Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 41504151415241534154 ... 14736>
Повідомлення Додано: Сер 17 тра, 2023 09:27

Гумореска

Президент Південно-Африканської Республіки Сиріл Рамафоса заявив, що українська та російська сторони погодилися прийняти місію, яка має свій «мирний план» щодо закінчення війни.

Про це повідомляє інформаційний портал CGTN Європа.

«Президент Південної Африкии спілкувався з президентом Росії Володимиром Путіним та президентом України Володимиром Зеленським, і вони згодні прийняти місію від африканських лідерів щодо потенційного мирного плану для їхнього конфлікту», - йдеться у дописі.

Зауважимо, що ні Україна, ні росія поки не коментували відповідну інформацію.
https://varta1.com.ua/news/u-par-pridum ... 65108.html
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 тра, 2023 10:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

️Знищити Patriot «Кинджалами» неможливо, – Повітряні сили.

Система має командний пункт, радар і пускові установки (до 8) – всі вони розосереджені. У к.п. 3 режими: ручний, напівавтомат і автоматичний. Пускові установки розташовані окремо одна від одної, щоб забезпечувати бойову роботу.
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 тра, 2023 10:48

Відносно істерик «ефективних кавалірочників» на кшалт «ракети закарчіваюцца», «а пачіму сталі чащє в паслєднєє время, значіт нє заканчіваются» :
По ракетным ударам...
Итак, немного анализа по ударам, которые наносились последние две с половиной недели по территории Украины🇺🇦российскими оккупантами🐶🐷.

Но, прежде, хочу обратить ваше внимание на 2 обстоятельство.

Первым является то, что россия не наносила по территории массированных ракетных ударов с 5 марта 2023. Все те удары, которые наносились с недавних пор - это ограниченные ракетные удары. Да, были масштабные налёты дронами-камикадзе, но о них мы поговорим отдельно, а сейчас именно о ракетных ударах.

Второе обстоятельство это то, что в период "затишья", когда россия не применяла массово ракеты, она продолжала их производить. В среднем показатель её производства и пополнения боекомплекта оставляет 2 - 5 ракет в сутки разной номенклатуры. Ранее я детально описал это пополнение.

С учётом "затишья" без труда можно рассчитать средний показатель возможного восстановления боекомплекта РОВ с момента приращения массовых ракетных ударов и началом нанесения ограниченных. А теперь, немного детальнее по интенсивности, суммарном БК и номенклатуре.

Удары по территории Украины возобновились:
Удары по территории Украины возобновились:
28 апреля
23 – Х-101

1 мая
18 – Х-101
1 – Х-47

9 мая
17 – Х-101
8 – Калибр

14 мая
3 – Х-101

16 мая
6 - Х-47
9 – Калибр
3 – Искандер (???)

17 мая
2 - Калибр

Суммарно это 90 ракет. Из них 61 - Х-101, 19 - Калибр, 7 - Х-47М2 "Кинжал".

Что же до 3-х ракет ОТРК "Искандер" то тут есть сомнения. Или это и вправду были 9М723/9М728 или это были С-400 перенастроенные на удары по поверхности. Но, в целом, я всё же включил их в общий список, поскольку лишними не будут, для относительного баланса по номенклатуре.

По предварительным данным можно сделать выводы, что РОВ, суммарный массовый ракетный удар, который они полгода назад осуществляли раз в 2 недели, растянули на две с половиной недели ударов ограниченным БК. Про сопутствующие цели таких ударов я писал ранее, но главное другое...

По состоянию на 28 апреля у РОВ могло быть в запасе БК от 90 до 225 ракет разной номенклатуры. Но, судя по всему, это скорее в меньшую сторону, чем в большую. То есть, на нынешнею череду атак, россияне могли использовать пропорционально распределённый БК.

Открытым остаётся вопрос нынешнего потенциала ракетных ударов РОВ, но с учётом пропорции 61/19/7/3 можно говорить о том, что ПРУ сейчас исчерпывается и в ближайшее время они перейдут к процессу восстановления БК, сохраняя давление одиночными пусками и посредством Shahed-136.

В любом случае, оккупанты не прекратят наносить удары по территории Украины и будут для этого изыскивать все средства и возможности, комбинируя и экспериментируя. Но все эти комбинации и эксперименты ограничены производственными возможностями.

Рефлексии суицидников.

Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2470 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 17 тра, 2023 11:04

В Києві і в багатьох сайтів що мають хостинг у Києві проблеми з інтернетом ... кажуть обломками ракет заділо , ви спостерігали такі проблеми ?
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 17 тра, 2023 11:27

Интенсивность боев уже сходит на нет. Как я и говорил, все идет к завершению в этом году.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 17 тра, 2023 12:00

Zebra написав:Интенсивность боев уже сходит на нет. Как я и говорил, все идет к завершению в этом году.

