Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 48014802480348044805 ... 14736>
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 16:08

beee написав:ну а чего тогда на 3 года. можно пожизненно, например. можно даже в бух учёте прописать как товар на балансе :mrgreen: чего уж стесняться
т.е. я правильно понимаю. вы действительно надеетесь насильно заставить родину любить без мотивации? это же сюр какой-то

Конечно, я рад такому оптимизму :) что обсуждают как оно будет после войны, когда война ещё не закончена

Но по факту, наверное какое-то время и нужно для запрета выезда за границу после войны. Не факт, что три года

Но ... всегда есть вот тот нюанс - далеко не каждый может зацепится за границей
И если женщинам ещё туда-сюда, то мужчинам нужно там искать работу. За бугром никто не будет содержать пожизненно

А искать работу, это уже знание языка, как минимум

И почему всегда говорят о варианте "жена с детьми за границей, муж тут". Война закончится и не факт, что муж уедет. Может жена вернется

И я знаю варианты, когда "муж там, а жена здесь". Пр чем "здесь", после того, как побывала за границей. Тут вообще без вариантов, куда вернется муж после войны
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 16:09

pesikot написав:Китай изменил дипломатическую стратегию касательно войны в Украине - Reuters
По мнению аналитиков, решение Китая присоединиться к международным переговорам в Саудовской Аравии, посвященным теме прекращения войны в Украине, свидетельствует о возможных изменениях в подходе Пекина, но не об отказе от поддержки Москвы.

Китай как и Украина заинтересован в вечных жесточайших санкциях Запада против рф.
Вся политика Китая подчинена этой цели.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 16:15

stm написав:
  Hotab написав:Исправляю дисбаланс, минус один конкурент для тебя.
За поздравления спасибо.

Зображення
бесплатный редактор фото

Берегитесь комаров и некоторых женщин))) Удачи )

Пасиб)
От комара не застрахуешься, а к «чернявым» женщинам я не прикасался ни разу в жизни. Ни «по любви», ни за деньги. Брезгую. Мне больше по душе блондинки синеглазые. 😀

Летусрок, я выглядывал вас в Мукачево и Ужгороде, хотел подготовить замену , боевую единицу для фронта. Вы не откликнулись. Жаль.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 16:20

Душу й тіло ми положим за нашу свободу!©

холява написав:А если бы вы услышали , запах поля(место соприкосновения сил ) боя с трупами или с частями тел вы бы НИКОГДА не писали о своей усталости .
ПАТАМУШТО ваша усталость это ... по сравнению с тем что выдерживают наши пацаны .
Наши ребята , просто ГЕРОИ !
З цим☝️ я ніколи не сперечався і жодних сумнівів в цьому не має!
  холява написав:Так вот , даже раненые , которые в ... ,просят подштопать и отвезти обратно ,на линию соприкосновения .
А оце - має свою назву - "синдром азартності"/"жага помсти" чи щось схоже...
Але невже більшість "захворіли такою☝️ хворобою"? - отут в мене є сумніви.
Чому?
Я багато розповідей тут чув(ще й знами служить колишній піхотинець/7міс. був в піхоті/) - то скажемо так, що приснилось, що зайшло на позицію +/-100солдат, попали під ... повернулись лише 20... чи інша історія, що зайшло стільки ж, а вийшло лише 7...
Тож думаєте, всі вони захочуть знову в пекло?
(хоча, в холостяків/яким майже нема чого втрачати/може й більшість їх отаких обезбашених - що хочуть йти в бій)

Коротше, важка ця тема... і всі ми хочемо перемоги! І чим швидше, тим краще!(краще тим, що менше наших поляже... покалічать)
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 06 сер, 2023 16:21, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 16:20

Letusrock написав:
  pesikot написав:Верховенство права, кажете ? А про верховенство обов"язків для вас, як громадянина, якось ви мовчите

Один пише, я буду воювати, якщо будуть багатомілліардні фонди потім.
Ви пишете про верховенство права

А по факту, якщо ви так хочете залишити цю країну, то віддайте все і валіть звідси. Щоб потім ви сюди не змогли повернутись, не змогли отримати тут спадщину

Ви згодні ?

підкажіть яка стаття Конституції передбачає відмову від права на приватну власність для реалізації права на свободу пересування?

