Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін заявив, що станом на сьогодні Авдіївка для росіян є найбільшим кладовищем. В руїнах міста розкидані "в буквальному сенсі тисячі трупів" російських окупантів. Про це він написав у своєму Telegram в неділю, 18 лютого. Масштабні втрати російських окупантів в Авдіївці "Шок від усвідомлення обсягів втрат вже вилазить навіть на їхніх пабліках, де вони, наприклад, пишуть про майже півтори тисячі жмурів за одну лише добу. І я впевнений, що загальні втрати за весь час оборони Авдіївки — більше за 47 тисяч", — наголосив Жорін. Проте військовий закликав українців не радіти через втрати ворога, адже Росія весь час нарощує свої сили та посилює мобілізацію. "Вони готові кинути на взяття наступного, навіть маленького міста, і більше", — запевнив екскомандир полку "Азов".
Також Лиховій підтвердив, що деяка кількість українських військових, які воювали в Авдіївці, потрапила в полон. Але кількості він не назвав.
"Ця кількість може зменшитися, коли частина з них вийде до своїх підрозділів. Вихід відбувався в складних умовах, може бути і так. Потрібна верифікація тих, хто вийшов, але ще не приєднався до своїх. Можливо, хтось не зміг вийти. Це процес, який займає певний час. Я б просив утриматися від спекуляцій. Ця кількість не така, щоб говорити про великі масштаби", - додав речник таврійського напрямку.
А то я вижу, что ссылка на закон для вас, как для вампира - осиновый кол, так же не приемлете
Но зато, ищете к чему другому доколупаться
Ты тут один из мамкиных "указаталей". Даже и доколупываться не нужно. Поработай над осмысливанием прочитанного, хотя бы. И это не указание, а просто наблюдение со стороны.
Вітаю , Хоттаб . Я з мешканцями урусії діскутувати не бажаю , але НАПРИКЛАД , медперсонал має УБД , хоча деякі не були на нулі і увесь час провели в операційних , МРТ , КТ , РЕнтген , і таке інше . Діскутувати нема сенсу , протези не мають абстрактного мислення
На завтра прогнозую " особисту " думку про Тернове деяких знатоків урусів .
Востаннє редагувалось холява в Нед 18 лют, 2024 21:43, всього редагувалось 1 раз.