|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 20 бер, 2026 17:40
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Чергове підтвердження що ти надієшся на чудо-хепіенд. І смерть путіна це фактично єдиний реальний варіант такого хепіенду.
Я на це не надіюся. Просто це один з двох доступних варіантів підписання миру.
А другий який? І прикольно виходить. Ти не надієшся але це "один з варіантів". Якщо не надієшся то по-моєму це не є варіантом...
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2595 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 20 бер, 2026 17:41
ЛАД написав: andrijk777 написав: sashaqbl написав:Вона скінчилася через смерть Сталіна. Це важливий момент в нашому контексті.  Чергове підтвердження що ти надієшся на чудо-хепіенд. І смерть путіна це фактично єдиний реальний варіант такого хепіенду.
Что-то вы сегодня в ударе. sashaqbl не надеется, а просто напомнил о факте, который способствовал заключению мира в Корее.
Сталін з Путіном не рівнозначні фігури. Сталін окрім держави, збудував релігію і сам зайняв місце апостола Павла.) Смерть Путіна не викличе такого вакууму влади.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 20 бер, 2026 17:48
Banderlog написав: ЛАД написав: andrijk777 написав:---=== sashaqbl ===--- Вона скінчилася через смерть Сталіна. Це важливий момент в нашому контексті. ---=== ===---  Чергове підтвердження що ти надієшся на чудо-хепіенд. І смерть путіна це фактично єдиний реальний варіант такого хепіенду.
Что-то вы сегодня в ударе. sashaqbl не надеется, а просто напомнил о факте, который способствовал заключению мира в Корее.
Сталін з Путіном не рівнозначні фігури. Сталін окрім держави, збудував релігію і сам зайняв місце апостола Павла.) Смерть Путіна не викличе такого вакууму влади.
о це даа ... патужно ))) Часом іконку сталіна з собою не носиш ? ))
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 20 бер, 2026 17:55, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 548 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 20 бер, 2026 17:53
andrijk777 написав:А другий який? І прикольно виходить. Ти не надієшся але це "один з варіантів". Якщо не надієшся то по-моєму це не є варіантом...
Про другий я вже писав неодноразово. По факту, це єдиний варіант на який ми можемо розхраховувати: стабілізація лінії фронта.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 бер, 2026 17:57
pesikot написав:о це даа ... патужно ))) Часом іконку сталіна з собою не носиш ? ))
шо ти в тім петраєш? Комуністична пропаганда мала всі ознаки релігії. Іконки леніна і сталіна були по всьому союзі. Я даж зараз зустрічав в покинутих квартирах, тут на сході)
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 20 бер, 2026 18:01
sashaqbl написав: andrijk777 написав:А другий який? І прикольно виходить. Ти не надієшся але це "один з варіантів". Якщо не надієшся то по-моєму це не є варіантом...
Про другий я вже писав неодноразово. По факту, це єдиний варіант на який ми можемо розхраховувати: стабілізація лінії фронта.
стабілізація фронту не асть закінчення війни. При ато лінія фронту була стабільною.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 20 бер, 2026 18:03
ЛАД написав: Banderlog написав: ЛАД написав:Возможно, во Львове это чувствуется не так сильно. Но на востоке юге это чувствуется очень хорошо.
для "великих" міст західної україни війна працює в +. Через перетікання капіталу та забезпечених людей зі сходу і перекриття західного кордону. І для нерухомості +, і для роздрібної торгівлі а для буковелю це час золотої лихоманки. Чернівці правда трохи не вписуються, нам потрібні відкриті кордони.)
Да это я понимаю. Понять бы будивельнику.
Що я маю зрозуміти? 1 Так роботи в мене стало БІЛЬШЕ на 30% 2 При цьому мої виплати стали БІЛЬШЕ на 100%... бо додалось те чого раніше не було , крім податків ще й донати.. Висновок Я став працювати на 30% більше, жити на 30% гірше+ ще й невиїзний..... Тому ще раз Що я маю зрозуміти? пенса який в задниці бачив що його бомблять педераційники і тому він тримається за педераційну як репях ? чи тигренятка який думає що всі так само як він - те що отримали -це вже їх , а ділитись в гундяєвській церкві якось не проповідували...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 бер, 2026 18:04
Banderlog написав:стабілізація фронту не асть закінчення війни. При ато лінія фронту була стабільною.
Дасть. Поки х... може наступати - він наступатиме. Як не зможе - то підпише мир.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 бер, 2026 18:11
Hotab написав: flyman написав: budivelnik написав:Це не митці Це ракова опухоль яка паразитує на економіці....
а наливайка це серце економіки
Хто корисніший для економіки: - бухарь який переплачує подвійну ціну на алкоголь через акцизи і податки - халамидник який не витрачає гроші, а займається збиральництвом?
Маленьке уточнення Потрійну ціну - в ціні алкоголю 70% це податки Магазин це навіть не бухарь.... Магазин це організація яка перерозподіляє просране бухарем в здорову частину економіки.. Типу-пенсія парторга, чи зарплата тигреняти....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1