Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 36633664366536663667 ... 14791>
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 19:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Брянщина: Путін скиглить про «тероризм» | Віталій Портников

pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 19:27

Успіх, артилерея і міни

Успіх, артилерея і міни
https://www.facebook.com/photo/?fbid=6015944535134277
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 20:03

V2 написав:Уявімо себе на місці російських розвідників. І радників Кремля. Розумних радників і розумних шпигунів. А такі є, попри загальний рівень безумства в Кремлі

З якою задачею, до прикладу, зіткнувся б я?

Я розумію, що війна програна. І Україна назавжди відходить від російського впливу. Я не знаю, як і коли війна закінчиться, але розумію, що це станеться. Яка моя мета в такому випадку? Максимально послабити Україну і максимально сповільнити будь-які інтеграційні рухи України у напрямку ЄС і НАТО. Вже після війни.
Я розумію, що Україна ворог назавжди й моя мета зробити ворога слабшим.

Якщо вони це розуміють, то чим тоді Україна відрізняється від Естонії та Фінляндії?..
Не схоже, щоб вони послаблювали Фінляндію та сповільнювали її рух до НАТО.
Тому висновки нелогічні...
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 20:20

sergey_sryvkin написав:Якщо вони це розуміють, то чим тоді Україна відрізняється від Естонії та Фінляндії?..

Украина это как красная тряпка перед быком(пуйлом) о чем он прямо говорил с 2007го

для него походу это что то личное, может проявление детских и не только комплексов

имхо конечно)
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 20:58

Прохожий написав:
  sergey_sryvkin написав:Якщо вони це розуміють, то чим тоді Україна відрізняється від Естонії та Фінляндії?..

Украина это как красная тряпка перед быком(пуйлом) о чем он прямо говорил с 2007го

для него походу это что то личное, может проявление детских и не только комплексов

имхо конечно)

Я до сих пор вижу, что причина, побудившая кремль во главе с путиным развязать войну с Украиной, до сих пор является тайной за семью печатями. Версии какие-никакие есть этой причины, но обоснованного решения структурированного с доказательствами пока не представлены. Пока.

Какие только версии не выдвигаются! Но единства в них пока нет никакого. Но причина войны ведь существует, по другому быть не может. И чем дальше она не называется, тем четче приходит понимание того, что ее скрывают как в росии, так и в Украине потому что в ней слишком много грязи там, о которой не нужно знать простому народу ни России, ни Украины.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 21:42

buratinyo написав:
Я до сих пор вижу, что причина, побудившая кремль во главе с путиным развязать войну с Украиной, до сих пор является тайной за семью печатями. Версии какие-никакие есть этой причины, но обоснованного решения структурированного с доказательствами пока не представлены. Пока.

Какие только версии не выдвигаются! Но единства в них пока нет никакого. Но причина войны ведь существует, по другому быть не может. И чем дальше она не называется, тем четче приходит понимание того, что ее скрывают как в росии, так и в Украине потому что в ней слишком много грязи там, о которой не нужно знать простому народу ни России, ни Украины.
Какие к черту версии? Все кто хоть немного в состоянии следить за тем что творится в РФ давно знают, что причины две: 1.Имперские амбиции пуйла. 2.Желание возродить монстра на кшталт СССР, способного как мин, на равных, конкурировать с США и западным миром. Без Украины это не возможно.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 21:42

buratinyo написав:

Я ждал, когда ты вылезешь.

Причины СВО простые

Путин хочет уничтожит Украину, как государство и украинцев, как нацию
И это рашизм в чистом виде
Запомни это
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 22:51

sergey_sryvkin написав:Не схоже, щоб вони послаблювали Фінляндію та сповільнювали її рух до НАТО.
Тому висновки нелогічні...

Маєте детальну аналітику щодо деструктивних рухів та шляхів протидії їм? :)
Тому, такі узагальнення - просто слова, які вирвані з контексту та історичного процесу!!!
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 22:52

pesikot написав:Путин хочет уничтожит Украину, как государство и украинцев, как нацию

Дякую, шановний pesikot!
Прикро, що декому це досі не дійшло!!!
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 23:15

V2 написав:
  pesikot написав:Путин хочет уничтожит Украину, как государство и украинцев, как нацию

Дякую, шановний pesikot!
Прикро, що декому це досі не дійшло!!!

Воно то так, але навряд чи війна почалась , якби президентом України був янукович чи медведчук. Мета залишилися б та сама - знищити і асимілювати, тільки без формальної війни, як зараз йде поглинання білорусі.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 36633664366536663667 ... 14791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей