|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 08 чер, 2025 12:56
АндрейМ написав:Очевидно, що у багатьох людей є якісь ідеали і переконання, але чомусь ці люди хочуть, щоб за їхні ідеали воювали інші, а вони самі хочуть побачити лише результат. Це - теж лицемірство, про яке я вже писав.
На эту тему есть хорошая поговорка - не важно во что ты веришь, важно готов ли ты умереть за то во что ты веришь. Местные диванные патриоты (и Ж в том числе) готовы умереть?
-
tester3373
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 чер, 2025 13:00
Xenon написав: Schmit написав:[ Поки наші були на курщині - наш преЗедент збудував на Сумщині дуже потужну - просто непрохідну лінію оборони.
Ну тут більше питання не до президента, а до військового командування, що вони там собі думали і планували
Так этот - верховный командир. Так что вопрос - как раз а нему...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 08 чер, 2025 14:07
АндрейМ написав: The_Rebel написав:Я побачив у відповіді, що зараз є неправильним та несправедливим. І я цілком погоджуюсь з тим, що зараз суспільний договір дійсно є неправильним і несправедливим.
У нас абсолютно правильний і справедливий суспільний договір. Декларативно. В реальності він просто не виконується. «На паузі» навіть ті статті Конституції, які сама Конституція забороняє ставити на паузу навіть під час війни. Я не знаю що зараз робити, окрім ям дозволити людям самостійно вирішувати що їм робити, а не продовжувати грати в гру «у кого більше боргів». Очевидно, що у багатьох людей є якісь ідеали і переконання, але чомусь ці люди хочуть, щоб за їхні ідеали воювали інші, а вони самі хочуть побачити лише результат. Це - теж лицемірство, про яке я вже писав.
Я також описав цей варіант як інший можливий. І для мене він у категорії "ще гірший". Але навіть у ньому влада має взяти відповідальність, домовитися хоча б про прийом та організацію виїзду всіх бажаючих, а найперше військових та їх сімей, на Захід. Щоб не було потім таборів у Колимі як для німців після війни. А тим хто залишився закупити радянські прапори та рекомендувати забути все українське, щоб не потрапити під репресії. Але це моє ІМХО, а можливо ви праві, і так як ви вказали вище буде краще для всіх. Проте думаю навіть Янукович будучи при владі не пішов би на цей варіант
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 08 чер, 2025 15:19
The_Rebel написав: АндрейМ написав: The_Rebel написав:Я побачив у відповіді, що зараз є неправильним та несправедливим. І я цілком погоджуюсь з тим, що зараз суспільний договір дійсно є неправильним і несправедливим.
У нас абсолютно правильний і справедливий суспільний договір. Декларативно. В реальності він просто не виконується. «На паузі» навіть ті статті Конституції, які сама Конституція забороняє ставити на паузу навіть під час війни. Я не знаю що зараз робити, окрім ям дозволити людям самостійно вирішувати що їм робити, а не продовжувати грати в гру «у кого більше боргів». Очевидно, що у багатьох людей є якісь ідеали і переконання, але чомусь ці люди хочуть, щоб за їхні ідеали воювали інші, а вони самі хочуть побачити лише результат. Це - теж лицемірство, про яке я вже писав.
Я також описав цей варіант як інший можливий. І для мене він у категорії "ще гірший". Але навіть у ньому влада має взяти відповідальність, домовитися хоча б про прийом та організацію виїзду всіх бажаючих, а найперше військових та їх сімей, на Захід. Щоб не було потім таборів у Колимі як для німців після війни. А тим хто залишився закупити радянські прапори та рекомендувати забути все українське, щоб не потрапити під репресії. Але це моє ІМХО, а можливо ви праві, і так як ви вказали вище буде краще для всіх. Проте думаю навіть Янукович будучи при владі не пішов би на цей варіант
Страшно аж жуть
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 08 чер, 2025 15:27
Letusrock написав: The_Rebel написав:А що б зробив Летусрок та Бандерлог, якби їх раптом вибрали владою? Як от Зеленського 6 років тому, так само раптово. Конкретні кроки в існуючій ситуації? Боюсь гайки були б закручені ще більше
ні, жодні гасла, ідеали чи благородна мета не може виправдовувати фактичне впровадження кріпацтва.
Які голосливі, але нікчемні слова Хто хоче, той виїзжає за кордон Хто не хоче, той триндить на форумі про "кріпацтво" Letusrock написав:Щось не так з суспільним договором якщо десятки тисяч поліцаїв та прикордонників більш потрібні в глибокому тилу ніж біля ЛБЗ, а західний кордон та навч.центри охороняються краще ніж американські бази на близькому сході.
То в чому проблема ? Іди в поліцейські, чому не хочешь ? )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 08 чер, 2025 15:40
detroytred написав:? Цікава точка зору: *Вижу многие не поняли суть выводов... Это 2 опроса в 1 день в параллель... ........
О каких опросах речь? Ссылки можно?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 08 чер, 2025 15:42
Бетон написав: fler написав: Бетон написав: в Ирландию ломонулись мужики. Нескончаемым потоком. Настоящая миграция начнётся именно сейчас, когда стало всё ясно.
Бетон, когда ж ты уже ломанешься куда-то? Тебе ж дввным-давно все ясно, чего ждешь?)))
Ну так выпустите меня. Я даже готов на вас жениться
Ну если ТАК "ломанулись", то выезжают, а ты только рассказываешь ) Уголовочка у тебя в Европе, уголовочка. Поэтому и жена в Ирландии, а не в Польше
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 08 чер, 2025 15:55
pesikot написав:Хто хоче, той виїзжає за кордон Хто не хоче, той триндить на форумі про "кріпацтво"
тобто ти пропагандуєш порушення закону для тих в кого немає законної можливості виїхати? я вірно зрозумів?
-
tester3373
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 чер, 2025 16:06
tester3373 написав: pesikot написав:Хто хоче, той виїзжає за кордон Хто не хоче, той триндить на форумі про "кріпацтво"
тобто ти пропагандуєш порушення закону для тих в кого немає законної можливості виїхати? я вірно зрозумів?
Пропагандуєшь тут ти і тобі подібні. А я кажу факти, які спостерігаю До речі, спитай _hunter, чи порушив він закон, коли виїзжав ? ) 120-кг лейтенанта Шубу, UA теж запитай
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 08 чер, 2025 16:11
pesikot Та Бетон недавно жалівся на ЄС, що це той же совок, тільки в профіль, зі своїми податками, бюрократією та соціалізмом. Так що його не зрозуміти, адже якщо в Україні все продається, то виїхати для нього не мало б бути проблемою. Проте поки можеться, то хочеться заробляти в Україні, а далі як краник перекриють, то помахати ручкою і піти обсирати нову країну  зі словами "Україна мені нічого не дала". П.С. Є такий схожий Колобок - блогер з Одеси, ну Україну він перманентно обсирає (хоча при цьому дуже скучає за Одесою, а у свої 40 він в Одесі як дорослий міг жити лише при Україні  ), але ще попутно обсирає всі країни ЄС, які йому надали йому притулок та роботу. Реально всі - від Італії до Норвегії. Не обсирає лише совок, і як було колись все добре, але чомусь не їде ні в росію, ні хоча б в Білорусь Лукашенки, хоча більшість підписників у нього саме з цих країн.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2