж катапультувався та вижив; другий — ні.
Замість радянських Р-73 використовувалися ракети AIM-9 американського виробництва.
мова не про те хто і наскільки багатий, а про критерій-показник виконання функцій управлінцями (регуляторами ринку).
Критерій наявний --- якщо роботяга-підприємець працьовитий, акі вол; здоровий, акі бик; з золотою медаллю школи, вищою освітою та навиками керування ротою; підприємствчий, акі єврей; впертий, акі осел; після 30 років важкої праці в ринку заробив лише 14 млн. грн. --- то що тоді казати про типових середняків та слабаків, які складають 90+%?!
Це вирок управлінцям (регуляторам ринку), що вони створили отакі хрєнові умови в ринку.
Проблема мабуть, що управлінці або такі ж самі тупі, акі він; або непорядні. Інших причин не може бути.
Hotab написав:Два російські винищувачі Су-30СМ були збиті ракетами AIM-9, запущеними з українського військово-морського безпілотника Магура-7, — Буданов.
Перший екіпаж катапультувався та вижив; другий — ні.
Замість радянських Р-73 використовувалися ракети AIM-9 американського виробництва.
Там і спецам буде непросто, модифікацій дуже багато. Цікаво було б дізнатись як це реалізовано. І в принципі це можливо зробити. . Знайомих з «Острова» як мінімум десяток. Але по телефону ніхто не розкаже (та я і не стану питати) , а зустрітись найближчим часом навряд чи вдасться.
_Mykola_ написав:Ви, не зовсім праві стосовно Чмута і його персонального внеску у нашу боротьбу.
Не оспорюю його вклад. Мені неподобається його риторика, як і риторика Берлінської та решти подібних.
Особисто мені подобається його зважена позиція, та професійний підхід оснований на обізнаності щодо зброї та внутрішньої підкилимної кухні, як волонтерства, так і державних структур. Багато речей які впроваджуються тільки зараз озвучувались їм та його командою ще рік-півтора тому.
Створення того ж ТРО, яке зіграло значну роль на початку війни, це також заслуга його команди.
Слідкую, та слухаю прямі ефіри з його участю з 22 року.
А також імпонує принциповий підхід щодо документального/бухгалтерського супроводу діяльності фонду, що дає прозорість.
detroytred написав:Ось в першому ж посиланні Чмут прямим текстом стверджує: якщо навіть мобілізувати 50-100 тисяч 20+, то результату не буде, вони будуть сточені, як інші. Без результату.
Один дуже хоче попіаритись , другий дуже любить паратизувати на розгоні страшилок... Тільки от що таке БЕЗ РЕЗУЛЬТАТУ ? давайте подивимось 2022 рік Склади педерації - повні снарядів , в ФНБ- 500 млрд доларів , в ЗВР - 500 млрд доларів, нафта по 100 (замість прорахованих по 70)..... Проходить три роки війни , що бачимо? Склади педерації -опустошені. снаряди везуть з північної кореї 350млрд з ЗВР-арештовані ФНБ - наближається до нуля Нафта падає менше 50 доларів....
Скільки нам треба ще протриматись? Хто зможе цьому допомогти?
Результат - це визволення територій; закінчення війни; припинення бойових дій.
То любитель єралашиків на підміні предметів замінив оці результати на інші. Типу що на болотах погіршало. Або, як тут деякі полюбляють, на захопливі історії по кожнодневному знищенню ворога.
Результат може буде ...але довго і якою ціною. То Чмут і вказує, що треба для зменшення ціни Перемоги. Але любитель паразитувати співає "всьо харашо, прекрасная маркіза!"
Чмут вказує, що нам треба не просто протриматись, а посилитись (реформуватись-змінитись) і конкретизує в чому саме.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 04 тра, 2025 20:22, всього редагувалось 1 раз.