"Починаючи з 1 лютого 2026 року, з усіх вищезазначених країн (Данія, Норвегія, Швеція, Франція, Німеччина, Велика Британія, Нідерланди та Фінляндія) стягуватиметься 10% мито на всі товари, які надсилатимуться до Сполучених Штатів Америки. З 1 червня 2026 року мито буде збільшено до 25%. Це мито підлягатиме сплаті доти, доки не буде досягнуто угоди про повну й абсолютну купівлю Гренландії", - заявив американський лідер.
ЛАД ви НЕ МОЖЕТЕ сформулювати реальні умови за Рашу - бо їх не існує. вони як вимагали повну капітуляцію, так й вимагають - незважаючи на умови на землі... тому у нас є умови з поступками - в Раші немає, вони навпаки намагаються все потайки...
ми диктувати умови не можемо. а США можуть. й диктують. Іран та Венесуела вже напряму стикнулися. руські після нафтових санкцій США вже теж нафту по собівартості продають.
а які умови життя на окупованих територіях - жебрацтво? скільки руських закопали в українську землю, сотны тисяч? "а бабы уже НЕ нарожают"
Мы зараз не "чекаємо, що скаже нам Раша", мы с ней даже не разговариваем. Пока что мы ведём переговоры с США и согласовываем с ними свою позицию. Всё. Вот только при переговорах с РФ (когда они начнутся всерьёз) США легко могут отказаться от наших требований и согласиться с требованиями Путина. И что тогда? Вы повторите своё: "я вже неодноразово писав"? Вот это как раз вы "неодноразово" повторяли, но ни разу толком не написали, как вы себе представляете достижение мира. Кроме "до последней вербы" и "я пойду, когда надо будет".
В 2022 никто не ставил условия "учитывать реалии на земле", "мир по ЛБЗ" и признать 4 области российскими. До 2022 наши "активисты" даже минские соглашения, подписанные Порошенко, называли "предательством". Сегодня мы хоть на что-то похожее можем рассчитывать?
я не написав? ви читайте все, що я пишу а не вибірково. й спочатку ваша відповідь - що робити, коли противник не хоче домовлятися. саме противник. ви як чорт від ладана тікаєте від цього питання...
а цю гру дурень своїми питання валить мудреців - закінчуємо. немає власних відповідей - то не задавайте дурні питання
Water написав:"Починаючи з 1 лютого 2026 року, з усіх вищезазначених країн (Данія, Норвегія, Швеція, Франція, Німеччина, Велика Британія, Нідерланди та Фінляндія) стягуватиметься 10% мито на всі товари, які надсилатимуться до Сполучених Штатів Америки. З 1 червня 2026 року мито буде збільшено до 25%. Це мито підлягатиме сплаті доти, доки не буде досягнуто угоди про повну й абсолютну купівлю Гренландії", - заявив американський лідер.
бовдур. завдасть багато шкоди. будемо сподіватися, що запобіжники американської влади спрацюють, й трошки приведуть його до тями...
Міністр закордонних справ росії сергій лавров своїми заявами 14 січня сигналізував, що цілі рф в Україні виходять за межі території, яка обговорюється в мирних планах, і включають Харківську, Дніпропетровську, Миколаївську й Одеську області, пише американський Інститут вивчення війни (ISW).
Міністр закордонних справ росії сергій лавров своїми заявами 14 січня сигналізував, що цілі рф в Україні виходять за межі території, яка обговорюється в мирних планах, і включають Харківську, Дніпропетровську, Миколаївську й Одеську області, пише американський Інститут вивчення війни (ISW).
зайвий раз підкреслює, що руські не збираються домовлятися... й які пропозиції?..
Water написав:"Починаючи з 1 лютого 2026 року, з усіх вищезазначених країн (Данія, Норвегія, Швеція, Франція, Німеччина, Велика Британія, Нідерланди та Фінляндія) стягуватиметься 10% мито на всі товари, які надсилатимуться до Сполучених Штатів Америки. З 1 червня 2026 року мито буде збільшено до 25%. Це мито підлягатиме сплаті доти, доки не буде досягнуто угоди про повну й абсолютну купівлю Гренландії", - заявив американський лідер.
бовдур. завдасть багато шкоди. будемо сподіватися, що запобіжники американської влади спрацюють, й трошки приведуть його до тями...
Може я чогось не розумію в економіці, але вищі мита повинні вдарить по товарам, які імпортує USA, тобто, в першу чергу все подорожчає для пересічних?
ні, не знаю - я з ним не пригадую взагалі, щоб були взаємні обговорення. от ЛАД, ЛАД, ЛАД - є. то він не бачить катувань, то розповідає, що руські загалом нічого, трошки голову їм задурили, то не бачить, яка дупа в Венесуелі. як бандюків постріляли в Ріо - дуже переймається, як венесуельські тітушки постійно обстрілюють людей - не бачить.
ще раз - я не дискутував з lapay, тому так мене дуже дивує, що його так часто згадують. я навіть зараз не є постійним читачем гілки, а тоді точно не був. й якщо так уважно вивчали - знайшли, коли я перший раз писав про умови перемовин - саме тоді й почав.
й так ЛАД, а де ж я його "разоблачал"? то як відповідати за слова?
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 17 січ, 2026 21:51, всього редагувалось 1 раз.