за невиконання конституційних обовязків готовий відповідати, якщо таке буде доведено в суді.

P.S. навіть відмова від майна нічого не вирішує, питання не має сенсу

От бачишь, як ти зразу завертівся на сковорідці

У мене є права, дайте мені права, а обов"язки я не буду виконувати. Тільки якщо судом буде доведено.

Ти про свої права давай теж в суд подавай і якщо там буде доведено, що у тебе є це право, тоді щось кажи.
Давай в суд подавай на те, що тебе не випускають
Я подивлюся :)
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 16:27

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Якщо серйозно - як ви уявляєте ситуацію з відкриттям кордону? Ви ж розумієте, що в першу чергу виїде працездатне населення? Хто буде створювати ВВП країни, щоб було з чого платити пенсії та інші соцпакети?

А не нагадаєте, в яких країнах Європи після закінчення війни було закрито кордони ще кілька років? срср не згадуємо зі зрозумілиї причин, то в'язниця за визначенням від самого створення.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 16:28

fler написав:
  Letusrock написав:
  beee написав:Після війни треба заборонити чоловікам виїзд із України ще на три роки, інакше ми не збережемося як нація — Радник голови МВС та керівник Українського інституту майбутнього Денисенка

Допису тільки 5 годин, а вже понад 2700 коментарів, і 99% з них мягко кажучи проти.

Це ж скільки зрадників! Є ідея - відкрити кордони, але відбирати хати, гаражі, дачі - за несплату комуналки чи інших платежів за них. Якщо власник не сплачує, значить йому ця власність не потрібна. Виключення - окуповані території та розбите майно.
Якщо серйозно - як ви уявляєте ситуацію з відкриттям кордону? Ви ж розумієте, що в першу чергу виїде працездатне населення? Хто буде створювати ВВП країни, щоб було з чого платити пенсії та інші соцпакети? Мігранти? Вони вивчатимуть укр.мову? Яку релігію та культуру вони будуть сповідувати? На що перетвориться Україна? І головне - хіба заради цього загинули десятки тисяч наших військових - щоб диванні експерти врешті покинули країну напризволяще?

Щоб писати щось про ВВП треба хоча б почитати що воно таке і хто його створює.
Сам по собі ВВП лише робітники створювали за Римської Імперії наприклад, коли вели натуральне господарство - і одна людина наприклад за рік сама виробляла центнер пшениці.
Після промислової революції 18-19 століть все змінилося. ВВП більш створюють компанії що мають засоби виробництва і тільки за допомогою робітників.
Чи Ви думаєте безробітні настворюють ВВП комусь після війни?
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 16:32

Оккупанты заявили об ударах по Чонгарскому мосту (фото)
В воскресенье, 6 августа, Z-паблики заявили о "прилетах" по Чонгарскому мосту на административной границе с Крымом.
...
По данным оккупантов, по мосту ударили ракетами. Всего зафиксировано три-четыре "прилета". Объем повреждений пока неизвестен.
...
Гауляйтер Владимир Рогов объявил, что контрольно-пропускной пункт "Чонгар" закрыт для проезда через удары по мосту. Деталей он не сообщает, но "надеется, что мост цел".
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 16:36

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 16:38

vitaliiangel написав:сейчас не дают, а потом дадут? что сейчас мешает дать самолёты и ракеты.

На мою думку F-16 бояться дати тому, що на моменті в Україні всього 3 комплекси, які мають достатні можливості протиракетної оборони. Ними забезпечується авіабаза Ваильків (тим Петріотом, що прикриває Київ) і дуже обмежені можлиивості по прикриттю інших авіабаз.
Тим самим Кинджалом достатньо глупо стріляти по старим Міг-29/Су-27/Су-24, які коштують 2-5 мільйонів штука, які реально ховають, маскують і перебазують і є купа макетів з бортів, що давно не літали.
Використання F-16, які б/у-шні коштують по кілька десятків мільйонів доларів вимагає посиленої ППО/ПРО авіабаз на яких вони базуються. І це нове в тактиці НАТО, бо НАТО звикло воювати з авіабаз поза досяжністю ракет противника, наприклад, із дозаправкою в повітрі.
А додаткові батареї Петріота треба знайти і вивчити на них екіпажі.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 48014802480348044805 ... 14736>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему