Banderlog написав: Щодо "програмного забезпечення" і якихось напрацювань то куди логічніша еміграція наших інженерів в китай ніж на захід. Тому що наш дрон це надбудова китайця. Якщо ж запустити виробництво на заході то це буде інший продукт з іншою філософією.
Що до надбудови китайця, я не зрозумів. А виробництво в ЕС запущене. І рішення по стандартам НАТО прийняте.
хай вам пояснять люди які з дронами працюють, з чого їх збирають. А щодо виробництва в єс то цікаво, що там випускають і в яких обємах, киньте ссилку.
От я спитаю, що дехто "Banderlog" мав на увазі сказавши "наш дрон це надбудова китайця" Це секретна інформація. Навіть якщо з відкритих джерел.
Прохожий написав:а щось можете по М110А2 сказати? бачили у дії?
Не бачив. Але подивився характеристики. Така машина на фронті може прожити пару тижнів від сили. Але при правильному застосуванні за ці 2 тижні може принести певн користь.
vt313 написав:От я спитаю, що дехто "Banderlog" мав на увазі сказавши "наш дрон це надбудова китайця" Це секретна інформація. Навіть якщо з відкритих джерел.
Я спробую пояснити. Ідеологія західних армій - це дорого, якісно, але мало. Високоточна зброя. Ідеологія східніих армій - маса дешевої техніки. Якщо грали колись StarCraft - протоси і зерги. Ми, на жаль, поки що по східній ідеології воюємо - великі маси дешевих дронів. Обидві стратегії мають свої переваги і недоліки. Гарно поєднувати їх. Ну і по дронам - основна маса - це китайські комерціїні комплетуючі. НАвіть плати ініціаліцї робляться грубо кажучи з побутової електроніки, яка по допускам якості аж ніяк не може бути в платі, яка керує детонатором БЧ.
ЛАД написав:Никто из этих "патриотов" не пошёл заменить Фриза, или Успиха, или бандерлога, или Александра.
чого людей з форуму (ухилянтів як ти кажеш, тут максимум 5-7), вийди з ранку на дорогу, зупини поліцейську машину і спитай, чому вони досі не в армії (там хлопцям років по 30-32) а нашим форумським багатьом за 50, формально мають служити і ті і ті, завтра напишеш результат
Боюсь, что многие из них ответят так же, как, например, Летусрок: "Я не хочу воевать". Вы уверены, что все полицейские не такие же "ухилянты"? И тут сейчас более-менее активно пишут как раз 5-7 человек. Ну, чуть больше.
И я никого не достаю. Ведите себя нормально и не обвиняйте оппонентов во всех грехах и проблем не будет. Если бы обсуждали мысли и варианты, а не людей, и не провозглашали пустые лозунги, то я никого не посылал бы на фронт и не обвинял в ухилянтстве.
дуже смішно - людина, яка перша накидає на інших, особливо тих, кого інша думка - розповідає "Ведите себя нормально и не обвиняйте оппонентов во всех грехах". твердий балабол.
а коли задаєш конкретні питання, зливається миттєво - але тим часом пише "Если бы обсуждали мысли и варианты"...
що там з антиросійською політикою? хоч один приклад наведи... зараз ЛАД часи такі - проукраїнський - для Раші це антиросійський...
Hotab написав:Letusrock А навіщо ти пишеш тут свою зраду для «1.5 десятка?» Хантер - тут зрозуміло. Він сам себе переконує що правильно втік. Мабуть досі в сумнівах, що вчинив правильно. А ти навіщо?
А навіщо я тут спорю с шаманом? Хотя это как раз практического смысла почти не имеет, убедить или хотя бы объяснить ему что-то точно не удастся. Разве что объяснить что-то другим. А навіщо вы здесь троллите несколько учёток? И сосредоточились почти исключительно на этом, хотя способны на большее?
ви перебільшуєте - всі ваші суперечки зі мною - це особисті накиди. й "не бачу сенсу відповідати". ти на мене лише підгавкуєш - на більше не здатен