|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 17 бер, 2026 11:59
Бетон написав:... Обьявил вознаграждение за инфу по этому полицейскому
давай, давай - об'яви ще щось. я бачу ти точно хочеш жити за правилами найближчі роки, чи десятки років...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 823 раз.
- Подякували: 1743 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 17 бер, 2026 12:04
Xenon написав:Шизофренія і біполярний роздад у Дональдака продовжують прогресування Трамп 4:19 — Я не хочу воєн. Я хочу воєн менше, ніж майже будь-хто інший.
Трамп 4:20 — Думаю, мені випаде честь захопити Кубу. Це було б непогано. Це велика честь. Я можу звільнити її або захопити — думаю, що можу робити з нею все, що захочу.
на Кубі нема нафти, а одна одна Флорида вже є
Востаннє редагувалось flyman в Вів 17 бер, 2026 12:06, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1636 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 17 бер, 2026 12:04
Banderlog написав: Shaman написав: Banderlog написав:] твої були в зернозаготівлі?
судячи з усього саме в тебе хтось в 45 приїхав наводити порядки на Буковині. але як ти потрапив в московську секту все одно незрозуміло - так чи інакше зрадив віру своїх предків 
Нє мої всі були громадянами австроугорськоїімперії а потім румунії. Ці ваші східняцькі приколи мене не стосуються. Тільки станно якось... східняки предки яких голодували є. А тих предки яких брали участь в зернозаготівлі чи їли тушковану людятину чомусь нема. Як так?
того чого ти свого часу патякав про віру предків? зрадив ти її... чому немає - зараз розповідають, що їх утискають "за язик". це ті, що брали участь... а з приводу жартів з приводу голоду - гадаю тобі теж треба поголодувати, бо щось ти надто зажерся херр майор. а тепер ще з "нажитым непосильным трудом" йдеш на дембель. й все одно скаржиться. такі люди, не цінують, що мають...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 17 бер, 2026 12:08
Бетон написав:ЗАЯВА ПРО ВЧИНЕННЯ КРИМІНАЛЬНИХ ПРАВОПОРУШЕНЬ ПРАЦІВНИКАМИ ПОЛІЦІЇ Отправлено в дбр, внутреюю безопасность полиции. Посмотрим на реакцию. Буду действовать до конца. Найду его во что бы то ни стало. Обьявил вознаграждение за инфу по этому полицейскому
якщо все описане тобою правда то бусифікація добралась і до києва. Особисто моя порада - запий холодною водою, юридично вони максимум доганою відкашляються. Недоплатять їм тисяч 5 грн. Даж якщо ти все докажеш. Хіба потом особисто поздоровиш з днем міліції, но це вже приватна справа)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 17 бер, 2026 12:09
Бетон написав: Xenon написав: Бетон написав:Модератор, я прошу вас оставить эту реальную историю лично со мной. Это будни. ... Потом он сел за руль и ехали. С огромной скоростью. Сцепление горело, он включил мигалки высунулся из окна и материл всех водителей на пути. Я ему сказал, что он сейчас убьёт нас всех. За что получил второй удар. Фотку разбитого носа я уже сделал. ... Как считаете, друзья?
Тянет как минимум на триллер! Нужно в Голливуд отправить, может фильн снимут по такому крутецкому сценарию )))
Нужно тебе попробовать. Рекомендую Тебе срочно нужно получить прикладом между рог
Из опыта общения моих забронированных друзей/знакомых с бы*** в форме/без на хаотических МБП в Днепре сделал вывод что скорее всего там сплошные спортики стоят, что в погонах мусорских, что без, и тотально не старше 30ти и не выше кэпа. Майора за/под 40кет хрен увидишь. И по моему опыту такие не хамят и не ведут себя как бабуины. Настоящие ли то мусора, или ряженые спортики(в пользу этой версии говорит их поведение и возраст) - не в курсе.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2026 12:16
Shaman написав: Banderlog написав:Нє мої всі були громадянами австроугорськоїімперії а потім румунії. Ці ваші східняцькі приколи мене не стосуються. Тільки станно якось... східняки предки яких голодували є. А тих предки яких брали участь в зернозаготівлі чи їли тушковану людятину чомусь нема. Як так?
того чого ти свого часу патякав про віру предків? зрадив ти її... чому немає - зараз розповідають, що їх утискають "за язик". це ті, що брали участь... а з приводу жартів з приводу голоду - гадаю тобі теж треба поголодувати, бо щось ти надто зажерся херр майор. а тепер ще з "нажитым непосильным трудом" йдеш на дембель. й все одно скаржиться. такі люди, не цінують, що мають...
А я гадаю, що мав на увазі те що ти там гадаєш. Хто тобі сказав що жартую? Я вважаю що такі як ти й організовували голодомор. Байки про язиковий вопрос остав наївним. Мені побарабану на якій мові ти пишеш.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 17 бер, 2026 12:32
Shaman написав: ЛАД написав:Shaman Что-то не видно вашего отклика на мои вчерашние ссылки о % расходов на еду и на пост prodigy с его мнением о нормальной сумме на питание. Долго думаете. А я для вас старался. 
ще отримаєте. я ж не на пенсії ЛАД  й чомусь вам потрібна завжди чужа думка - власної немає? звичка? чи ви на їжу гроші не витрачаєте, вас годують? prodigy - це не людина з мінімальними доходами. люди з зп 20 т грн харчуються трохи по-іншому
Ваша "думка" мне не особо нужна, но вы домогались от меня доказательств несколько недель, вместо того, чтобы потратить 5 мин. на гугл. По поводу " prodigy - це не людина з мінімальними доходами". Не, ну я писал, что если питаться только манной кашей, то это будет значительно дешевле. Ну и на другие ответы вы время находите. А по этому вопросу ещё нет указаний? я не прогинаюся перед керівництвом
А я об этом и не писал. Ни о каких прогибах и слова не было.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 17 бер, 2026 12:34, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 бер, 2026 12:32
Banderlog Шаман,исходя из твоих выводов, руцкий гебрей-провокатор, как Кагановичи с Урицкими были?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2026 12:39
Banderlog написав: Shaman написав: Banderlog написав:Нє мої всі були громадянами австроугорськоїімперії а потім румунії. Ці ваші східняцькі приколи мене не стосуються. Тільки станно якось... східняки предки яких голодували є. А тих предки яких брали участь в зернозаготівлі чи їли тушковану людятину чомусь нема. Як так?
А я гадаю, що мав на увазі те що ти там гадаєш. Хто тобі сказав що жартую? Я вважаю що такі як ти й організовували голодомор. Байки про язиковий вопрос остав наївним. Мені побарабану на якій мові ти пишеш.
ти не жартуєш, ти свідомо накидаєш на таких як я. як брехун, який розповідає що всі брешуть. але "сдохни сегодня, а я завтра" - це саме твоє кредо, й ти це не приховуєш, тобі на всіх байдуже. й якраз такі люди зазвичай такі злочини й роблять - але звісно переводять стрілки на інших надто ти самовпевнений та нахабний... аж Бог все бачить, так? от й подивимось, як воно далі буде  чи ти, як й гундяй вважаєш, що схопив за бороду? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 17 бер, 2026 12:42
ЛАД написав:... я не прогинаюся перед керівництвом
А я об этом и не писал. Ни о каких прогибах и слова не было.
вибачатися не будемо? виправляти теж не будемо? ЛАД ніколи не вибачається? (с)
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2