Олег Татаров у розпал Революції гідності отримав звання «Заслужений юрист України» від Віктора Януковича за особистим поданням тодішнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка – «за впровадження в життя рішень президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів, спрямовуючи зусилля підлеглих працівників на посилення боротьби зі злочинністю та зміцнення правопорядку в державі». На момент нагородження Татаров обіймав посаду заступника керівника Головного слідчого управління МВС і регулярно публічно коментував події на Майдані, розповсюджуючи звинувачення на адресу активістів ... Відповідне звання Татаров отримав указом Віктора Януковича від 22 січня 2014 року.
Татаров також розповсюджував обвинувачення на адресу майданівців, до сьогодні не доведені, та висував їм ультиматуми. Був публічною особою з боку міліції, регулярно коментував події на Майдані
У серпні 2020 року Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника Офісу президента України, який відповідатиме за правоохоронний напрямок.
А може війна? Серед основної маси загинувших швидше за все ті хто не зміг покинути зону бойових дій...А в числі тих хто не зміг - перше місце -пенсіонери , друге-інваліди, третє-діти... І як додатковий фактор Спочатку ковід, потім війна - це також не покращило здоровья і викликало передчасну смерть І як другий додаткови Треба глянути народжуваність у 2022-70+/-5років=1945-1957
барабашов написав:Поскольку мне год назад немного в голову "прилетело" и чудом остался целым правый глаз(погуглите "Искандером уничтожено АТП и больше 100 рейсовых автобусов в Днепре") ибо мы с одноклассниками по первой школе решили выпить на балконе с видом на закат и переулок Дружбы куда "упало" - я категорически против притягивания этих чудных творений брежневской эпохи с БЧ в полтонны с точностью пьяного Гагарина Раз вас забирали с вуза в армию - значит вам минимум 55(67-68годов)? Хоть не в Джелалабад? Мой старшОй 68г.р. пролетел мимо но приземлился тогда в Термезе.
Днепр относительно далеко от линии фронта, а в моем случае мы были буквально на линии, возможно, чем дальше С-300 бьёт, тем ниже точность. Но удар очень мощный. Я спал на полу, меня перевернуло, при попытке встать я постоянно падал, координация движений только через сутки восстановилась. Скажем так, я старше чем 55. В начале 80-х попал рядом с вашим сыном, в Среднеазиатский военный округ. Стояли и на границе с Афганистаном, на Памире, Таджикистан, Киргизия. Кстати, военкоматы были тогда ни чем ни лучше, чем сейчас. От военкомата меня направили на курсы водолазов, два месяца с утра до вечера мы в тяжёлом водолазном снаряжении бегали по дну моря, что-то пилили на тренажёрах, ремонтировали на дне трубопроводы. Получил удостоверение водолаза третьего класса, прихожу с вещами в наш Приморский военкомат с полной уверенностью, что иду на остров Майский на боевого пловца, и только приехав в аэропорт на автобусе со старшим команды понимаю, что меня наипали ) Самолёт, горы, Памир.