Letusrock написав:не викручуйся. Контретно даний персонаж Гром неодноразово закликав "відстрілювати", "знищувати" а аж ніяк не "мобілізовувати". Окрім таких Карасів та грантоїдів, подібне також строчать тисячі працівників "офісів" за 800грн/зміна
звідки такі знання, скільки платять на ботофермах? я наприклад не знаю а може знаєш, де саме платять?
недавно рознесли по соцмережах скріни та посилання про прийом на роботу для написання схвальних провладних коментарів. Але ти знову відповів на другорядне, щоб розмова пішла в інший бік
ти знайшов конкретну людину, яка висловила таку думку. навіть по нашим форумчанам, які воюють з 2022 року, видно, що відношення до ухилянтів не дуже толерантне. тебе це дивує? мене ні.
Letusrock написав:[ звідки такі знання, скільки платять на ботофермах? я наприклад не знаю а може знаєш, де саме платять?
недавно рознесли по соцмережах скріни та посилання про прийом на роботу для написання схвальних провладних коментарів. Але ти знову відповів на другорядне, щоб розмова пішла в інший бік
Так напиши, перевір. Може там по факту з Ольгіно оголошення. А так тобі і не заплатять.
Letusrock написав:недавно рознесли по соцмережах скріни та посилання про прийом на роботу для написання схвальних провладних коментарів.
А можеш пояснити В тих соцмережах де я присутній - мені пропозицій про роботу у вигляді написання схвальних статей- не було. Може ти сидиш в лайні по вуха-виключно тому що всі запити від тебе до соц мереж - ДЕ ЗНАЙТИ ЛАЙНО ?
Shaman написав:Бандерлог теж не надто толерував різних ухилянтів,
в останньому повідомленні Бандерлог нарешті зрозумів хто тут самий паскудний та хитрий ухилянт, але прострілити йому коліна в нього поки що недостатньо субординації та занадто сентиментів cтався stackoverflow
Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 08 кві, 2026 18:25, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock написав:недавно рознесли по соцмережах скріни та посилання про прийом на роботу для написання схвальних провладних коментарів.
А можеш пояснити В тих соцмережах де я присутній - мені пропозицій про роботу у вигляді написання схвальних статей- не було. Може ти сидиш в лайні по вуха-виключно тому що всі запити від тебе до соц мереж - ДЕ ЗНАЙТИ ЛАЙНО ?
Пошкреби любого забронированного поцриота и не удивляйся запаху
А в якому місці і чим треба шкрябати «офіцера-інваліда» у якого просто в Дніпрі в ТЦК сидить платний корєш ?
Служба безпеки України оголосила про підозру у порушенні законів та звичаїв війни російському військовому Денису Барілу. Про це йдеться у повідомленні від 3 квітня 2026 року. За матеріалами СБУ, військовослужбовці РФ, під керівництвом командира Дениса Баріла, незаконно утримували у підвалі школи 369 людей, які перебували під захистом Женевських конвенцій. Як командир бригади він відповідав за дії своїх підлеглих, був зобов’язаний забезпечувати дотримання ними норм міжнародного права. Також у нього були усі повноваження для припинення злочинів.
fox767676 Хвокс, у тебе там що є до мене? 😅 Нє, фантазії про альтернативне спілкування з офіцерами з Криму канєш мають право жити в інфантильній голові переляканого напівкиянина, напівужгордця. Але якщо щось більш-менш підтверджене є..??
Ти загалом в якій стерильно чистій від кацапів країні (щоб точно за останні 20 років не було маргінальних акцій « бєссмєртнава палка») підшукуєш нерухомість?? Я памʼятаю, що ти підлизував «па аднім странам смотрім, пєрєсєчомся» , але може щось змінилось, ти куда гроші паркуєш?