|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 20 лют, 2023 12:28
sashaqbl написав: ЛАД написав:Вопрос в другом. Зачем создавать новые бригады с громким названием "Гвардія наступу" підпорядковані Національній гвардії, Національній поліції та Державній прикордонній службі? Да ещё и со "знанням законодавства"? Для наступления на фронте это жизненно необходимо?
Я розумію ваші натяки, що хтось хоче мати свою армію... Цього не виключаю. Але є й інші причини. ЗСУ вигребли всіх добровольців, що могли. За рік відбулася певна дискредитація ЗСУ та ТЦК з тих чи інших причин. Нацгвардія поки що цього оминула, тому що попри те, що мобілізують і туди, ТЦК в першу чергу в обивателя асоціюються з ЗСУ. І тут нова, гарна вивіска, обіцянки, що все буде круто, а не так як в ЗСУ. Ці кроки, безумовно, дадуть можливість набрати певну кількість добровольців. + можливо, якась специфіка дял поліцейських(типу нарахування вислуги чи ще якісь плюшки, не знаю). + люди плачуться, що мовляв купа силовиків у тилу, а цивільних відправляють на фронт - і тут теж демонстрація, що поліцейські, мовляв мають свої бригади. Купа зайців одним пострілом...
Натяки у меня были не на это, ну да ладно. Но вообще, "штурмовые бригады" таких структур несколько удивляют.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 20 лют, 2023 12:35
У Києві повітряна тривого...
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лют, 2023 12:39
sashaqbl написав:ІМХО, пропозиція про перемир'я не мала місце. Зараз +/- затверджене фінансування на цей рік, є довготривалі контракти на поставку зброї та боєприпасів, тому я не думаю, що США чи ЄС буде активно просувати мирні ініціативи найближчі півроку. Як виняток - це може бути у випадку сильного загострення з Китаєм. Але поки що Захід налаштований на підтримку України і реальні мирні ініціативи можуть початися в червні-липні за підсумками весняної кампанії. Або не початися...
Воно то так і не так. Давайте візьмемо Європу. Європа хоче миру? Очевидно що так і сильно хоче. На яких умовах? По-моєму на любих. Включаючи втрату Україною територій. Чи робить Європа "мирні ініціативи" зараз, після року війни? Очевидно що робить. Макрон регулярно спілкується з путіним. Про що вони говорять? І це Макрон! Сам президент Франції. А передати пропозицію миру може і не Макрон. Ми чуємо про ці пропозиції? НІ. Отже ми просто не знаємо. Аналогічно США робить пропозиції про перемир'я! Які? Це вже дискусійне питання. "ІМХО, пропозиція про перемир'я не мала місце." - ви так думаєте тому що прекрасно розумієте що РЕАЛЬНІ пропозиції не можуть містити звільнення усієї України. Відповідне вам це "не підходить", значить "не мала місце". 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лют, 2023 12:43
Investor_K написав:Наступний тиждень 1. Річниця початку війни. 2.Звернення пуйла до собранія 3. Звернення Байдена 4. План Китаю 5. Очікуване загострення Will see
+ 6. Візит поважного гостя до Києва.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лют, 2023 12:55
ЛАД написав:Я понимаю, что здесь в большинстве писатели, а не читатели, но вообще-то сегодня должна приехать итальянская премьерша viewtopic.php?p=5543865#p5543865.
А Байден таки реально у Києві. Під час тривоги. Серйозна подія, насправді
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 20 лют, 2023 12:56
Investor_K написав: Investor_K написав:Наступний тиждень 1. Річниця початку війни. 2.Звернення пуйла до собранія 3. Звернення Байдена 4. План Китаю 5. Очікуване загострення Will see
хиба 6 не 3 ?
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лют, 2023 12:57
Faceless написав:А Байден таки реально у Києві. Під час тривоги. Серйозна подія, насправді
Він не міг не приїхати. Це вчинок усього його життя! Піонтковський був абсолютно прав щодо цього. Я думаю, що це і була справжня причина його вояжу до Європи.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лют, 2023 13:08
Investor_K написав: Faceless написав:А Байден таки реально у Києві. Під час тривоги. Серйозна подія, насправді
Він не міг не приїхати. Це вчинок усього його життя! Піонтковський був абсолютно прав щодо цього. Я думаю, що це і була справжня причина його вояжу до Європи.
справжня причина вибори в США, і треба піднімати демократам рейтинг, з.і. чекаєм візит Трампа
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 20 лют, 2023 13:13
Faceless написав:А Байден таки реально у Києві. Під час тривоги. Серйозна подія, насправді
Нехай спробують  Авіація з самого ранку патрулює небо, постійно чутно гул від неї. Investor_K написав: Investor_K написав:Наступний тиждень 1. Річниця початку війни. 2.Звернення пуйла до собранія 3. Звернення Байдена 4. План Китаю 5. Очікуване загострення Will see
+7. Контрнаступ. (Коли вже Кримський міст? До річниці 24.02 подарунок  )
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лют, 2023 13:13
flyman написав:справжня причина вибори в США, і треба піднімати демократам рейтинг, з.і. чекаєм візит Трампа
Трамп точно не приїде - тому що Україна робить ставку виключно на демократів. З республіканцями ми не дружимо. Така позиція влади звичайно ущербна, але маємо те що маємо.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|