andrijk777 написав:Ось мені цікаво яке буде відношення Східної/Північної України до РФ після війни?
В целом люди с людьми довольно быстро помирятся, но до первого упоминания мышебрата о политике, особой роли россии, неблагодарности украинцев и т.п. и т .д. За это буду бить по морде ещё не одно поколение.
Асвабадітєлі та асвабаждєніє -- ці слова мабуть десятиліттями тепер будуть сильніше червоної ганчірки.
andrijk777 написав:Ось мені цікаво яке буде відношення Східної/Північної України до РФ після війни?
.
Із тих проросійськи настроєних ( в Україні і не тільки), кого знаю особисто, ніхто за 10 місяців війни, своєї позиції НЕ ЗМІНИВ. Максимум - " виноваты и те и другие". P S Hіхто із упомянутих НЕ БУВ ПІД ОБСТРІЛАМИ.
juristkostya написав:Вполне очевидно, что министр никак не мог "предложить и обосновать" человека без адекватного стажа в структуре МИДа. Это чисто политический волюнтаризм. Иногда выходит удачно, но это очень иногда.
Скорее, без опыта, какой-то аналогичной деятельности, не обязательно в структуре МИДа.
Що може впливати більше, ніж секс? Сергій Фурса Що краще за все продається, ніж секс? В Болгарії тепер буде новий український посол. І це буде сексологиня. Відразу почуто багато зради. Але ж це геніальна ідея. Ми же хочемо, щоб українські посольства стали популярними, щоб посли могли впливати на перебіг подій, просувати інтереси українського бізнесу. А що може впливати більше, ніж секс? Що краще за все продається, ніж секс? Отож, бо і воно. От пройде пів року і ми побачимо, як потягнуться черги болгарських політиків до українського посольства. Вони будуть приходити на консультації. Бо просто ходити до сексолога їм буде соромно. Але вони будуть ходити до українського посольства і їх ніхто на цьому не спіймає. Ніхто не скаже, що в них сексуальні проблеми. І вони будуть йти і йти. Навіть російські шпигуни і агенти впливу у Софії стануть розкривати душу на дивані українського посольства. Потім потягнуться брюссельські бюрократи, яких прямо там, на дивані, будуть вербувати в агентів впливу України. Пройде час, і цю новацію на озброєння візьмуть провідні держави світу. Які зараз перебувають в ілюзії, що дипломатів треба довго і нудно навчати, як тих пілотів стратегічної авіації в росії, витрачати на це кошти, шукати таланти, вчити історії і праву. Вчити мови. Аматори. Невігласи у підборі кадрів. А Україна показує всьому світу, що все простіше. Є єдина мова для всіх — то мова кохання. І нею буде говорити українське посольство… https://wz.lviv.ua/blogs/480679-shcho-m ... -nizh-seks
В Україні арештовано майно російського олігарха Алішера Усманова, вартістю майже 2 млрд грн.
Як йдеться у повідомленні СБУ, у результаті слідчо-оперативних дій встановлено місцезнаходження підпільних складів РФ, де зберігали понад 160 тис. тонн української залізної руди.
"Приховану сировину виявлено на території декількох морських портів України. Загальна вартість вилучених корисних копалин становить майже 2 млрд грн", - йдеться у повідомленні.
ЛАД написав:Но вот моё "личное мнение", что нацисты были хуже, думаю, подтвердит большинство европейских народов. В отличие от Вашего.
Цікаво що це за "народи"? Поляки і чехи - ці точно вважать більшовиків гіршими.
Интересно, откуда такое заключение?
Всі інші "європейські народи" під радянською окупацією не були, тому що вони можуть "подтвердить". Умовні французи поняття не мають що таке радянська окупація, як вони можуть бути об'єктивними?
Вообще-то, речь там шла не об оккупации, а об общей оценке нацистской Германии и Советского Союза. "Умовні англійці" вообще не были под оккупацией. Ни немецкой, ни советской. Американцы не были даже под бомбёжками. Можно считать, у них будет независимая оценка. Спросите у них.
ЛАД написав:Вообще-то, речь там шла не об оккупации, а об общей оценке нацистской Германии и Советского Союза. "Умовні англійці" вообще не были под оккупацией. Ни немецкой, ни советской. Американцы не были даже под бомбёжками. Можно считать, у них будет независимая оценка. Спросите у них.
