Shaman написав:........... невірно зрозумів ваше питання - мався на увазі СРСР, й то й розвалили.
Союз развалился вполне самостоятельно и даже неожиданно для Запада.
якщо будуть якийсь домовленості, перспективи тут будуть погані - про Харків взагалі не кажу, там буде ж...
В Харькове "буде ж...", скорее всего, в любом случае. Как благодаря Путину, так и нашей внутренней политике.
ви ніяк не зрозумієте, що з деким неможливо домовлятися
Можливо чи неможливо, но придётся - это необходимо.
з того взяв, що якщо все роблять через ж... й це система, до того ж крадуть, як не в себе - чуда не буле - бардак всюди - в кращому випадку. а традиція замилювати очі - навіть не радянська
Бардак, крадут - всё так. Но есть испытания, есть их результаты. Все эти испытания наверняка не обделены вниманием американских служб. Испытания стратегических да и просто мощных ракет особо не скроешь. Это не стрелковое оружие и даже не танки.
світ дещо змінився. ми погодимось й на репарації з конфіскованого майна ще до розгрому - чи це теж утопія?
Мы-то согласимся, будет ли достаточно "конфіскованого майна". Яхты росс. олигархов это мелочи.
вибори в Германії 33 роки були справжні. а в Раші з 2004 - точно імітація. одна з причин, чому Ходорковського посадили в 2003
Ладно 2004 имитация, хотя не очень понимаю, почему Вы так считаете, ну а 2000?
Ден Сяопін зробив демократизацію по-китайськи, я вже описував - а в КПК від комунізму - лише назва.
"демократизація по-китайськи" это Тяньаньминь? Да, они дали экономические свободы, но власть осталась в руках ЦК КПК, политическая система осталась вполне тоталитарной.
Но всё это мелочи. Главное наше расхождение в этом:
ви неуважно читаєте "як тільки у Раші пройде втрата влади" - це було важливе припущення. їм буде не до захисту, будуть ділити, до чого дотягнуться. ви так впевнені в майбутньому Раші - не знаю чому. назва "руський" вже на десятиріччя стала лайкою.
Вы делаете ставку на то, что эта война закончится исчезновением РФ с карты Земли. И без этого развитие Украины невозможно. На сегодня не вижу убедительных аргументов в пользу такого предположения. Да Вы и сами пишете: "економіка Раші за кілька років санкцій деградує настільки, що зможуть лише лякати". Я считаю, что это не так. Вполне допускаю развал РФ в будущем, но вряд ли это произойдёт быстро. Хотим мы этого или не хотим, но, думаю, нам ещё долго придётся жить с таким соседом. И рассчитывать надо на это. Соответственно, строить планы с учётом этого факта. Добавлю. Французы с немцами враждовали веками. Теперь живут вполне дружно.
Два слова на другую тему. Цитата из фейсбука от дочки моих знакомых, уже давно уехавших в Германию:
Мой пост про то, как Россия отмечает день победы, бомбя украинские города, закрыт фейсбуком. Я в бане. Попытка опровергнуть отклонена и выдано первое предупреждение. ...... С Леоном прочли "Дающего", дочитаем "Время говорить" и приступим к "1984". В школе на днях он держал реферат по теме "Вина и ответственность". Тема фашизма занимает в 9 классе не менее полугода. С фильмами, посещением концлагеря Дахау и прочими плюшками.
Ясно що «нє пісал» Ще раз: ракета з закінченим терміном не коштує нічого. Вона і так підлягала утилізації, а на її заміну і так потрібно було купити (виробити). Не доходить ніяк, я бачу.
Успіх написав:І ще - таки цікаво, де Ви приблизно стоїте)) - південніше від кавунового міста, чи північніше від нього? Бо ми - і там, і там Відповідно, і я буваю - і там, і там))
У вас шось з орієнтиром не те, Схід/Захід з Північчю/Півднем переплутали, чи компас загубили? Південніше це до москалів у гості, північніше це до Флeр.
Востаннє редагувалось Water в Вів 16 тра, 2023 10:21, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав: Тобто, жоден не хоче залишатись і жоден не хоче підписувати контракт!(хоч вже багато разів командування нам пропонувало)
Не перший раз чую про контракти. Зараз. Тільки не можу допетрити, що це і як це зараз, і головне - чому?
Призов по мобілізації до закінчення періоду. Навіщо тоді пропонують контракти? В контракті ж терміни і умови хто що повинен (кожна з сторін). Забезпечити складно. Підстави для розриву (для кожної сторони). Сенс пропозиції незрозумілий.
Яким чином уживаються мобілізація і контракти??? Йде мобілізація і одночасно пропонуються контракти. І яка різниця між поруч знаходящимися в окопі мобілізованим і контрактником?
Сенс є, якщо командування розраховує на закінчення війни (мобілізації) умовно вже завтра. Віримо в ЗСУ!
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 16 тра, 2023 10:28, всього редагувалось 1 раз.
Вночі, 16 травня, російські окупанти атакували Україну з північного, південного та східного напрямку 18 ракетами різних типів повітряного, морського та наземного базування. Про це повідомляють Повітряні Сили ЗС України.
З шести літаків МіГ-31К було випущено шість аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал», 9 крилатих ракет «Калібр» – з кораблів у Чорному морі та три ракети наземного базування (С-400, «Іскандер-М»).
Усі ракети знищено силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України.
