Shaman написав:.......... але де власний план? хтось бачив реалістичний план перемовин від руських? так, тут правда - руські не надали ЖОДНОГО плану. й проруські зрадофіли з форуму теж не можуть сформулювати нічого - бо зі сторони руських реалій немає.
Пробачте, а "хтось бачив реалістичний план перемовин від" України? Щось не пам'ятаю. Не нагадаєте? Бо я пам'ятаю тільки: "Росія може легко закінчити війну - просто вивести війська", - і зараз: "Безумрвне припинення вогню, а потім перемовини".
поточний план, який обговорюють - влаштовує?
По-перше, я не знаю точно який саме поточний план. Багато варіантів, на якому зупинилися не ясно. По- друге, поточний план це не план України. Він ініційований Трампом і перероблений європейцями (за участю України). Щодо його реалістичності я вже висловлювався. Принаймні шодо опублікованих варіантів.
sashaqbl написав:Враховуючи, що Трампу не вдалося черговий раз нагнути нашого клоуна, припускаю, що на даний момент сувернітет таки є.
як вже написав фокс це суверенітет ЄС а не наш. ЄС стоїть за спиною Зе пообіцявши підтримку скільки потрібно, плюс інгор корупційних проблем, плюс ігнор репресій до своїх громадян. у відповідь Зе пообіцяв воювати скільки потрібно (фактично поставивши власні та європейські інтереси "понад усе", порівняно з цінністю власних громадян)
Зе пообіцяв воювати ? Можешь навести докази цього ?
Shaman написав:.......... але де власний план? хтось бачив реалістичний план перемовин від руських? так, тут правда - руські не надали ЖОДНОГО плану. й проруські зрадофіли з форуму теж не можуть сформулювати нічого - бо зі сторони руських реалій немає.
Пробачте, а "хтось бачив реалістичний план перемовин від" України? Щось не пам'ятаю. Не нагадаєте? Бо я пам'ятаю тільки: "Росія може легко закінчити війну - просто вивести війська", - і зараз: "Безумрвне припинення вогню, а потім перемовини".
Російські чиновники та ультранаціоналістичний табір у РФ фактично відкидають як початковий, так і переглянутий проєкти мирного плану, запропонованого США, та намагаються перекласти на Європу відповідальність за непоступливість Москви.
Про це йдеться у новому звіті Інституту вивчення війни.
Аналітики ISW нагадують, що ще від моменту появи першої інформації про 28-пунктний мирний план США російські чиновники та ультранаціоналісти його відкидають — оскільки запропонований план, мовляв, не враховував абсолютистські всі військові вимоги Росії.
Водночас російські високопосадовці і рупори ультранаціоналістичного табору перекручують ймовірні зміни до початкового плану та участь Європи у цьому процесі як таку, що нібито підриває мирний процес. У такий спосіб вони, ймовірно, намагаються відвернути увагу від відмови самої Росії щодо будь-яких компромісів чи угод, припускають в ISW.
як це по руські - щось не робити, але звинувачувати в цьому інших.
як власне й деякі дописувачі на форумі - сьогодні це було неодноразово.
але де власний план? хтось бачив реалістичний план перемовин від руських? так, тут правда - руські не надали ЖОДНОГО плану. й проруські зрадофіли з форуму теж не можуть сформулювати нічого - бо зі сторони руських реалій немає.
Походив по посиланнях. Фактів що руські відкидають 28-пунктний план Трампа - немає. Європейський план - я вже казав що це брєд, руські його не приймуть. 19-пунктний план - не знаю, не бачив, чий він?, хто його просуває?
ЛАД написав:Пробачте, а "хтось бачив реалістичний план перемовин від" України? Щось не пам'ятаю. Не нагадаєте? Бо я пам'ятаю тільки: "Росія може легко закінчити війну - просто вивести війська", - і зараз: "Безумрвне припинення вогню, а потім перемовини".
поточний план, який обговорюють - влаштовує?
