|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 бер, 2026 23:34
ЛАД написав:... P.s. "мета нашого псевдонімецького друга - створити срач та купу флуду" - не знаю, какая мета у него, по-моему, просто боится удалений и бана, но, вообще-то, это именно ваш стиль.
ви знаєте, скільки він скарг робить? це він боїться видалень? Пример - вопрос о доле затрат на питание. Чем уже бог знает сколько времени флудить, могли бы поинтересоваться вопросом и назвать цифру. А не начинать рассказывать о "красной рыбе". Вспомните ещё чёрную икру. 
ви назвали цифру 50%. коли сказав - скажіть, як порахували - ви чомусь не можете відповісти - таку цифру поділив на таку. а я повинен шукати цифри, щоб підтвердити ваші вислови? я простіше зробив - констатував, що в черговий раз ви помилились 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 823 раз.
- Подякували: 1743 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 15 бер, 2026 23:37
candle645 написав:а на коментарії по суті допису @budivelnik очікувано нездатне...
А які ти хотів від мене коментарі? Я припустив 1 млн..., ти на моє припустив-припустив своє 200 000 + не розшифрував так віднімають від зарплати пдфо чи віднімають а потім компенсують + не пояснив-а чим відрізняється місячний дохід від місячного доходу+відпускні... все одно це дохід який військовий отримує.. тому ти спочатку виясни що хочеш отримати а вже потім вимагай зарплати поіменно для кожного з бійців...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1