vitaliian , хотілось би якихось підтверджень. Супутникових знімків , чи щось схоже. "Золкіна" інфо зараз всюди гуляє. Проте без пруфів. Зараз не лютий чи березень 22 року, коли було дуже важко і віра танула на очах. Вже можна не вигадувати збитий Іл-76 з російським десантом, який так і не був знайдений ніде. І нема необхідності завищувати цифри потоплених кацапських моряків, як було зі зниженою Москвою. Хочеться об'єктивної картини.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 27 гру, 2022 12:41, всього редагувалось 1 раз.
prodigy написав:трусливые сволочи- типа Меркель, Шольтца)
*Меркель, наверное, единственный человек на планете, который не боится Путина, не проявляет к нему открытого неуважения и ничем ему не обязана, и он ее, судя по всему, уважает. * https://nv.ua/opinion/rossiya-ukraina-k ... 31562.html 🙂 Автора трошки занесло.
не думаю, что автор думает также о чем он пишет (это элемент дипломатии)-сподвигнуть трусливую Меркель к решительным действиям на стороне Украины (в то время оставались какие-то робкие надежды на то, что пуйло может кого послушать и одуматься, гопники признают только грубую силу
настоящая Меркель -ее просто колбасит от гимна Германии
Міністерстві закордонних справ України відповіли на закиди щодо нового посла в Болгарії. Низка ЗМІ одразу після призначення Олесі Ілащук українським послом у згаданій країні почала писати про те, що у дипломата немає відповідного досвіду.
Як заявили у прес-службі МЗС України, Ілащук отримала диплом з відзнакою за спеціальністю "Країнознавство" кафедри міжнародних відносин факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Вона має кваліфікацію спеціалістки з міжнародних відносин, перекладачки та вільно володіє англійською мовою.
"Уряд Болгарії після оцінки її кандидатури, як це заведено у міжнародній практиці, без зволікань надав агреман пані Ілащук, не маючи жодних застережень щодо її роботи в Болгарії", - йдеться у повідомленні.
Hotab написав:vitaliian , хотілось би якихось підтверджень. Супутникових знімків , чи щось схоже. "Золкіна" інфо зараз всюди гуляє. Проте без пруфів. Зараз не лютий чи березень 22 року, коли було дуже важко і віра танула на очах. Вже можна не вигадувати збитий Іл-76 з російським десантом, який так і не був знайдений ніде. І нема необхідності завищувати цифри потоплених кацапських моряків, як було зі зниженою Москвою. Хочеться об'єктивної картини.
Росія розосередила літаки з аеродрому "Енгельс" після вчорашніх вибухів - Ігнат
Фактів на жаль не має, тільки аналітичні домисли Арестовіча. Після другого удару по аеродрому стратегічної авіації "Енгельс" Росія почала перекидати бомбардувальники Ту-95 на крайній Далекий Схід. За даними радника ОП Олексія Арестовича, РФ відвела подалі від України щонайменше 10 літаків.
У розмові з юристом Марком Фейгіним Арестович зазначив, що напередодні удару на аеродромі було від 18 до 20 винищувачів: "Частину вони відвели, частину повернули. Значить, штук 8-10 там ще є, напевно".
удар по аеродрому "Енгельс" был нанесен в День ПВО сухопутных войск России -поздравление с профессиональным праздником
ЛАД написав:Но вот моё "личное мнение", что нацисты были хуже, думаю, подтвердит большинство европейских народов. В отличие от Вашего.
Цікаво що це за "народи"? Поляки і чехи - ці точно вважать більшовиків гіршими. Угорці - ці завжди схилялись до німців, фактично були союзниками німців. Болгари, румуни - не знаю на рахунок їх. Болгарам СРСР багато допомагав, тому в них є деяка "любов" до СРСР. Всі інші "європейські народи" під радянською окупацією не були, тому що вони можуть "подтвердить". Умовні французи поняття не мають що таке радянська окупація, як вони можуть бути об'єктивними?
andrijk777 написав:Тому що німці дуже лайтово ставились до французів. Ніколи не чув фрази "геноцид французів у 2 СВ". У нас з РФ не так.
