1. Не увидел связи с моим постом. 2. Вы хоть показывайте цены на одно и то же. А то раньше показывали цены на Brent, а теперь на CRUDE. А на Brent сейчас 61,29, опустилась, но не ниже октября или, тем более, мая.
BIGor написав:......... ЛАД, то по Вашій аналогії СРСР мав одразу капітулювати перед Третім Рейхом щоб запобігти руйнуванню своїх міст. Цікаво - чого не капітулювали одразу?
Я уже дважды отвечал на этот вопрос. Повторять для вас лично, простите, не буду. И во время той войны вы писали бы не из Польши (в то время, конечно, из другой страны), а из окопа. Тоже одно из отличий.
Територію де я би потенційно жив СРСР віддав своїм союзникам (Третьому Рейху) так швидко, що місцеві ніяк не встигли попасти в комуністичну армію. Краснозаді тільки п'яти показали німцям. Так що не пишіть дурощі.
По друге - жодної відповіді так і не почув від Вас. Дуже рідко так буває, але тут з Шаманом я погоджуюсь.
Может, у вас уши заложило? Или зрение плохое? На 2 поста выше не увидели? Не переживайте, если бы не успели призвать в 1941, призвали бы в 1943-44. И интересно, что вы показывали бы немцам, обгаженные галифе? Сегодня "територію де ви потенційно жили" и даже не "потенційно", а вполне реально жили до начала войны, не сдали врагу. Но вы почему-то предпочитаете проявлять свой "горячий патриотизм" и "любов до рідної мови" не на фронте, а из Польши. При этом предъявляете какие-то претензии.
BIGor написав:......... ЛАД, то по Вашій аналогії СРСР мав одразу капітулювати перед Третім Рейхом щоб запобігти руйнуванню своїх міст. Цікаво - чого не капітулювали одразу?
Я уже дважды отвечал на этот вопрос. Повторять для вас лично, простите, не буду. И во время той войны вы писали бы не из Польши (в то время, конечно, из другой страны), а из окопа. Тоже одно из отличий.
Територію де я би потенційно жив СРСР віддав своїм союзникам (Третьому Рейху) так швидко, що місцеві ніяк не встигли попасти в комуністичну армію. Краснозаді тільки п'яти показали німцям. Так що не пишіть дурощі.
По друге - жодної відповіді так і не почув від Вас. Дуже рідко так буває, але тут з Шаманом я погоджуюсь.
чого ж ви одразу за ссср? Чехія мала капітулювати чи їй треба було битися?
BIGor написав:Територію де я би потенційно жив СРСР віддав своїм союзникам (Третьому Рейху) так швидко, що місцеві ніяк не встигли попасти в комуністичну армію. Краснозаді тільки п'яти показали німцям. Так що не пишіть дурощі.
чого ж ви одразу за ссср? Чехія мала капітулювати чи їй треба було битися?
Просто чехи слабаки, а ми Герої! Особливо героїчно сидіти в Польщі і розказувати як треба воювати.
Так я теж не збирався нічого палить, але до мене прийшов русскій мір, спершу все вкрав, потім все спалив і розбомбив, разом з книжками. Бачив у Сільпо принімали москальську літературу на переробку, я би мабуть зараз усю русскую літєратуру здав.
Стосовно мов, крім москальської мови я ще володію трьома.
Куда мир лаптей и гармоней пришёл? Вы ж с ЕС все посты пишете.
Shaman написав:такі пільги - допомогу наші співгромадяни отримують, як громадяни Німеччини. чого вже з очевидним сперечатися. про багато отримали бакалавра - це вони коли встигли? якась частина звісно отримала. але давайте відрізняти успішні приклади від загальної ситуації...
З моїх знайомих соціальну допомогу отримує тільки тітка дружини, всі інші працюють. Бакалавра отримали ті, хто навчався з 2022-23 року. Вже деякі діти працюють за спеціальністю, деякі пішли у магістратуру, але теж десь працюють.
я радий за ваших знайомих. але якщо розмова, як добре влаштувалися ваші знайомі - то я кажу про інше. тому теми для дискусії немає.
й ще таке питання - а вони як, вже знали німецьку мову в 2022. бо зазвичай люди вчать мову мінімум один рік. мінімум. а на В2 - два роки. й то далеко не всім це пропонували...
Яка дискусія? Я вам пишу факти. B2 звісно це не один рік, 3 роки дівчина навчалась у школі, ще й паралельно пару років онлайн в Україні. Цей рік у коледжі, паралельно з навчанням працює в шпіталі, вроді два рази на тиджень. Це офіційно в коледжі так навчання проходить.
ЛАД написав:Hotab Вы на другой ветке написали обращение к модераторам. Но интересно, что вы скажете о постах бигора, шамана и ещё "ряда товарищей"?
Дуже мало читаю зараз гілку . Лише останні сторінки, або відповіді мені. Чесно кажучи, ваші взаємні (двосторонні) перепалки пролистую)) Тому не скажу хто там більший провокатор і «секретар райкому»)) В загальному «проукраінскості забагато не буває»)) На мою думку «хантерівшина» шкодить Україні і українцям більше. Ті, хто приймає рішення коли і як проводити переговори про закінчення війни, не читають ні шамана, ні вас, ні мене. Тобто це ніяк ні на що не впливає. А знаєте що впливає? Ота «хантерівщина» , яка вбиває віру людей. Які начитавшись оцього гівна зайвий раз не задонатять, бо «все одно нема сенсу, ми вже програли». Це працює саме так. І дайбог це робиться не навмисно ним.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 12 гру, 2025 13:37, всього редагувалось 1 раз.