кто же вам признается что праздновал победу над одним режимом пожимая руку другому не менее кровавому режиму а даже более кровавому.
.
Із тих проросійськи настроєних ( в Україні і не тільки), кого знаю особисто, ніхто за 10 місяців війни, своєї позиції НЕ ЗМІНИВ. Максимум - " виноваты и те и другие". P S Hіхто із упомянутих НЕ БУВ ПІД ОБСТРІЛАМИ.
переубеждать вату дело бесполезное, и невозможное(из личного опыта), это как ковыряться палкой в говне...
edvardd написав:переубеждать вату дело бесполезное, и невозможное(из личного опыта), это как ковыряться палкой в говне...
я уже давно заметил что хвалят совок те по ком не проехался каток. но проблема в том что замученные и расстрелянные не могут встать из могил что бы сказать что они думают. потому мы только и слышим ах какой совок был чудесный ах как в нем хорошо жилось. но если бы встали из могил жертвы совка - то мы бы услышали совсем другое. и этих жертв уж никак не меньше чем от фашизма было.
ЛАД написав:Вообще-то, речь там шла не об оккупации, а об общей оценке нацистской Германии и Советского Союза. "Умовні англійці" вообще не были под оккупацией. Ни немецкой, ни советской. Американцы не были даже под бомбёжками. Можно считать, у них будет независимая оценка. Спросите у них.
Як це у них може бути "независимая оценка", якщо вони воювали з німцями? А Англію ще й активно бомбили!
Між іншим до війни(до 1939) усі продвинуті країни(Англія, Франція, США) вважали більшовиків більшим злом ніж фашистів. В деякій мірі саме тому вони через пальці дивились на "діяння Гітлера" і так багато йому дозволили "без війни".
І взагалі я вважаю що в 1945/46 мала початись ще більша війна, це війна між СРСР і Заходом. І тільки одна обставина цьому помішала - ядерна зброя США.
ЛАД написав:Я Вас спрашивал, как Вы насчитали "десятки років після війни"
А коли, по вашому, впала ця система? Сам ГУЛАГ проіснував навіть під своєю назвою до 56 року, але репресійна машина нікуди не зникла, нагадаю, Стуса довели до смерті в 1985 році.
ЛАД написав:Согласен. "Державна машина" с национальностью не очень связана. Но тогда зачем Вы всё время пишете о "неполноценности русских"?
Хто є носієм державності і джерелом влади? Хто є безпосереднім виконавцем ідей панівної верхівки, неважливо, представники яких національностей є серед неї? У випадку нацистської Німеччини - Гітлер був австрієць, але ж в зоні уваги стосовно нацизму саме Німеччина, а не Австрія
ЛАД написав:Здесь уже многие писали о том, что многие украинцы, проживающие в РФ, тоже стали "русскими" и точно так же придерживаются идеологии "русского мира".
Звісно, є й манкурти, і захоплені й знищені як народи (бо втратили і власну мову, і власну культуру) народності колишньої російської імперії, тому серед посіпак рашизму є й всілякі "буряти"
ЛАД написав:Так, может, "національність окремих персон не настільки важлива" и не стоит говорить о "генетической неполноценности"? Такие слова - чистый и незамутнённый нацизм. Как бы Вы от него не открещивались.
Закон Годвіна. Ви тут мене не здивували. Тут ми маємо справу з цілим народом - носієм людиноненависницьких ідей, що за іронією долі одночасно називає себе "переможцем нацизму". Народом, що всю свою історію, від самого заснування московського ханства, є прикладом віроломства, підлості, крадіжок на міждержавному рівні, фальсифікації власної історії і стидання справжнього свого походження, комплексу неповноцінності що й вилилося в нічим необґрунтовану манію величі, яка, як виявилося, не є такою навіть у військовому плані. Що не дав світу практично нічого корисного за його історію, але був серед тих, хто розпалив найстрашнішу війну в новітній історії (я про Другу Світову) і фактично єдиним агресором на кордоні Європи, що розпалює війни і фінансує терористичні організації останні пару десятків років.