тут інша тема скажимо вибрики Польші ще можна якось притягнути до теми гілки, а Ізраїль-це зовсім інша тема
Колишній депутат польського Сейму та лідер маргінальної проросійської партії Front Кшиштоф Толвінський публічно заявив про підтримку російської окупаційної армії.
На своїй сторінці у Facebook він повідомив про закупівлю в Білорусі медичних аптечок для військовослужбовців РФ, які воюють проти України.
У своєму дописі польський політик цинічно розкритикував офіційну позицію Польщі щодо підтримки України та фактично протиставив себе польській державі й більшості польського суспільства.
так йому відповідає СаШа, і що? теж в ігнор минулого року в ігнорі були ЛАД, Бандерлог-які багато пишуть відкриваєш гілку-за 1хв. пролистав, 9 з 10 повідомлень від тих, хто в ігнорі... а пішов на море купатись, не витрачаєш час чарівного швидкоплинного літа
Не витрачаєш час на повідомлення, які не мають жодного сенсу. Якесь просто бурчання, навіть на сто повідомлень вперед прогнозоване. Так як і байки акурта.
Banderlog писал(а):Останні два тижні Запоріжжя живе в умовах посилених атак. Ворог змінив тактику та збільшив інтенсивність застосування безпілотників, - Федоров. На Запорізький напрямок перекинуто один із підрозділів, який раніше тероризував Херсонщину. [/b]
Тобто з Херсонщини уіпали на Запоріжжя? Це часом не від'ємний наступ рф на Півдні?
ні це херсон вже закошмарений і взялись за запоріжжя. Де ви там побачили відступ? Ми перейшли на наступний виток ескалації в війні, з осені рф проведе іще одну бусифікацію.. тому треба посилювати мобілізацію і в нас. Відмінити бронювання студентів і опустити вікові обмеження до 22 років. Нормальні встигнуть довчитись до бакалавра а решту то вже лазєйки. А також відмінити всякі поблажки для духовенства, упц і так мобілізують, но варто всіх . А непридатних незаброньованих мобілізувати на військове виробництво.
Кремлю необхідно сформувати «картину перемоги» у війні проти України орієнтовно до вересня цього року. В іншому разі завершення бойових дій за несприятливого сценарію створить пряму загрозу для самої російської влади. Путін обмежений у часі саме до вересня, адже станом на сьогодні США — єдиний посередник у переговорах, який хоче отримати свою вигоду. Вигода вимірюється і політичним впливом, і грошима. У випадку, якщо у Сполучених Штатів не вийде домовитися з РФ та Україною, їхнє місце можуть зайняти ЄС, Китай або Туреччина. Однак формат домовленостей з іншими країнами для росіян невигідний.
Маладца,сын степей. Я давно всем это предлагаю сделать. Тем более что скоро как я уже несколько раз говорил моя активность резко снизится или упадет до нуля и пикейные жилеты этого форума без меня будут обсуждать голова ли Бриан или Чемберлен тоже голова
shapo писал(а):У арабов восточного Иерусалима статус постоянных жителей Израиля ,намного выше чем у арабов ПА и право получить гражданство Израиля.
Ти умнік, ти розумієш, що ти зараз сортуєш арабів на землі, де жили їхні батьки і діди. А ти туда припхався пару десятків років тому.
Знаток Ближнего востока, это арабы припёрлись сюда и вообще на север Африки из Аравийского полуострова где их родина. Это тебе не только евреи жившие здесь за 1,5 тысячи лет и изгнанные ,но не все, за 700 лет до этого расскажут,но и берберы Марокко,Алжира,Туниса для которых они захватчики хоть и составляют сейчас большинство. Да и понятие жили для земли которую красочно описал Марк Твен ещё в 19 веке слишком громкое название - это была пустыня и болота по которой кочевали бедуины. А нынешние так называемые палестинцы это арабы Египта ,Ирака и Сирии припершихся сюда когда началась еврейская колонизация и появилась работа в 30-х годах прошлого века. Да и землёй этой кто только не владел за 1400 лет,от крестоносцев до турков и британцев
ЛАД писал(а):1. Тут высказывалось мнение, что украинцы участвовали во 2 МВ как колониальные войска. Вы согласны с таким мнением? 2. Надеюсь, вы знаете или хотя бы догадываетесь, что украинцы (кроме западных) не ощущали и не считали Украину оккупированной. Соответственно, не считали себя коллаборантами. В такой ситуации логичнее, чтобы УПА считали их не коллаборантами, а врагами. Тогда понятнее их отношение к "понаехавшим". Такого не было? 3. Какую Украину планировали создать УПА (в каких границах)? Только Западную? Или всю? Если всю, то на что они рассчитывали? Или они не знали о настроениях остальной Украины, где тогда о независимости и не думали? Или "железной рукой приведём Украину к счастью"? Действительно интересно и я этого не знаю.
1. Так, основна маса українців брала участь у 2СВ у складі окупаційних армій. 2. Це ті українці, які пережили 33 і 37 і мовчали? Ви точно знаєте настрої ТИХ українців? Чи просто перекладаєте уявлення своєї бульбашки на всю масу? Донцов, Петлюв, Скоропадський - це все звісно ж вихідці зі Львова. Наддніпрянщина з більшовиками не боролась і не була окупована. Можливо нащадки колаборантів не відчували себе колаборантами. Але тоді вони були окупантами. 3. Я думаю, я відповів попереднім пунктом. Ваше уявлення про настрої в 40их не обовязково є правильним. І нема жодних доказів, що воно є правильним, крім радянської пропаганди.