The_Rebel написав:Letusrock А що б зробив Летусрок та Бандерлог, якби їх раптом вибрали владою? Як от Зеленського 6 років тому, так само раптово. Конкретні кроки в існуючій ситуації? Боюсь гайки були б закручені ще більше) Бо Зеленського також вибирали за слова "зійтися посередині" та "глянути в очі пуйлу". Але щось не вийшло в нього домовитися. Трамп також бив себе в груди і божився, що це пльове діло - просто посадити обох за стіл навпроти себе і за 24 години все порішати. Просто точка зору визначається місцем сидіння. Збоку здається, що є прості рішення, а як почати робити їх самому, то вилазить багато побічних моментів і виявляється, що вони зовсім не ефективні. Ось віддали путіну 4 області заради миру і виконали все по їх меморандуму, а він каже "добре, дякую, ось бачите я вже 3 дні вас не обстрілював, тепер хочу ці, ці та ці території". Ваші дії? П.с. І так, світ несправедливий. Зрозуміло, що військові своє відвоювали і їх треба давно міняти. Але постав будь-кого з нас керманичем, то я впевнений так само робив би все, щоб і далі воювали діючі військові, бо заміни нема або її недостатньо
Letusrock написав:Щось не так з суспільним договором якщо десятки тисяч поліцаїв та прикордонників більш потрібні в глибокому тилу ніж біля ЛБЗ, а західний кордон та навч.центри охороняються краще ніж американські бази на близькому сході.
на прозорро зараз вісять два тендери на реконструкцію нежитлових приміщень бла-бла-бла під адмін будівлю. одна з спортмайданчиком. Від нацполіції у Сумах. Один на 30 другий на 26 мільйонів... Це в групі де донати на умовні 200 тисяч гривень на "колеса для хлопців" збирають побачив. Подивися - дійсно.
Востаннє редагувалось d44 в Нед 08 чер, 2025 10:26, всього редагувалось 3 разів.
❗️росіяни уже ближче, ніж за 20 км (!) від Сум (міської межі), – OSINT-аналітик.
▪️За кілька тижнів рф окупувала до 10 н.п. «Червона зона» – понад 189 км²;
▪️Дуже імовірно, що рф наблизиться на відстань артилерійського обстрілу Сум (15 км) і зможе бити по місту не лише з РСЗВ, а й іншою артою, FPV та «Ланцетами», – аналітик;
▪️За останні дні росія захопила Локню, Кіндратівку, Олексіївку, – DeepState.
В США армия на улицах городов, слышна стрельба и взрывы гранат
Прям как в какой то латинской Америке
В связи с протестными акциями в США министр обороны Пит Хегсет сообщил о приведении морских пехотинцев в режим повышенной боевой готовности.
Ранее в Калифорнию направили бойцов Нацгвардии. Беспорядки вспыхнули в Лос-Анджелесе и Нью-Йорке на фоне масштабных рейдов против нелегальных мигрантов.
Сибарит написав:Я хочу, Коль перебранки неизбежны, чтобы в этих перебранках перестали попрекать оппонентов поведением их взрослых родственников, которые принимают решения сами. Это выглядит особенно мерзко.
Пусть эти оппоненты сами молчат в таком случае. Мерзко, очень мерзко - их лицемерие, когда других можно поливать грязью, но к себе и своим семьям их слова неприменимы почему-то. Они вызывают реакцию своим омерзительным лицемерием.
The_Rebel написав:Я побачив у відповіді, що зараз є неправильним та несправедливим. І я цілком погоджуюсь з тим, що зараз суспільний договір дійсно є неправильним і несправедливим.
У нас абсолютно правильний і справедливий суспільний договір. Декларативно. В реальності він просто не виконується. «На паузі» навіть ті статті Конституції, які сама Конституція забороняє ставити на паузу навіть під час війни.
Я не знаю що зараз робити, окрім ям дозволити людям самостійно вирішувати що їм робити, а не продовжувати грати в гру «у кого більше боргів». Очевидно, що у багатьох людей є якісь ідеали і переконання, але чомусь ці люди хочуть, щоб за їхні ідеали воювали інші, а вони самі хочуть побачити лише результат. Це - теж лицемірство, про яке я вже писав.
❗️росіяни уже ближче, ніж за 20 км (!) від Сум (міської межі), – OSINT-аналітик.
▪️За кілька тижнів рф окупувала до 10 н.п. «Червона зона» – понад 189 км²;
▪️Дуже імовірно, що рф наблизиться на відстань артилерійського обстрілу Сум (15 км) і зможе бити по місту не лише з РСЗВ, а й іншою артою, FPV та «Ланцетами», – аналітик;
▪️За останні дні росія захопила Локню, Кіндратівку, Олексіївку, – DeepState.