Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1607116072160731607416075 ... 16588>
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 14:41

ГОЩА, Украина. В то время как многие украинские больницы пытаются справиться с бесконечным потоком раненых, родильное отделение в западном городе Гоща выглядит пугающе пустым.
По данным местных властей, в больнице в Гоше с начала года зарегистрировано всего 139 родов, что меньше, чем 164 в 2024 году, и значительно меньше, чем десять лет назад, когда ежегодно рождалось более 400 детей.
«Погибло много молодых людей, — сокрушался в своём кабинете врач-гинеколог Евгений Геккель. — Молодых людей, которые, по сути, должны были пополнить генофонд Украины».
.....В соседнем селе Садовое закрыли школу, в которой когда-то обучалось более 200 учеников.
«Два года назад нас заставили закрыть это учреждение. Почему? Потому что там было всего девять детей», — рассказал агентству Reuters глава городского совета Гощи Николай Панчук.
.....В одной из двух оставшихся школ Гощи директор Марианна Хрыпа сообщила, что число первоклассников сокращается и что около 10% выпускников школ, в основном мальчики, уезжают за границу.
«Родители вывозят детей из страны до достижения ими 18 лет», — сказала она.
https://www.reuters.com/world/ukraine-stares-down-barrel-population-collapse-2025-12-04/
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 14:49

fler написав:
  Бетон написав:Как и докладывала Флер, ситуация с э.э. улучшилась. Сегодня дали ночью на 3 часа и весь день не будет.
Всё лучше и лучше. А ещё нет морозов

Бетон, як чорт із табакерки, очікувано вискакує з істерикою по світлу після кожного обстрілу енергетичної інфраструктури)) Відновлення електрики та поліпшення графіків він не помічає, а тільки "три години". Інший на його місці вже б давно порішав проблему придбанням генератора чи зарядної станції, а цього жаба душить - тому він і надалі лише голосно волатиме)).

може де і покращилось у флер
flyman

Подякував: 1625 раз.
Подякували: 2874 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 14:55

ЛАД написав:Shaman
витрачаєш час, відповідаєш розгорнуто - а той знову - "багато слів"
Вы "витрачаєте час" не на ответы на мои посты, а на борьбу с призраками, с "совком", которого уже 35 лет не существует.
В моём "прикладі про ...

у вашому допису було не все однозначно, цілий абзац здається - й саме цього обговорення ви уникаєте ;)

а про мову видихайте, вигадане питання
не треба вигадувати, що я робив би 50 років
Вы обо мне вигадуєте гораздо больше и с гораздо меньшими основаниями. В то, что 50 лет назад вы были бы диссидентом, простите, не верю. Были бы образцово-показательным ИРПпИ.
просто не вигадуйте про мене. й кажіть, якщо я десь помилився. а то щось зауважень не було 8)

й головне - якби вам зараз було б років 50, то ПЕВЕН ніякого фронту не було б, біло б розповіді чому мають інші. бо так роблять ВСІ ваші однодумці на форумі :lol:

де я хоч когось відправив на фронт? це робите саме ВИ та ваші однодумці-зрадофіли. оце ваша головна брехня. я та інші проукраїнські форумчани на фронт нікого не відправляємо,
Интересно, как такие патриоты, как вы и другие "проукраїнські форумчани" собираются бороться с агрессией, не отправляя никого на фронт? И не идя на фронт сами?
А кто же должен бороться с врагом? Марсиане?
Не надо корчить из себя нецелованную девочку.

це ви в черговий раз крутите дурою - самий працюючий орган? ;) для боротьби з ворогом проводиться мобілізація. так, погано проводиться, так є багато зловживань (в першу черги хабарі - а хто їх дає?) та проблем. але мобілізація продовжується, Зе теж треба нею зайнятися, бо вже вибори не світять, можна приймати й непопулярні рішення...

але особисто я жодного форумчанина на фронт не направляв (окрім самих злісних бовдурів, але там все зрозуміло). а от мені це закидають регулярно. бо кажу ж, інших аргументів немає.

И не рассказывайте сказки, что вы "обговорюєте навіть останній варіант Трамп, не зважаючи на недоліки". Единственное, что вы там обговорювали, был пункт о сдаче неоккупированной сегодня части Донбасса и резко отрицали такую возможность. Ах да, ещё обговорювали смешной пункт об ограничении армии 600 или 800 тыс.

