Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1406814069140701407114072 ... 14706>
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 10:16

The_Rebel написав:Letusrock
А що б зробив Летусрок та Бандерлог, якби їх раптом вибрали владою? Як от Зеленського 6 років тому, так само раптово. Конкретні кроки в існуючій ситуації? Боюсь гайки були б закручені ще більше) Бо Зеленського також вибирали за слова "зійтися посередині" та "глянути в очі пуйлу". Але щось не вийшло в нього домовитися. Трамп також бив себе в груди і божився, що це пльове діло - просто посадити обох за стіл навпроти себе і за 24 години все порішати.
Просто точка зору визначається місцем сидіння. Збоку здається, що є прості рішення, а як почати робити їх самому, то вилазить багато побічних моментів і виявляється, що вони зовсім не ефективні. Ось віддали путіну 4 області заради миру і виконали все по їх меморандуму, а він каже "добре, дякую, ось бачите я вже 3 дні вас не обстрілював, тепер хочу ці, ці та ці території". Ваші дії?
П.с. І так, світ несправедливий. Зрозуміло, що військові своє відвоювали і їх треба давно міняти. Але постав будь-кого з нас керманичем, то я впевнений так само робив би все, щоб і далі воювали діючі військові, бо заміни нема або її недостатньо :(

"не раптом", тому далі можна не читати
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 10:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:Щось не так з суспільним договором якщо десятки тисяч поліцаїв та прикордонників більш потрібні в глибокому тилу ніж біля ЛБЗ, а західний кордон та навч.центри охороняються краще ніж американські бази на близькому сході.
на прозорро зараз вісять два тендери на реконструкцію нежитлових приміщень бла-бла-бла під адмін будівлю. одна з спортмайданчиком. Від нацполіції у Сумах. Один на 30 другий на 26 мільйонів... Це в групі де донати на умовні 200 тисяч гривень на "колеса для хлопців" збирають побачив. Подивися - дійсно.
Востаннє редагувалось d44 в Нед 08 чер, 2025 10:26, всього редагувалось 3 разів.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 10:22

❗️росіяни уже ближче, ніж за 20 км (!) від Сум (міської межі), – OSINT-аналітик.

▪️За кілька тижнів рф окупувала до 10 н.п. «Червона зона» – понад 189 км²;

▪️Дуже імовірно, що рф наблизиться на відстань артилерійського обстрілу Сум (15 км) і зможе бити по місту не лише з РСЗВ, а й іншою артою, FPV та «Ланцетами», – аналітик;

▪️За останні дні росія захопила Локню, Кіндратівку, Олексіївку, – DeepState.

https://nv.ua/ukr/ukraine/events/na-sum ... 20233.html
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 10:34

Бетон написав: в Ирландию ломонулись мужики. Нескончаемым потоком.
Настоящая миграция начнётся именно сейчас, когда стало всё ясно.

Бетон, когда ж ты уже ломанешься куда-то? Тебе ж дввным-давно все ясно, чего ждешь?)))
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 11:12

Отакої

В США армия на улицах городов, слышна стрельба и взрывы гранат

Прям как в какой то латинской Америке

В связи с протестными акциями в США министр обороны Пит Хегсет сообщил о приведении морских пехотинцев в режим повышенной боевой готовности.

Ранее в Калифорнию направили бойцов Нацгвардии. Беспорядки вспыхнули в Лос-Анджелесе и Нью-Йорке на фоне масштабных рейдов против нелегальных мигрантов.
Xenon

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 11:35

❗️Жінки і 18-річні повинні готуватися до мобілізації, – Берлінська

https://www.unian.ua/war/berlinska-v-uk ... 31733.html
Xenon

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 12:06

Сибарит написав:Я хочу, Коль перебранки неизбежны, чтобы в этих перебранках перестали попрекать оппонентов поведением их взрослых родственников, которые принимают решения сами. Это выглядит особенно мерзко.

Пусть эти оппоненты сами молчат в таком случае. Мерзко, очень мерзко - их лицемерие, когда других можно поливать грязью, но к себе и своим семьям их слова неприменимы почему-то. Они вызывают реакцию своим омерзительным лицемерием.

The_Rebel написав:Я побачив у відповіді, що зараз є неправильним та несправедливим. І я цілком погоджуюсь з тим, що зараз суспільний договір дійсно є неправильним і несправедливим.

У нас абсолютно правильний і справедливий суспільний договір. Декларативно. В реальності він просто не виконується. «На паузі» навіть ті статті Конституції, які сама Конституція забороняє ставити на паузу навіть під час війни.

Я не знаю що зараз робити, окрім ям дозволити людям самостійно вирішувати що їм робити, а не продовжувати грати в гру «у кого більше боргів». Очевидно, що у багатьох людей є якісь ідеали і переконання, але чомусь ці люди хочуть, щоб за їхні ідеали воювали інші, а вони самі хочуть побачити лише результат. Це - теж лицемірство, про яке я вже писав.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 12:21

Xenon написав:
❗️росіяни уже ближче, ніж за 20 км (!) від Сум (міської межі), – OSINT-аналітик.

▪️За кілька тижнів рф окупувала до 10 н.п. «Червона зона» – понад 189 км²;

▪️Дуже імовірно, що рф наблизиться на відстань артилерійського обстрілу Сум (15 км) і зможе бити по місту не лише з РСЗВ, а й іншою артою, FPV та «Ланцетами», – аналітик;

▪️За останні дні росія захопила Локню, Кіндратівку, Олексіївку, – DeepState.

https://nv.ua/ukr/ukraine/events/na-sum ... 20233.html

Поки наші були на курщині - наш преЗедент збудував на Сумщині дуже потужну - просто непрохідну лінію оборони.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 12:25

Schmit написав:[
Поки наші були на курщині - наш преЗедент збудував на Сумщині дуже потужну - просто непрохідну лінію оборони.

Ну тут більше питання не до президента, а до військового командування, що вони там собі думали і планували

.
мо рф звітує - що війска рф перейшли кордон донецької області і зайшли в Дніпропетровську область..
Xenon

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 чер, 2025 12:31

fler написав:
  Бетон написав: в Ирландию ломонулись мужики. Нескончаемым потоком.
Настоящая миграция начнётся именно сейчас, когда стало всё ясно.

Бетон, когда ж ты уже ломанешься куда-то? Тебе ж дввным-давно все ясно, чего ждешь?)))

Ну так выпустите меня. Я даже готов на вас жениться
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1406814069140701407114072 ... 14706>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему