Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 49274928492949304931 ... 14502>
Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 19:57

Крім мотивації, рушійними силами є підготовка та всеохопленість.
Вступаючи у війну людина повинна знати що вона буде займатися справою якою більш-менш володіє - ПТРК, РЕБ, медицина, транспорт і т.і. І задіяні повинні бути геть усі, по мірі їх сил, а не тільки невдахи які не підсуєтились вчасно виїхати за кордон, чи десь там колись вже засвітились в армії, чи "жребій так випав". Тоді буде відповідальне(у суспільно-громадському житті), більш-менш мотивоване суспільство

Було б прикольно роздати опитувальник серед 1 000 000 захисників

Я б серед захисників, і тільки серед захинсників, проводив опитування про умови закінчення війни
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 20:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fox767676 написав:Я б серед захисників, і тільки серед захинсників, проводив опитування про умови закінчення війни

А як взнати хто зрадник?
Зрадник той хто першим запропонує домовлятись....

Класика Хресний Батько....

То як і далі пропонуєте проводити опитування, подивитись в очі, зустрітись посередині?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 20:38

maza5 написав:
  reus написав:Це для тих, хто не вірить у свою Батьківщину.
Звісно, що є багато зловживань посадових осіб, але я не представник правоохоронного органу, щоб професійно коментувати такі випадки. Я не буду платити податки, тому що є корупція і частину крадуть, я не буду виконувати свій обов’язок захищати батьківщину, тому що уряд "вертит всех" така позиція - це шлях до втрати держави. Он Грушевський у свій час розпустив армію і заявив, що Україна мирна держава, ні з ким не збирається воювати. А закінчилося все тим, що прийшов муравьев і залив кров’ю Київ, потім голодомор, ГУЛАГ, і кріпацтво залишку українців. Якщо хочемо мати свою державу, тоді мусимо воювати, іншого шляху немає.

Півтора роки активної фази війни показали, що і як.. але зауважу, що у "Миколи"(добровольці вже скінчились) вже зараз дорога в один кінець, бусик незламності, окоп... хоча саме цінніше що в нього ще є це його здоровья та життя, яке не купиш потім ні заякі гроші, 8)
Треба принципово міняти систему...
"Николай" не зря вибрав Америку для міграції, де контрактна армія)

Reus, а що кажуть ваші юристи про такий закон- Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану.

https://ips.ligazakon.net/document/T124765

Якщо військова адміністрація вилучить квартиру у Макса, на скільки правомірні їх дії?

https://kyivcity.gov.ua/bezpeka_ta_prav ... ya_kiyeva/

PS.Враховуючи, що ТЦК скоро будуть мати всі бази..
Слова легендарного Клауса Шваба стануть актуальні як ніколи!
у вас ничего не будет, но вы будете счастливы :wink:

На скільки мені відомо, то не було випадків вилучання майна у громадян. Хоча закон дозволяє, правда держава зобов’язана компенсувати вартість. Це зрада на рівному місті. Я припускаю що 0,0001% таке можливо на практиці. Діюча влада ще хоче приймати участь у майбутніх виборах. А після таких кроків можна йти на політичну пенсію.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 20:38

budivelnik

А чого ви одразу вирішили що армія буде за очі та середину? А якщо буде - можете до неї інкорпоруватися у якості повноправного бійця, провести роз'яснувальну роботу. Дуже гарний насправді стимул та заохочення. Я розумію податки, то-се, але у данному випадку саме безпосередня участь має значно більшу вагу.
Зараз вже дискусії пішли про вибори, "а як провести коли 10 млн за кордоном?"
Та ніяк не треба звертати уваги на тих.
Я в Україні 99% часу прожив, а голосував мабуть на 30% виборів. І нічого, ніякого страшнго ущємлєнія не відчуваю. А тут ще бігунцям в лиху годину до рота зазирати.
В Україні - голосуй, референдуми про екзистенційні питання - армії окрему квоту.
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 20:41

reus написав:
  maza5 написав:
  reus написав:Це для тих, хто не вірить у свою Батьківщину.
Звісно, що є багато зловживань посадових осіб, але я не представник правоохоронного органу, щоб професійно коментувати такі випадки. Я не буду платити податки, тому що є корупція і частину крадуть, я не буду виконувати свій обов’язок захищати батьківщину, тому що уряд "вертит всех" така позиція - це шлях до втрати держави. Он Грушевський у свій час розпустив армію і заявив, що Україна мирна держава, ні з ким не збирається воювати. А закінчилося все тим, що прийшов муравьев і залив кров’ю Київ, потім голодомор, ГУЛАГ, і кріпацтво залишку українців. Якщо хочемо мати свою державу, тоді мусимо воювати, іншого шляху немає.

Півтора роки активної фази війни показали, що і як.. але зауважу, що у "Миколи"(добровольці вже скінчились) вже зараз дорога в один кінець, бусик незламності, окоп... хоча саме цінніше що в нього ще є це його здоровья та життя, яке не купиш потім ні заякі гроші, 8)
Треба принципово міняти систему...
"Николай" не зря вибрав Америку для міграції, де контрактна армія)

Reus, а що кажуть ваші юристи про такий закон- Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану.

https://ips.ligazakon.net/document/T124765

Якщо військова адміністрація вилучить квартиру у Макса, на скільки правомірні їх дії?

https://kyivcity.gov.ua/bezpeka_ta_prav ... ya_kiyeva/

PS.Враховуючи, що ТЦК скоро будуть мати всі бази..
Слова легендарного Клауса Шваба стануть актуальні як ніколи!
у вас ничего не будет, но вы будете счастливы :wink:

На скільки мені відомо, то не було випадків вилучання майна у громадян. Хоча закон дозволяє, правда держава зобов’язана компенсувати вартість. Це зрада на рівному місті. Я припускаю що 0,0001% таке можливо на практиці. Діюча влада ще хоче приймати участь у майбутніх виборах. А після таких кроків можна йти на політичну пенсію.

Ст3, п3.
Вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану здійснюється без відшкодування вартості такого майна.

Можна і не платити. 8)
maza5

Подякував: 21 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 20:45

timbraidmail написав:"Он Грушевський у свій час розпустив армію"
простите, я никому не верю, Грушевского я не знаю, кредит доверия исчерпался лет 10 назад.
Примитивный пример. Все наши люди, которые сейчас защищают Украину, точно также нападали бы сегодня со сторони россии, если бы они там родились и выросли.

Якщо ви не знаєте хто такий Грушевський, то з вами немає про що говорити. Мабуть ви помилилися форумом. Ваня, здесь водки нет! Русский мир исправит только могила! :mrgreen:
reus

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 20:50

maza5 написав:Ст3, п3.
Вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану здійснюється без відшкодування вартості такого майна.

Можна і не платити.

Ще раз. На сьогодні влада точно не буде робити таких непопулярних кроків. Навпаки ставлять питання про компенсацію втраченого майна. Нам дадуть кошти. Головне перемогти і не скиглити як де які.
reus

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 20:57

fox767676 написав:Я б серед захисників, і тільки серед захинсників, проводив опитування про умови закінчення війни

Коли це в армії з'явилась демократія? Ніяких умов закінчення війни немає, ніяких перемовин з фюрером не буде. Свою конституцію, з новими землями, він може почепити в своєму сортирі - там їй найкраще змстосування.
Все вирішується на полі бою. Коли за кожну сотку захопленої кацапами, чи визволеної від орків, території, треба заплатити людським життям, тоді і виникнуть об'єктивні умови для перемир'я. Перемир'я без якихось обмежень для внутрішньої чи зовнішньої політики.
Де саме пройде демаркаційна лінія, поки ніхто не знає. Для нас буде перемогою, якщо вийдемо на лінію 2021.

P.S. На початок війни в США був запас в 2.5 млн снарядів, в Раші 35 млн. На поточний контрнаступ партнери вишкрібали снаряди по всьому світу. Ми і так вже стрибнули вище голови, якщо вийдемо на берег Азовського моря, то це буде диво. Але дива трапляються...
Востаннє редагувалось lapay в Суб 26 сер, 2023 20:57, всього редагувалось 1 раз.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 21:02

flyman написав:
  fox767676 написав:Зараз вже дискусії пішли про вибори, "а як провести коли 10 млн за кордоном?"
Та ніяк не треба звертати уваги на тих.

Вони вже "проголосували ногами", що ще від них потрібно?

Треба привести до ладу закондовавство, яке дає право голосу пмж-шникам.
Дуже зручне становище - маєш право голосувати, але не маєш обвязку служити.
Схоже як в гілці про нерухомість, у якогост блатного "реус" є право на калаш, а до армії не йде. Так ви чи калаш відберіть, чи до армії женить
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 26 сер, 2023 21:04, всього редагувалось 2 разів.
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 21:03

Успіх написав:як мінімум має бути миттєвий вступ до НАТО
Це хіба доведеться брати Будапешт, щоб Орбан підписав.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 49274928492949304931 ... 14502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість