Дюрі-бачі написав:ЛАД скільки % бюджету вони видали на допомогу нам?
Чомусь в мене враження що більший % ніж ви виділили з свого... При цьому напали на вас а не на них.
Там ключовим було зв'язок % з "Почти нет такой цены, которую мы не были бы готовы заплатить сегодня". Це аналог на словах *понад усе* з реалом.
А якщо!!! мову вести про відсоток, то!!! --- це річ сугубо суб'єктивна. Тобто в одного може бути 1%, в другого 2% і т.д. Хто тоді суддя? В кого більший відсоток? Типу: я більше інших віддав-віддаю, тому на цій підставі вимагаю від інших того ж.
Тоді питання: напевно є громадяни, які реально віддали останнє, що в них є, і з такими ж вимогами можуть звернутися до Вас. Тоді Ви як? (Не особисто Ви, а сам принцип, як бачите? Як бути, коли ця спираль підвищення вимог сягне дійсно максимуму.).
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 24 гру, 2023 23:30, всього редагувалось 1 раз.
Ну что же , выход один , возвращайтесь домой ,хоть на пару часов и " зробыть " донечку . А там и дембель .
Яма во Львове может помочь. Кстати не уколотый, чистейший генофонд.
моїй дружині НЕ дозволяє її здоров'я...
В законі нема вимоги, що всіх народжувати має вона
У Мико мобілізують навіть із трьома дітьми. Є випадок, коли забрали батька чотирьох дітей. Отже, дітьми вже не прикриєшся, хіба що грудними чи вагітною жінкою.. не знаю.
Прохожий написав:точно русишвайне овер 2куе на территории раиси получают?
ПА 25т почти два года в условном Ужгороде в принципе неплохо
Цифру в 200 тысяч рублей (а иногда и от 200 тысяч) я слышал регулярно в разных СМИ с весны этого года, вроде ещё есть разовая выплата при оформлении контракта на какой-то срок. То же самое подтверждают сами пленные. Скорее всего платят только задействованным на так называемой сво. Иначе как то жирно получать на условном Сахалине 200 тысяч.
Повода не доверять этой информации нет. Масштабной мобилизации как осенью 22 года в рф не было, значит набрали достаточно мяса на убой. А если в бусики не паковали напрашивается вывод,что они добровольно и им заплатили. Деньги это серьезный мотиватор. До сих пор только не понятно у них контракт с открытой датой, или нет.
Согласен,что в ужгородском котле как-то не уместно получать более 25 кгрн. Нужно этот вопрос серьезно прорабатывать потому что за эти же 25 тысяч никто добровольно не придёт в ЗСУ. И это даже не рассматривая вопрос с демобилизацией.
detroytred написав:Хто тоді суддя? В кого більший відсоток?
Більш потрібний той хто дав більше в АБСОЛЮТНИХ числах А який при цьому це в нього відсоток - не важливо. Дрони чи снаряди купують не за відсотки.
Але якщо прийняти за основу абсолютні значення - відразу почнеться совковий срач типу накрали а тепер прикриваються...
Хоча при цьому за свою працю кожен хоче більше( тобто розуміє звязок між кваліфікацією і абсолютними сумами).. Купити товар хоче дорожчий(читай кращий) але дешевше.. Так і живем.
Hotab написав:fler , зараз в Ніко. На диво на шляху з Києва жодного разу не перевірили документи. Щоправда я максимально трансперент: без тонування.
ваш унікальний випадок ні про що не говорить, може ви як я - їздили на рожевому смарті ?
Кілька разів їздив Львів-Одеса-Львів Завжди перевіряли документи на вїзді/виїзді з Одеси..а по трасі разок коло Немирова, разок ще десь...При чому все коректно без якихось напрягів
flyman написав:.......... В армії. По-перше, колективи формуються по принципу рандомайзера. Коли армійський HR вирішує в яку команду тебе відправити — він взагалі не звертає уваги на наскільки ти будеш сумісний з тамтешніми людьми. По-друге, перевести когось чи тим паче перевестись самому — це та іще епопея. В армії дуже тяжко мігрувати між підрозділами, особливо за межами бригади. Куди попав — там і служиш і не морочиш яйця.
Тому в армії команди набагато строкатіші.
Цілком нормально побачити двійочника, відмінника, мачо, ботана, міщанина, селянина, бухгалтера, вантажника і всі в одному піхотному відділенні, всі в одній команді. Кожен з них думає: «ї*ать з ким я служу». Крім війни в них не так уже й багато інтересів. Але змінити команду, перевестись до більш сумісних не переведешся, тому як є.
Вы не учитываете, что тяжёлый труд (а война это прежде всего тяжёлый труд) и постоянный риск сплачивают людей лучше, чем совместные попойки. Сглаживается и несходство характеров и различие интересов. На первое место выходит общее - выжить.
hume написав:Цифру в 200 тысяч рублей (а иногда и от 200 тысяч) я слышал регулярно в разных СМИ с весны этого года, вроде ещё есть разовая выплата при оформлении контракта на какой-то срок. То же самое подтверждают сами пленные.