Також, у ніч на 16 травня противник атакував ударними дронами типу «Shahed-136/131», а також проводив повітряну розвідку трьома безпілотниками оперативно-тактичного рівня – «Орлан-10», “SuperCum”.
fler написав:Сьогодні чула, як в магазині молодий хлопець, років 30-35 казав знайомій продавчині, що вступив до ЗСУ та їде на навчання. При цьому настрій в нього був дуже гарний. Я була приємно вражена, адже думала, що в Мико таких вже немає, що лишилися одні інваліди та ухилянти
Доброго ранку, Флер! Не зміг пройти мимо цього допису)) А як так сталося, що отой "хлопчина з гарним настроєм" аж тепер/на 15тому місяці повномасштабної, бадьоро йде на війну? Чекав на повістку стільки часу? Чи так сильно хотів, що не зміг сам звернутись у віськкомат, чи взагалі, штурмувати з 24.02 всі інстанції, щоб взяли? Чи хоча б пів року тому(чи коли там почали формувати) записатись у штурмові бригади? Вибачте, та мене щось "коробить" від того, коли чую накшталт "він так сильно хотів піти в ЗСУ з першого дня війни, що до сих пір не може встати з дивану"))..
Доброго дня, Успіх! Не знаю особисто ані "того хлопця", ані про те, "де він був раніше", але точно знаю, що з нього вийде гідна тобі заміна. А ти тепер всіх хлопців, що йдуть на фронт, дорікатимеш "де ви були раніше?" чи вибірково?
Успіх написав:І ще - таки цікаво, де Ви приблизно стоїте)) - південніше від кавунового міста, чи північніше від нього? Бо ми - і там, і там Відповідно, і я буваю - і там, і там))
У вас шось з орієнтиром не те, Схід/Захід з Північчю/Півднем переплутали, чи компас загубили? Південніше це до москалів у гості, північніше це до Флeр.
Ми ж балакаємо про правий берег... Думаю, що Фрізі 100% зрозуміє, про що я питаю/що я маю на увазі
Ясна ж річ, що декому з дивану це не видно і потрібно компас
Чи таки треба все точно писати, щоб ворогу було зрозуміліше?
За який би берег ви не балакали, для дивану, чи ворога, може так у Львові кажуть, особисто я не чув. Використовують прості фрази- нижче за течією...
vitaliian написав:я вижу позитивный сценарий если пуйло умрёт, у преемника появиться шанс снять политическую и экономическую изоляцию, стать большим миротворцем, отдав Крым и назначив какие то подъёмные для рф репарации. Элиты должны быть в этом заинтересованы, если там остались мозги. Военный блок - к стенке. Виновные наказаны, остальные белые и пушистые.
Які "виновные"? Винен тільки путін і все. Воєнний блок - він війни не починав.
НІ. Нікого розстрілювати не будуть. Винен буде тільки путін і можливо найближчі його соратники - Медвєдєв, Шойгу, Ковальчук і напевно все.
vitaliian написав:шахеды это сложное или дорогое оружие? при цене менее 20куе (разные цифры от 8 и выше) оно может нести ущерб на десятки миллионов. Война шахедами может продолжаться десятилетиями. рф со своим санкционным бюджетом такую войну потянет. Причём нам по их территории стрелять низзя, даже своими ракетами. Тогда мы из жертвы превратимся в полноценного агрессора, чем это чревато думаю вам объяснять не нужно.
Думаю пройде зовсім небагато часу і їх навчаться збивати за-дешево.
Zebra Мопеди у Хмельницькому знищили кілька днів тому наш склад боєприпасів, еквівалентом 1 кілотонн тротилу
[/quote] "Что насчёт этого? ↑ История вопроса: Государственное предприятие «Укроборонсервис» утилизирует боеприпасы на собственных производственных мощностях в центре «УОСМ-ДМ» в селе Грузевица Хмельницкой области. «Предприятие получило весь пакет необходимых разрешений от Минпромполитики, Госгорпромнадзора. Получен и международный сертификат TUV SUD Management Service GmbH на соответствие нашего производства требованиям ISO 9001 и ISO 14000 Мощности предприятия позволяют утилизировать до 12 тыс. тонн боеприпасов в год – это и авиабомбы, и артиллерийские снаряды, и патроны к стрелковому оружию. Из них извлекают лом черных и цветных металлов, а также производят взрывчатые вещества промышленного предназначения. С 2004 по 2011 годы утилизировано более 31 тыс. тонн боеприпасов, в том числе 15 тыс. тонн. по международным контрактам с агентством НАТО – НАМСА. Уже в нынешнем году с НАМСА заключен контракт (со сроком выполнения до января 2016 года) на утилизацию 73,5 тонн боеприпасов. С Министерством обороны Украины заключено 6 договоров на утилизацию в текущем году 10 829 тонн боеприпасов. «В 2012 году заключен контракт с «Рособоронэкспортом» на утилизацию в текущем году 10 829 тонн боеприпасов, и один – за счет иностранной помощи. Также в 2012 году заключен контракт с «Рособоронэкспортом» на утилизацию 3,5 тыс. тонн боеприпасов Черноморского флота РФ», – сообщил Голубенко. Также, по его словам, предприятие предоставляет услуги по гуманитарному разминированию на территории Украины и за ее пределами. Так, сейчас выполняются контракты, заключенные с Офисом ООН по обеспечению договоров UNOPS на территории Ливии и Сомали." (с)