По-перше, я не знаю точно який саме поточний план. Багато варіантів, на якому зупинилися не ясно. По- друге, поточний план це не план України. Він ініційований Трампом і перероблений європейцями (за участю України). Щодо його реалістичності я вже висловлювався. Принаймні шодо опублікованих варіантів.
це план, який Україна готова обговорювати. як власне й попередні. план реалістичний - уважно слідкуйте за словами - просто Раша не готова визнати РЕАЛІСТИЧНІ плани перемовин. подивимось, наскільки вдасться нашим партнерам дотиснути Рашу.
й в черговий раз - спробуйте сформулювати типу РЕАЛІСТИЧНИЙ план за Рашу. дуже цікаво - але щось НІХТО так й не зміг цього зробити.
andrijk777 написав:"Путін хоче воювати далі" - це НЕМОЖЛИВО ні довести ні заперечити бо НІХТО(окрім путіна) не знає що хоче путін.
Ти пишешь, який ти проукраїнський ... але при цьому постійно захищаєш Путіна
То потрібно піти на вимоги Путіна, то бачиш неіснуючі офігенні успіхи Путіна
Дуже чудова "проукраїнська" позиція
Путін хоче далі воювати, якби не хотів, то припинив би - це так просто Доках цьому - постійні обстріли України та намагання захопити українські території
Але у тебе, як в тому анекдоті - знов ця невизначенність
ЛАД написав:.......... Життя може показати не змістовність дописів, а їх реалістичність. Проте ви пишете акуратно про розвал чи крах РФ, уникаючи будь-яких прогнозів щодо термінів. Правда, раніше ви пов'язували закінчення війни з цими подіями. Зараз ви вже від цього теж відмовилися.
я й курс намагаюсь не прогнозувати. є речі, які достовірно спрогнозувати в часі НЕМОЖЛИВО. розвал Раші - з цієї ж опери. але те, що це станеться - це дуже вірогідно
я пов'язував війну з тим, що це КАТАЛІЗАТОР, який значно прискорює деградаційні процеси на Раші - це писав неодноразово. якщо ви в себе в голові щось вибудовували, то я не можу за це відповідати я писав про інші речі. з закінченням війни я ще пов'язую значне погіршення економічної ситуації в Раші - це може призвести, що рано чи пізно путіну доведеться це враховувати. поки він просто ігнорує всі негативні моменти в економіці країни
Це ви зараз так пишете. Раніше ви закінчення війни з розвалом чи економічним крахом РФ пов'язували вельми тісно. Шукати цитати не буду. Учасники, які давно на форумі, це і самі пам'ятають, а нових тут нема. Можете відхрещуватися, але що було, то було. І я не відхрещуюсь від того, що в 2019 проголосував за Зеленського, і від того, що до самого початку війни не вірив в її можливість. Це була моя груба помилка, але так, була. Правда, від того, що я передбачав би можливість війни, для мене нічого б не змінилося.
andrijk777 написав:Походив по посиланнях. Фактів що руські відкидають 28-пунктний план Трампа - немає.
Де ти ходив ? Це не план Трампа
Повідомлялося, що минулого тижня верх брав Ванс. Саме він зателефонував президенту України Володимиру Зеленському, щоб викласти умови 28-пунктного плану, який багато хто розкритикував як список побажань Москви. Після дзвінка відбувся особистий візит до Києва Дена Дрісколла, міністра армії США і давнього друга Ванса по навчанню в Єльській школі права.
Він попередив, що терпець президента закінчується: Києву потрібно визнати, що фронт руйнується, і погодитися на передачу територій Росії. ЗМІ пише, що в Білому домі політика часто формується "знизу вгору". Трамп хоче угоди щодо України, але деталі фінального варіанту залишив своїм підлеглим.
Якби він повністю підтримав 28-пунктний план, підготовлений його головним спецпосланцем з питань Росії Стівом Віткоффом і головним російським переговірником Кирилом Дмитрієвим, Україна могла б у підсумку опинитися перед фактом капітуляції. Але Трамп зупинився, заявивши, що це не "його остаточна пропозиція" після шквалу протестів у Києві та по всій Європі.
Це план Кремля, який через Дмітрієв був презентован жадібному Вітькоффу