ЛАД, ще раз. як крайній варіант можна погодитися й на це, якщо це останеться єдиною перешкодою. я ж цитував Бабченко - там де він казав погоджуйтесь - але тоді ви теж кепкували. ви завжди проти, як та Баба Яга?..

але Донбас в обмін на ЗАЕС - дуже робочий варіант. або спільне керування. як бачимо саме туди й рухаємось.

ЛАД, вчитесь читати та розуміти що каже опонент. хоча більше схоже, що ваша мета просто заперечувати, навіть якщо я правий - як щодо поваги до інших думок? 8)

про кількість армії це взагалі не головне, цей пункт незрозумілий взагалі
  Shaman написав:
  Banderlog написав: ...
готові жити з дефіцитом електроенергії протягом двох-трьох років, якби мали [i]перспективу вступу до Європейського Союзу.[/i]
Про перспективу вступу до нато вже мови нема...

руські проти - на цей момент ми поки цього досягнути не можемо. навіщо повторювати одне й теж? критично вступ саме до ЄС...
Проблема в том, что "руські проти"?
До сих пор я думал, что проблема в том, что НАТО не хочет нас принимать.
И в чём так "критично вступ саме до ЄС"?
Сегодня "вступ до НАТО", по-моему, для нас гораздо критичнее.

ЛАД, ви знаєте, що таке послідовність?.. проти НАТО категорично проти Раша, й ми вже згодні не вступати. навіщо це обговорювати??? аби поговорити. як з вам розмовляти?

а от вступ до ЄС критично необхідний - бо інакше ми не відновимо економіку... точніше відновимо, але значно повільніше
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 07 гру, 2025 15:14, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 811 раз.
Подякували: 1718 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 15:07

Water написав:
  fler написав:Інший на його місці вже б давно порішав проблему придбанням генератора чи зарядної станції

Це для чого, для виготовлення бетону? Чи хай лопатами мішають?
Метал де взять, чи заграніца нам поможєт?
Яке ваше особисте ставлення до останнього корупційного скандалу? Це особисто ваша влада, бо ви за це голосували- Свинарчуків геть. Так все тихесенько замнуть, без повернення грошей, чи Алі-Бабу розстріляють?
Маємо те шо маємо.

Она думает, что каждый "порішає" и в квартиру себе генератор поставит))
А чем вы предлагаете ей думать?
Бетон

Подякував: 218 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

4
2
2
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 15:11

Shaman написав:
  ЛАД написав:................
Вы забыли или пропустили.
Тут вспоминали и о голоде 1946-1947. И о точ, что тогда тоже отправляли зерно в Польшу или куда-то ещё (не помню точно).

останнім часом говорили лише про Голодомор 33 року. що там хтось колись (скільки років тому?) казав не дуже цікаво. я такого й близько не казав. про Польщу перший раз таке чую. в 1946 вже не було примусової конфіскації зерна...
........
Об этом писали совсем недавно.
Действительно, не вы. Так я такого и не написал.

"Про умови перемир'я років півтора" тому вы писали, что надо воевать и РФ скоро развалится или хотя бы экономически "крахнется". Впрочем, вы и сейчас об этом говорите. :)

а я вважаю, що було б. й що далі? ми вже це не перевіримо. те, що Зе досі не може спілкуватися з Порохом та його командою через особисті упередження - це проблема для країни.
Верно, не перевіримо. Так я этот вопрос никогда и не поднимаю. Так же, как и о "совке". Я что, когда-то говорил о возрождении Союза? По-моему, не раз высказывался, что сегодня это невозможно.
Влияние "Пороха та його команди" сегодня весьма незначительно. И этот вопрос больше раздувают у нас на форуме.
Кстати, насчёт Порошенко и всех других "бывших" правильно написала fler в https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5913604#p5913604
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 15:18

trololo написав:.........
бойко вкрав мільярди на нафтових вишках, які потім здав русні. гуляє по києву як в себе вдома.
Вот прямо-таки Бойко "здав русні"?
Лично отогнал платформы и передал их из рук в руки?
Хоть чушь не пишите.

