jump написав:Відкупитися від ТЦК на місці на вулиці коштує 500 євро, – старший лейтенант НГУ розповів розцінки у ТЦК. Окрім того, військовий розповів, що "вийти з буса" коштує 1000 євро, відкупитися в ТЦК до оформлення документів коштує 10 000 євро, а після оформлення документів – 15 000 євро. Стоцький, Герой України, озвучив цінник, про який почув в Ужгороді.
whois2010 написав:Відносно крупний ритейлер, більше 200 магазинів по Україні. Звільнилися майже всі М18-22, на яких робили ставку після мобілізації основного складу працівників. Готуються на виїзд. Зарплатня до 50 тис. грн. у низових - комірники, працівники складу і т.і. (не знаю - брутто, нетто). Через недолугі рішення і заборони влади, молодь не наважується ризикувати статусом "вільної" людини і приймає відповідні рішення, поки шпаринку знов не закрили.
Это где такое счастье? Я к вам приеду поработаю. Или до 50 тыс. это на практике от 15 тыс.?
jump написав:Відкупитися від ТЦК на місці на вулиці коштує 500 євро, – старший лейтенант НГУ розповів розцінки у ТЦК.
Окрім того, військовий розповів, що "вийти з буса" коштує 1000 євро, відкупитися в ТЦК до оформлення документів коштує 10 000 євро, а після оформлення документів – 15 000 євро.
Не зрозуміло яка різниця "на вулиці" і "вийти з буса". Якщо у тебе є 500 євро то ти платиш, навіщо тобі заходити в бус і там платити 1000? Чи ти заходиш в бус і ви всі їдете за 1000 євро куди ти скажеш? Хто в темі, посніть. *і 500 євро виглядає щось підозріло мало. Я чув вже про розцінки $2000-$3000 "на вулиці".
Hotab написав:Якийсь відсоток по дорозі, більшість при прикритті обʼєктів.
d44 натякав що відсотки збиття "трохи" накручені для підтримки необхідного рівня потужності ......
Такой необходимости, скорее всего, нет. Накручивать начинают с самого низа. Пока дойдёт до верха, уже всё достаточно накручено. Это, конечно, предположение, но, думаю, недалеко от истины.
whois2010 написав:Відносно крупний ритейлер, більше 200 магазинів по Україні. Звільнилися майже всі М18-22, на яких робили ставку після мобілізації основного складу працівників. Готуються на виїзд. Зарплатня до 50 тис. грн. у низових - комірники, працівники складу і т.і. (не знаю - брутто, нетто). Через недолугі рішення і заборони влади, молодь не наважується ризикувати статусом "вільної" людини і приймає відповідні рішення, поки шпаринку знов не закрили.
Зарплатня до 50 тис. грн. це реально так? Подивився на ціну нормальної СК ковбаси (з мяса і без птахів) в онлайн супермаркета. 1000-1300 грн за кіло. Правільной дорогой ідете товаріщі!
Это не самая дорогая. И сейчас уже и хорошая варенка 500+.
jump написав:Відкупитися від ТЦК на місці на вулиці коштує 500 євро, – старший лейтенант НГУ розповів розцінки у ТЦК.
Окрім того, військовий розповів, що "вийти з буса" коштує 1000 євро, відкупитися в ТЦК до оформлення документів коштує 10 000 євро, а після оформлення документів – 15 000 євро.
Чи ти заходиш в бус і ви всі їдете за 1000 євро куди ти скажеш?
Именно так: бус (обычно) не сразу на подвал едет - еще счастливчиков по дороге подбирают. Если по "звонку другу" за время тура успевают найти нужную сумму - считай повезло...
Hotab написав:Якийсь відсоток по дорозі, більшість при прикритті обʼєктів.
d44 натякав що відсотки збиття "трохи" накручені для підтримки необхідного рівня потужності ......
Такой необходимости, скорее всего, нет. Накручивать начинают с самого низа. Пока дойдёт до верха, уже всё достаточно накручено. Это, конечно, предположение, но, думаю, недалеко от истины.
Там имелось в виду - "для поддержки у низов" уровня.
Letusrock написав:Після квітня 2022 (розводняк з ТРО) на такі казочки ведеться все менше й менше народу
Ось і доказ, що у тебе відсутне критичне мислення ... про "розводняк з ТРО" - тупий вкид
Бо є ТРО в складі ЗСУ і там платять гроші, а є місцеве ТРО і там безкоштовно Але деяким стояти на блок-постах закарпатського фронту задарма було в западло