Так й до наших вони лайтово ставились. Моя бабуся була в окупації. Різниці між німцями та "Советами" звичайна людина не відчувала. На огороді все росте так само.
Дуже суб'єктивна оцінка. В концтаборах багато було українців? Думаю багато. А французів? По-моєму мізер. Французам створили "частину держави". Українцям звичайно ні, хоч у наших лідерів мрії такі були. І т.д.
ЛАД написав:Но вот моё "личное мнение", что нацисты были хуже, думаю, подтвердит большинство европейских народов. В отличие от Вашего.
Цікаво що це за "народи"? Поляки і чехи - ці точно вважать більшовиків гіршими. Угорці - ці завжди схилялись до німців, фактично були союзниками німців. Болгари, румуни - не знаю на рахунок їх. Болгарам СРСР багато допомагав, тому в них є деяка "любов" до СРСР. Всі інші "європейські народи" під радянською окупацією не були, тому що вони можуть "подтвердить". Умовні французи поняття не мають що таке радянська окупація, як вони можуть бути об'єктивними?
деякі французи гарно знають що таке ГАЛАГ
Тайный агент Коминтерна, француз Жак Росси провел в сталинских лагерях и ссылках в общей сложности 24 года. Выйдя на свободу и вернувшись во Францию, он посвятил свою жизнь разоблачению преступлений советской системы и свидетельствованию о пережитом. В День памяти жертв политических репрессий RFI рассказывает его историю.
В 1937 году Жак Росси еще не знал слово ГУЛАГ, но знал о существовании лагерей для врагов народа. И, конечно, не мог представить себе, что ближайшие двадцать четыре года своей жизни он проведет именно там. Даже после года и четырех месяцев в застенках Бутырки Жак-француз, как его прозвали товарищи по тюрьме, по-прежнему верил, что его признают невиновным и освободят. 7 апреля 1939 года его приговорили к восьми годам ГУЛАГа. Жака Росси ждал бесконечно долгий этап в Столыпинском вагоне с пайком в 700 граммов хлеба и селедкой на человека в день, с остановками в пересыльных тюрьмах: долгий путь к каторге, схождение в ад.
Адом станет Норильск, где Росси сначала проведет восемь лет в лагере, но выйдя на свободу в 1947 году, получит обычное для лагерника предписание не покидать территорию города: «Меня перевели из малого ГУЛАГа в большой ГУЛАГ, которым был весь Советский Союз».
ЛАД не может осознать (не хочет), что 40лет прожил в ГУЛАГЕ (в стране где сажали за книги самиздата, стране-где не выпускали за границу без одобрения кгб, стране-где большая часть населения была крепостными до 1974г
Сельское население начало получать паспорта только с 1974 года, а в период с 1935 по 1974 год для переезда в другую местность колхозникам требовалась заменяющая удостоверение личности справка от колхоза.
andrijk777 написав:Тому що німці дуже лайтово ставились до французів. Ніколи не чув фрази "геноцид французів у 2 СВ". У нас з РФ не так.
У нас не так просто потому, что французы довольно быстро сдались/были побеждены.
З цим можна погодитись. Хоч є і інші причини, історичні, наприклад. Наприклад Західна Україна тотально ненавидить москалів. В Східна якось так навіть і любила їх. Ось мені цікаво яке буде відношення Східної/Північної України до РФ після війни?
andrijk777 написав:Ось мені цікаво яке буде відношення Східної/Північної України до РФ після війни?
В целом люди с людьми довольно быстро помирятся, но до первого упоминания мышебрата о политике, особой роли россии, неблагодарности украинцев и т.п. и т .д. За это буду бить по морде ещё не одно поколение.