P.s. Сейчас шаман упрекнёт меня за "чушь". :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 15:25

ЛАД написав:...
"Про умови перемир'я років півтора" тому вы писали, что надо воевать и РФ скоро развалится или хотя бы экономически "крахнется". Впрочем, вы и сейчас об этом говорите. :)

у вас або погана пам'ятать, або гарна фантазія. я писав, про умови перемовин. а поки немає перемовин - то так, воювати - бо немає інших варіантів. писав саме так, все інше - це ваші вигадки.

й загалом, без прив'язки до цього етапу війни з Рашею так - наша війна значно прискорює деструктивні процеси на Раші. кожен день війни несе втрати для Раші - й демографічні, й економічні. й вона розвалиться. один з варіантів - проблеми почнуться після смерті путіна.

ці повідомлення ніяк не пов'язані між собою. тому - читаЙте уважно ЛАД... 8) й не фантазуйте.
а я вважаю, що було б. й що далі? ми вже це не перевіримо. те, що Зе досі не може спілкуватися з Порохом та його командою через особисті упередження - це проблема для країни.
Верно, не перевіримо. Так я этот вопрос никогда и не поднимаю. Так же, как и о "совке". Я что, когда-то говорил о возрождении Союза? По-моему, не раз высказывался, что сегодня это невозможно.
Влияние "Пороха та його команди" сегодня весьма незначительно. И этот вопрос больше раздувают у нас на форуме.
Кстати, насчёт Порошенко и всех других "бывших" правильно написала fler в https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5913604#p5913604

до чого вплив. серед людей, які підтримують Пороха - багато профі. й так, їх вплив мінімальний - а могли б багато більше зробити для країни. якби людей підбирали за якостями, а не за відданістю.

fler в першу чергу писала про Яника та його молоду команду. хонку за 100 млн дол вже забули? а камази з готівкою? один камаз - один ярд дол.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 15:28

Shaman написав:
  ЛАД написав:............

ЛАД, ви знаєте, що таке послідовність?.. проти НАТО категорично проти Раша, й ми вже згодні не вступати. навіщо це обговорювати??? аби поговорити. як з вам розмовляти?

а от вступ до ЄС критично необхідний - бо інакше ми не відновимо економіку... точніше відновимо, але значно повільніше

И это вы "про послідовність"?
Проблема в желаниях Раши? И мы поэтому не настаиваем на вступлении в НАТО?
А не потому, что НАТО не хотят нас принимать в обозримом будущем и страны НАТО прямо говорят об этом?
"вступ до ЄС критично необхідний - бо інакше ми не відновимо економіку"?
Европа успешно відновила економіку после ещё более страшной войны. И никакого ЕС тогда не было. Я недаром написал о плане Маршалла, который вы не захотели обсуждать.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 15:29

ЛАД написав:
  trololo написав:.........
бойко вкрав мільярди на нафтових вишках, які потім здав русні. гуляє по києву як в себе вдома.
Вот прямо-таки Бойко "здав русні"?
Лично отогнал платформы и передал их из рук в руки?
Хоть чушь не пишите.

P.s. Сейчас шаман упрекнёт меня за "чушь". :)

тобто те, що вкрав гроші - питань немає? добре 8)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 гру, 2025 15:40

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:............

И это вы "про послідовність"?
Проблема в желаниях Раши? И мы поэтому не настаиваем на вступлении в НАТО?
А не потому, что НАТО не хотят нас принимать в обозримом будущем и страны НАТО прямо говорят об этом?
"вступ до ЄС критично необхідний - бо інакше ми не відновимо економіку"?
Европа успешно відновила економіку после ещё более страшной войны. И никакого ЕС тогда не было. Я недаром написал о плане Маршалла, который вы не захотели обсуждать.

так, ще раз повторимо. так НАТО - це категорична вимога Раші. тому зараз такі розмови не ведуться головними країнами НАТО, включно з США. те, що проти окремі дрібні прихильники Раші - це взагалі не варте уваги. це класичні моськи.

Європа відновила економіку, бо мало вже побудований правильний суспільний устрій. навіть німці. в нас ще цього немає. окремі елементи є, але є й окремі речі, яких немає бути - нам треба далі будувати працюючі інституції. працюють інституції, а не особистості. так, Європі допомоги США. але ж ви самі цитували - вклад плану Маршала був не головний. й нам будуть допомагати відновитися.

ЄС зараз - це відкритий ринок, доступ до якого значно прискорить розвиток нашої економіки...
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1607116072160731607416075 ... 16588>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти