|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 27 лис, 2025 19:00
andrijk777 написав: Shaman написав: andrijk777 написав:---=== Shaman ===--- я бачу інший варіант - ми погоджуємося на цей план, а руські тут добре-добре, але в нас є ДОДАТКОВІ умови. на ті ви вже погодились, тепер обговорюємо нові. такий собі розвод лоха... ---=== ===--- Вірно. Це логічно. Той хто має сильнішу позицію нагинає того хто має слабшу. Ти не згідний - йди воюй. Ти не хочеш воювати, ти шукаєш "лоха" який би воював замість тебе. Виходить ти також "розводиш лоха", але цього В УПОР не замічаєш.
я ж кажу - універсальний аргумент - йди на фронт, а інших аргументів немає. щось по суті можеш сказати? там повідомлення набагато більше. а ти вже багато сторінок щось пишеш, а висновок який? сформулюй його коротко.
А не буде тобі висновку, оближешся. Тому що ти займаєшся примітивною маніпуляцією: Твоя позиція - "Воюємо до Перемоги". Моя - ні.
Твоя позиція - капітулювати В надії ... на щось ... примарне ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 27 лис, 2025 19:14
Shaman написав:давайте вірити власному керівництву - я щось не пам'ятаю брехні. а Бандерлог такі заперечував саме повідомлення наших, що Покровськ неокупований, й ставив саме це під сумнів.
я сумніваввся в повідомленнях наших що там нема оточення і скажу більше я мав рацію покровськ таки був в значній мірі блокований а хочеш доказати що ні то зайди туди і вийди  і тоді так уж бить я тобі повірю) одвезеш волонтерку військовим. Кому ти пропонуєш вірити з нашого керівництва? Та я їм сумку на вокзалі не довірив б посторожити.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 27 лис, 2025 19:17
Banderlog написав: Shaman написав:давайте вірити власному керівництву - я щось не пам'ятаю брехні. а Бандерлог такі заперечував саме повідомлення наших, що Покровськ неокупований, й ставив саме це під сумнів.
я сумніваввся в повідомленнях наших що там нема оточення і скажу більше я мав рацію покровськ таки був в значній мірі блокований а хочеш доказати що ні то зайди туди і вийди  і тоді так уж бить я тобі повірю) одвезеш волонтерку військовим. Кому ти пропонуєш вірити з нашого керівництва? Та я їм сумку на вокзалі не довірив б посторожити.
Але ЗП отримуєшь, звання отримуєшь і якось довіряєшь, що ЗП буде кожного місяця )
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 27 лис, 2025 19:24, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 27 лис, 2025 19:23
pesikot написав: Але ЗП отримуєшь, звання отримуєшь і якось довіряєшь )
Не бачу тут звязку. Я сюди добровільно не просився хай дадуть дозвіл на демобілізацію завтра ж подам рапорт.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 27 лис, 2025 19:31
Banderlog написав: pesikot написав: Але ЗП отримуєшь, звання отримуєшь і якось довіряєшь )
Не бачу тут звязку. Я сюди добровільно не просився хай дадуть дозвіл на демобілізацію завтра ж подам рапорт.
Я теж не бачу зв"язку ... якщо ти не довіряешь, то відмовся від ЗП Я дуже далекий від думки, що задля звання "герр майор" ти нічого не зробив Зробив і дуже багато Чи ти - ой, я не хочу мені звання герр майора, ну що ви, що ви, я скромна людина, я відмовляюсь ? )) Це як ти проти евроспільноти, то відмовся від румунського паспорту Все просто Якщо ти проти чогось, то відмовся Якщо ти щось отримуєшь, то ти - все це підтримуєш )
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 27 лис, 2025 19:37, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 27 лис, 2025 19:31
fox767676 написав:Будивельник стал не западно-европейских бюргеров, а промосковских коммунистов-вьетконговцев, как ролевую модель брать. Оце потужний крок до перевороту думок
Стандартна поведінка московських ботів Виходить один і заявляє Будівельник стає на позиції комуністів вєтнамув той самий час коли інший Будівельник підтримує нацистів....А Будівельник підтримує НАЦІОНАЛЬНУ БОРОТЬБУ УКРАЇНИ проти московських агресорів... і мені пофігу як москаль/педераційник позиціонує себе в навколишньому світі як носій раССєйськага імперскькага духа чи пушкіна з Щелкунчиком і Чайковським....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 27 лис, 2025 19:37
pesikot написав:Все просто Якщо ти проти чогось, то відмовся Якщо ти щось отримуєшь, то ти - все це підтримуєш )
та нічого подібного ) з паршивої вівці хоч шерсті клок. Отпустять відмовлюся а поки я витисну з зсу все що мені положено, можеш не сумніватись.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 27 лис, 2025 19:39
andrijk777 написав:Це список країн, які стали незалежними від Британії БЕЗ БОРОТЬБИ!
І що ? Ти привів ВСІ країни чи тільки ті які ПО ТВОЄМУ отримали незалежність без боротьби? Мені цікаво Чечня НЕЗАЛЕЖНА чи ні? Як би все по твоєму , сотню років воювала проти царату, потім два рази проти педерації.... Навіть якщо я приведу ОДНУ країну( а я в стані привести з десяток) які воювали десятки років щоб отримати Незалежність.... Польща - Россія Сербія - Османська імперія Хорватія-Сербія ( там взагалі пять країн проти сербії воювали і отримали незалежність) Ірландія-Британія Лівонська війна (шведи 25 років воюючи забрали Естонію в педерації) Далі тобі продовжувати? Ясно що для тих хто прокурив уроки історії в туалеті - нічого не доведеш.... Але проста логіка каже наступне 1 Імперія завжди більша від часточки імперії 2 Якщо світ складався з кількох імперій, а сьогодні на місці цих імперій коло 200 країн- то ясно що а - розвал імперій не був мирним б - країни які утворювались на уламках імперій як правило воювали за свою Незалежність
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 27 лис, 2025 19:44
Banderlog написав: pesikot написав:Все просто Якщо ти проти чогось, то відмовся Якщо ти щось отримуєшь, то ти - все це підтримуєш )
та нічого подібного ) з паршивої вівці хоч шерсті клок. Отпустять відмовлюся а поки я витисну з зсу все що мені положено, можеш не сумніватись.
sashaqbl, ти це читаешь ? Якщо ти вже вліз Banderlog, а потім тебе чекає цивільне життя, в якому виявиться, що таких грошей тобі ніхто не платить, потрібно саме заробляти та і за кордоном, теж не все так гарно
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 27 лис, 2025 19:47
Banderlog написав: Shaman написав:давайте вірити власному керівництву - я щось не пам'ятаю брехні. а Бандерлог такі заперечував саме повідомлення наших, що Покровськ неокупований, й ставив саме це під сумнів.
десь так +-
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-