Starikan написав:Но поки до цього ще далеко, я майже не вірю, що фюрер відступить, до цього він вимушував відступати тільки захід (Грузія, Сирія).
Перемир'я точно буде, а там побачим, наскільки швидко вони посипляться, коли 100 тис повернуться і розкажуть правду, плюс пенсіонери повернуться в справжній Совок і молодь, яку вони туди затягли.
Starikan написав:Но поки до цього ще далеко, я майже не вірю, що фюрер відступить, до цього він вимушував відступати тільки захід (Грузія, Сирія).
Перемир'я точно буде, а там побачим, наскільки швидко вони посипляться, коли 100 тис повернуться і розкажуть правду, плюс пенсіонери повернуться в справжній Совок і молодь, яку вони туди затягли.
Какое перемирие по Харькову полчаса назад Прямо во время переговоров лупанули градами. Сами догадаетесь в какой тональности идут те переговоры? На Украину жёстко давят сдаться. Когда хотят договориться - градами не лупят.
lapay написав:але ми тоді вступим в НАТО і ЄС, як компенсація
Starikan написав:ЄС - обов'язково
Після вступу до Європейського Союзу кожна держава підлягає юрисдикції, окрім Європейського суду з прав людини (Страсбург), ще й Європейського суду справедливості (Люксембург). Деякі східноєвропейські держави, в тому числі Україна, не можуть виконати навіть вимог Європейського суду з прав людини. Колишній голова цього Суду Луціус Вільдхабер на семінарі в Осло у 2004 році зазначив, що це було історичною помилкою передчасне визнання ними юрисдикції цього суду, що перевантажило лише їхніми справами цей суд: https://rm.coe.int/0900001680695ab3
Ви вважаєте, що після цього Європейський Союз дозволить покласти на лопатки справами, які повинні вирішуватися, насамперед, на національному рівні, ще й Європейський суд справедливості?
vitaliian написав:Сами догадаетесь в какой тональности идут те переговоры? На Украину жёстко давят сдаться. Когда хотят договориться - градами не лупят.
Путін завжди так робить. Коли приїжджав премьер Японії на перемовини про Курили, він поставив туди С-300. Не буде перемир'я - наші почнуть мочити орків тисячами під Києвом і по всій території.