холява
шановний, вкотре нагадую - зникнути з мого поля зору у ваших безпосередніх інтересах
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦе маніпулятивне згущення фарб.. 1 70% житла України знаходиться в містах , а там роботу можна знайти 2 30% житла України знаходиться в селахі чомусь подібному, але кацо стверджує що агрохолдинги процвітають , значить і в цьому випадку можна знайти роботу по місцю проживання 3 А тепер проста табличка яка показує є чи немає у нас проблеми населення/житла/роботи і так далі.. Отже Як правило на 2 мешканців країни - один працює В середньому на мешканця 22м2 житла В середньому до війни густина населення була 15000м2 на особу таким чином якщо на кожних Виїхавших____Знищено робочих місць_____зменшення території_____Знищено житла 2 особи______________1______________________30 000м2______________44м2 То для тих хто залишився-нічого не змінюється. ПС Знищені в основному неефективні шахти , які БУДУТЬ замінені Зеленою енергетикою це ефективніше і дешевше ніж відновлювати весь ланцюжок шахта-ТЕС Якщо закрити 100км2 території сонячними панелями (наприклад над дорогами щоб не забирати орні землі, або лісові/степові/водні) - то це дасть 50% від сьогоднішнього рівня генерації, тобто буде 50% АЕС , 50% СЕС(ВЕС) , так треба буде ще подбати про накопичувальні системи для водню (електроліз надлишків енергії, можна використовувати як ємності існуючі газотранспортні гілки які вивільняться від транспортування педераційного газу в Європу) Так що чим і кому зайнятись - у нас буде і крім сільського господарства....
Брехня - іди почитай як по якій черзі йде наслідування майна. Ну і які переспективи життя і кар'єри у молоді в умовному Крижополі чи Жмеринці? У мене в оточенні це менше 20% середньомісячного доходу якщо працюють двоє. Якщо людина сама працює - то дійсно буде трошки важко, але і у Києві у нас не у всіх є своє житло, і в Києві теж в тебе буде уходити 100% заробітної плати на оренду якщо ти сам. Re: Напад росії і білорусі на Україну
а флюгер-оппортунист бетон чтобы понравиться диванному быдлу будет дальше писать что "к-ц-ы все с**ли у украинцев" я все ваши трехгрошовые душонки насквозь вижу, холява поэтому не надо мне угрожать, даже зауваулированно - костей не соберете ваше индуктивное жлобство погубило Мою Украину но я не дам вам ее добить Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 15 гру, 2025 10:36, всього редагувалось 2 разів.
З огляду на однокласників і одногрупників моєї дитини, а також на дітей моїх знайомих і друзів, можу сказати таке. У кого є можливість, ті сидять на дупі рівно і нікуди не ломляться. Ломляться переважно у двох випадках: 1) ті, у кого за кордоном є родичі (друзі, кохані), тобто є де жити або є якась підтримка на всяк випадок; 2) ті, хто вступає до універу, бо там дають місце в гуртожитку. Сучасні молоді люди нікуди не поспішають. Вони прекрасно себе почувають у батьківській хаті, на батьківській шиї та їм пох чи нападе пітун знову через 5 чи скільки років. Одружуватись і народжувати дітей ці молоді люди теж не поспішають. Їм і так зручно, навіщо себе обтяжувати. У них інше мислення, дуже відмінне від старшого покоління. Первинно діти і один з подружжя. По факту на момент смерті бабуся/дідуся у їх дітей вже є власне житло , бо їв десь 50+/- А внукам 20+/- Так що є реалії а є фантазії.. такі самі як в умовному Рудольштадті Німеччини , чи в Rust Belt США... Чи в тебе як потрапив в закордон так відразу велкам ту Монако? А в чому моя помилка ? я написав 50 до 120% середньомісячного, ти пишеш 20*2=40%.... Чи ти баба яга яка завжди проти?
Это вы сейчас про 10-16+-, наверное? Да еще и Ж? Бачу що періодично потрібно писати одне і те ж з того що тут писав ще в 2009 році
Про ТРИ покоління 1 Завжди в родині є ПЕРШЕ покоління, яке змінює майбутнє родини ( автоматично гроблячи СВОЄ сьогодні) Це покоління, яке покидає батьківський дім і переїзжає в місце з вищими доходами... Простий розрахунок показує Квартира=2млн грн(+/-)=100 середніх зарплат Отже це ПЕРШЕ покоління, працюючи 35 років повинне а - відкласти 100 зарплат щоб купити власне житло це 20% ВСІХ доходів, бо 6 років дружина не працює по догляду за народженням двох дітей б - заплатити 20% доходів сімї за оренду.... Тобто ПЕРШЕ покоління витрачає 40% заробленого на те щоб зачепитись 2 Потім йде друге покоління.. Воно також має відкласти 20% щоб купити власне житло , але при цьому може не знімати житло в оренду і жити з батьками 3 І тільки ТРЕТЄ покоління , може отримати в спадщину житло яке звільнить ПЕРШЕ покоління, а тому витрати на себе трєтього покоління при однакових затратах праці будуть вищими на 40% від першого покоління і на 20% від другого.... Тому Бути ПЕРШИМ -важко. Тому заробляти на Захід їде багато хто Жити -набагато менше, бо ніхкому не хочеться бути ПЕРШИМ поколінням ПС це стосується і бізнесу в тому числі Перше покоління заробляє капітал не маючи капіталу Друге збільшує капітал маючи стартовий від першого, третє може просто жити як рантьє на доходи від існуючого капіталу.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||