|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 12 жов, 2025 20:01
Shaman написав: ЛАД написав:Раньше говорили "А ещё шляпу надел". Я признаЮ, что в 72 года "за гроші порішав питання" з ТЦК. Что ещё надо признать? Что я агент румынской сигуранцы, польской дефензивы, МИ-5, японской разведки? ПризнаЮ. Всех вместе.
просто визнайте - стара радянська людина, якій не подобається сучасний лад й сумує за гарними 70ми роками в срср. може й непогані роки - в 80х вже була дупа. але час показав, що радянський експеримент сконав. й щоб не визнавати себе ще й не дуже розумною людиною, треба це визнати. така собі тавтологія але вже питав - а ви мовчите. з вашої ностальгією по срср - що вас так єднає з сучасною Рашею? там махровий державний капіталізм - щось типу нацистської Німеччини в 30х роках, й близько не срср. навіть гулаг за калькою сталіна побудувати не можуть  російська мова? а кажете, "какая разница"...
Сколько раз ещё надо повторить, чтобы наконец дошло?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5364 раз.
- Подякували: 4865 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 12 жов, 2025 20:02
Hotab написав:BIGor Так а люди які мають табельну зброю, геленваген і живуть на Новопечерських липках, і до сих пір не служать - це не мажори?
Та всі різні. Хтось при владі, хтось очолює надважливе підприємство, хтось і купив бронь. От УА хто? Він постійно розказує про якихось мажорів. Чому він виїжджає вільно за кордон і всюди махає ксівою? А жив він до Хорватії не на Липках? Може це він і є мажор, але розказує про інших якихось мажорів?? У вас якась уява, що це якісь «інші» люди щось там їздять на БЧЖ (большой чорний жип). Барабашов теж їздить, і розказує про якихось «інших» мажорів. Ви такий самий, виїхав з пачкою грошей за корон, служити не збираєтесь. Не мажор?) Тут що, хто перший забронював собі роль нещасного гречкосія , той має право назначити інших мажорами?))
Так я все таки мажор?  Ви щось постійно переводите стрілки на особистості, хоча я кажу зовсім про інше - глупі гречкосії закінчились, прийміть це. Тепер гречкосії так само вміло ховаються від мобілізації (звичайно вміру своїх можливостей і закону) як і воєнпенси, нетойВОСники, блатні і інші криптомільярдери.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1478 раз.
- Подякували: 1883 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 12 жов, 2025 20:03
Hotab написав:хтось халамидник який гріє баклахи з водою на сонці
цє новітні тєхнології, сонячний колєктор для ГВ)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1454 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 жов, 2025 20:06
BIGor написав:Так я все таки мажор?
"аудітор із БІГ4" шукающій квартиру у дупі Кракова нє можє бути ні мажором ні гречкосіем у звичайному сєнсі алє можє бути звичайним халамидником)))
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1454 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 жов, 2025 20:07
Ой+ написав: ЛАД написав: Hotab написав:Серед 10+ млн чоловіків служить/служило трохи більше 1 млн. А от серед решти 9 млн є дуже різні:
Но когда постоянно воюет несколько %... Уже 3,5 года. И их не заменяют. Как-то не так.
Служило побільше, тільки з статусом: А ще мінімум півмільйона тиловиків, а ще загиблі, СЗЧ, безвісти. А от чи є та 9 млн. решта, то великі сумніви.
Я говорю только о воюющих с 2022 г. Цифры УБД... Разговор об СЗЯ я просто не понимаю. Придумали красивое название.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 12 жов, 2025 20:10, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 12 жов, 2025 20:09
BIGor Ви щось постійно переводите стрілки на особистості
Я вам на живих прикладах (це найкраще і найзрозуміліше) показую, що всі ці «мажори» і «гречкосії» дуже відносно і субʼєктивно. Справжні махрові мажори, які є тут серед нас, показують на інших мажорів, яким вони заздрять. Очевидно вважаючи себе нещасними «гречкосіями». А закінчились чи не закінчились, то бусік покаже.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2511 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 20:11
Shaman написав:. я не ховаюсь від незручних питань, як detroytred, й не зливаюсь, як деякі інші 
Ти просто брешеш або помилився. Наведи приклад, де Детройт ховався від незручних питань. На питання-закиди Успіха до Хотаба я багато разів надавав відповідь. Тільки вони звучали від Флер і т.д. Інша справа, що я не хочу втручатися, коли ці питання Успіх задає Хотабу. Да ти но тільки що злився двічі, а заявляєш, що не зливаєшся. Треш... Чистий воук теж.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 жов, 2025 20:12
Hotab написав:BIGor Ви щось постійно переводите стрілки на особистості
Я вам на живих прикладах (це найкраще і найзрозуміліше) показую, що всі ці «мажори» і «гречкосії» дуже відносно і субʼєктивно. Справжні махрові мажори, які є тут серед нас, показують на інших мажорів, яким вони заздрять. Очевидно вважаючи себе нещасними «гречкосіями». А закінчились чи не закінчились, то бусік покаже.
щось ви вирішили на наших ухилянтів накинути по-дорослому. закордонні взагалі чомусь на бусик нервово реагують...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 785 раз.
- Подякували: 1661 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 12 жов, 2025 20:13
Hotab написав:ЛАД Но не суть для нашего разговора.
Не суть. Я просто хотів щоб ми говорили однаковими термінами і поняттями. Якщо максимум смоктати з мережі можна 10, то оті розрахунки ДБН і показують, що середнє буде 3 на кожного , у випадку якщо там 100+ квартир. Причини я навів (когось нема, хтось халамидник який гріє баклахи з водою на сонці і т.д)
По розрахунках я відповів - https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5898277#p5898277
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 12 жов, 2025 20:14
Прохожий написав: Hotab написав:flyman 150 тис. силопенсів М60-, мільйони держслужбовців та різних "силовиків"
Жодного адекватного аргументу звідки у Детройта більше зобовʼязань захищати державу ніж у тебе я не почув. Можеш спробувати. Так само як і «мільйони різних держслужбовців». Чим вони відрізняються від Флаймана в контексті захисту держави.
доречі наскільки пам"ятаю муха також бюджетну цицю смоктала) а рогопіл кажє бєрци розносив) так що на зміну Доляреку е ДВІ одиниці)))
О! Прихожан мімо чайка прилетіла. Для масовки. Ти за себе-то чудило так і не відповів. Чому не на фронті. І на питання Успіха тоді теж злився, клоун. За себе, за себе співай. А не, як воук, до інших лізь.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|