Це ти з дивану бачиш чи Лука особисто сказав?

|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКстати, что то знакомым полицейским, которые сейчас в окопах под Краматорском сказали, что получат голую зп, без надбавки. Пока не доказано, тк не получали за прошедший месяц, но устно донесли
![]()
Читати в вікіпедії про силу армії. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКстати, одноклассник выбравший путь кадрового военного рф и вышедший на пенсию в 2010 году был неприятно удивлен от моих весенних видео. Говорит до 2010 все было намного лучше. Он тоже там где-то воевал убд, но был немного шокирован от потерь, тактических решений и обмундирования рф. Правда в марте после всех видео и масштаба сказал, чтоб мы тут готовились и, что с точки зрения военного это всё очень и очень надолго.
![]() По воєнкоматам
Отримав повістку , прийшов , подивився з середини що і як.... Висновок 1 Воєнкомати просто приводять в порядок облік, при чому роблять це відносно примітивно , просто всовуючи повістки в двері.. Хочеш - приходь Не хочеш - мама ріма скаже що нічого не отримувала і ти два рази не прийдеш...бо ніхто , ніде , ні за що не розписувався 2 З тих хто прийшов 25% - могли й не приходити, бо неозброєним оком видно що для служби вони не підходять ні під яким соусом 25% - принесли документи по яким не підходять( в основному медичні, але були й юридичні обгрунтування) і ці документи просто зафіксували 25% ( і я в тому числі) не маючи ніяких документів про негодність , були відбраковані під час медкомісії..але не забраковані а відправлені для більш поглибленого вивчення питання(годен/не годен) , при чому відбраковка була зафіксована, а відправили просто для того , щоб Головний Лікар медкомісії просто мала документальне підтвердження, що вона забракувала своїм підписом - обгрунтовано 25% були признані годними і відправлені додому з стандартною фразою Як тільки буде треба - ми Вас викличемо 3 Мої скромні аналітичні здібності , дають мені можливість стверджувати , що як мінімум 10000-15000 прибувших в місяць по Україні - признані годними. Тепер по втратам ( моя суперечка з ніком криміналіст) Є така Книга Памяті Львівщини... В неї вносять всіх загиблих після початку активної фази Станом на 01-05-2022 - там 150 записів... Звідси можна вивести втрати з якоюсь точністю... 40 млн( населення України)/2,5 млн(населення Львівщини)*150 загиблих з Львівщини =2400 загиблих по Україні за перших 70 днів війни.... Так як травень був піковим по кількості загиблих , а червень/липень мав більше ніж березень/квітень... То можна припустити наступні втрати березень/квітень по 1200 осіб в місяць=20 осіб в день травень приблизно 3000 осіб в місяць = 100 осіб в день червень/липень приблизно 2000 осіб в місяць=33 осіб в день Всього станом на сьогодні 9500-10000 осіб з початку операції....
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуОсь, по білоруській армії
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПочему важно отступать и маневрировать. Чем они их мотивируют? Они, что смелые такие или как?
![]() Цікаво а де амери беруть(брали) інфу де кучкуються рос. генерали?
![]() ------------------ там где и информацию о начале войны.
|
|