по карте не скажешь.
Думаю летом повоюем за юг. Ранней весной с литачками за Крым. Далее ядерная эскалация и переговоры на фоне вялотекущего "ато". К лету 2025 откроют границы и аэропорты. Ну это если оптимично.
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 тра, 2023 12:05

yama написав:В Києві і в багатьох сайтів що мають хостинг у Києві проблеми з інтернетом ... кажуть обломками ракет заділо , ви спостерігали такі проблеми ?

Ще з минулого тижня, але не ракети, а рашисти хакери.
Потроху відновлюють, але то інтернета нема, то телебачення(((
П.с. це я мав на увазі провайдерів.
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Сер 17 тра, 2023 12:38

Уж ... близится, а Германа все нет

Zebra написав:Интенсивность боев уже сходит на нет. Как я и говорил, все идет к завершению в этом году.

Лінія фронту стоїть більше півроку.
Музиканти, які "задавали темп" видохлися.
Армія набудувала три, якщо не більше, ліній глухої оборони і чекає ще зимового контрнаступу.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 17 тра, 2023 14:04

"французи" офігіли-ригочуть як хворі...потім плакати будуть

Посол України у Франції Вадим Омельченко вимагає від французького каналу RTL вибачень після ефіру, у якому візит президента України Володимира Зеленського порівняли з "цирком шапіто".

"Який цинізм і безтактовність, не властиві доброзичливому народу Франції. Ніякої емпатії, ніякої відповідальності. Я вимагаю вибачень перед моїм президентом і моїм народом України, який страждає і бореться за свою свободу, а також за вашу свободу і за можливість насолоджуватися життям", - написав Омельченко на своїй сторінці у Twitter.

Також він розмістив відео ефіру зі сторінки каналу. У відео під назвою "Цирк Зеленського, скоро тут!" ведуча ефіру спочатку повідомляє, що Зеленський 15 травня був у Єлисейському палаці "зі своїм шапіто".

https://www.unian.ua/world/u-franciji-n ... 59683.html

Франція протрималась 41 день у 1940р, потім ганебно капітулювала

сьогодні вони дозволяють собі таке нахабство по відношенню до країни яка не склала зброю. Да, Україні допомагає багато партнерів, але Франція теж була не самотня, поруч були британці.
до речі ніколи не поважав "французів"(навіть не знаю де гірші у Гаврі/ в Руан Rouen) чи в Марселі/Сеті -на півдні майже 60% алжирці, марокканці та інші араби, на півночі "типу французи"(ледачі і тупі)
як казав суперкарго(британець) ще у 1998:
"все що на південь від Парижу-це ментально і істотно Африка"
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 17 тра, 2023 14:23

prodigy написав:
Посол України у Франції Вадим Омельченко вимагає від французького каналу RTL вибачень після ефіру, у якому візит президента України Володимира Зеленського порівняли з "цирком шапіто".

"Який цинізм і безтактовність, не властиві доброзичливому народу Франції. Ніякої емпатії, ніякої відповідальності. Я вимагаю вибачень перед моїм президентом і моїм народом України, який страждає і бореться за свою свободу, а також за вашу свободу і за можливість насолоджуватися життям", - написав Омельченко на своїй сторінці у Twitter.

Також він розмістив відео ефіру зі сторінки каналу. У відео під назвою "Цирк Зеленського, скоро тут!" ведуча ефіру спочатку повідомляє, що Зеленський 15 травня був у Єлисейському палаці "зі своїм шапіто".

https://www.unian.ua/world/u-franciji-n ... 59683.html

Франція протрималась 41 день у 1940р, потім ганебно капітулювала

сьогодні вони дозволяють собі таке нахабство по відношенню до країни яка не склала зброю. Да, Україні допомагає багато партнерів, але Франція теж була не самотня, поруч були британці.
до речі ніколи не поважав "французів"(навіть не знаю де гірші у Гаврі/ в Руан Rouen) чи в Марселі/Сеті -на півдні майже 60% алжирці, марокканці та інші араби, на півночі "типу французи"(ледачі і тупі)
як казав суперкарго(британець) ще у 1998:
"все що на південь від Парижу-це ментально і істотно Африка"

Взагалі то на "заході" цілком нормально критикувати, обзивати своїх (і чужих) лідерів по всякому, малювати карикатури, висміювати... Там нема сакральності влади. А от з нашої сторони якась неадекватна совкова реакція.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

#<1 ... 41504151415241534154 ... 14736>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор