Ну ви розумієте, що якщо один снаряд без підривника, порохового заряду і на тротилі, а інший з порохом, гексогеном, ще й з радіопідривником, то така різниця нормальна?
|
|
Кажу ж, що місіонер тупо тулить своє, не зважаючи на реальність. В тексті ж тобі вказано, що твій пункт 5 це те ж саме, на що тобі вказав Микола своїм пунктом 4. Читай по буквах текст. Також по буквах читай, що написано про "борцям-рехфолюціонерам", а не реформатори-рхволюціонери, про яких ти заспівав. Далі вже не читав твої чергові місіонерські брєдні... Ти тупо тулиш своє. Тобто, як ти здогадуємося, далі: - попий водички.. - спробуй місіонерити без мене, ставай самодостатнім переконувачем читачів. Казкар, дійсно раб капіталу та місії. Який після "я важко працював 30+ років" тепер "відпочиває" в 60 років отак - 50 годин за кермом комфортного авто для пересування керування бізнесом (керувати бізнесом - це так, не праця((( і до 10 годин по ночі, коли ніхто не заважає. + Місія переконувати міфичних читачів. Востаннє редагувалось detroytred в Вів 02 вер, 2025 15:12, всього редагувалось 2 разів.
Бандерлог поки нічого не пропонує... ми тут говорим на рівних умовах. Що Бандерлог, що пані Флер... ) доречі, пані Флер щось загадочне запитувала на днях В розумних людей, знаючи що розумним вона мене не рахує відповідати не став. Та і питання тож забув Но шоб не перечитувати. Спитаю пані Флер, 1. Що там розумні люди за китай нарадили? 2. Син буде їхати?) як винагорода так і фак від держави має мати зрозумілий прозорий механізм. ) влада ж іде шляхом найменшого спротиву. Потім, доходить до моменту, що прикладений тиск перестає давати результат і підкручує тиск. І все по біблійному принципу- робітників на винограднику, в винагороді, але щодо факу то принцип чомусь інший бють того хто більше тягне) пан герр майор такій наївний? Яка особиста вигода в ТЦКашника в обмеженні права водіння чи блок. рахунків? Повноваження такі надано. Якби надали можливість потім розблоковувати без пояснень, то схема була б робоча. В автосалонах авто зовсім би зникли та нерухомість рази в 3 піднялась. ну понятно, виконавчослужбовця мамка аліментщиця стимулює?) Є механізми які працюють а є такі в яких наробили дірок. Як в подвійному громадянстві донедавна. Тут не тцк винувате. щось давно не видно закликів посадити туди фронтовиків...) мож знімим пару бригад з фронту на доукомлектацію? Пошлем якийсь бат цілком в запоріжжя? Потім з іншої в дніпропетровськ. А з третьої в львів? Нах нам то тцк треба? Re: Напад росії і білорусі на Україну
Все вірно. Навчальні центри віддають корпусам, то й доукомплектування треба віддати корпусам. Я б зі своїм взводом по рідному Мукачеву погуляв...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||