Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 72467247724872497250 ... 14707>
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 17:45

Letusrock написав:
  stm написав:
  detroytred написав:ЛАД

І навіть з двох різних джерел перечитав. На всяк випадок. Бо виникла думка, що може тільки більше тіло притягує менше (знов смайли червоний).

Закон Ньютона...
А якщо їм глибокі думки з однієї строчки Мицика, Мортимера надавати? Тоді що?
Капець.

Т.е. закон где Вы как меньшее тело притягивает Землю я не почитаю...

stm для чого цей флуд?
Зако́н всесві́тнього тяжі́ння — фізичний закон, що описує гравітаційну взаємодію в рамках Ньютонівської механіки. Закон стверджує, що сила притягання між двома тілами (матеріальними точками) прямо пропорційна добутку їхніх мас, і обернено пропорційна квадрату відстані між ними.

термін "практично неможлива подія" знаєте? й співвідношення наскільки впливає тіло й впливає Земля :D

тоді вже краще про Магомета та гору ;)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 17:47

Поки вкраїнчики радіють "успіхам" РДК з "захопленням" бєлгородів і мацквів, Сумщину рівняють з землею КАБами.
Востаннє редагувалось Schmit в Вів 19 бер, 2024 17:48, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 17:48

Letusrock написав:
  stm написав:
  detroytred написав:ЛАД

І навіть з двох різних джерел перечитав. На всяк випадок. Бо виникла думка, що може тільки більше тіло притягує менше (знов смайли червоний).

Закон Ньютона...
А якщо їм глибокі думки з однієї строчки Мицика, Мортимера надавати? Тоді що?
Капець.

Т.е. закон где Вы как меньшее тело притягивает Землю я не почитаю...

stm для чого цей флуд?
Зако́н всесві́тнього тяжі́ння — фізичний закон, що описує гравітаційну взаємодію в рамках Ньютонівської механіки. Закон стверджує, що сила притягання між двома тілами (матеріальними точками) прямо пропорційна добутку їхніх мас, і обернено пропорційна квадрату відстані між ними.

Почему только detroyt можно искажать суть абсолютной истины? Вы встали на его защиту в физических законах, но абсолютно (знов смайли червоний) не видите что он делает на форуме :) я лишь стала им, абсолютная истинна вызывает мои сомнения с 25 миллионами наводящих вопросов :)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 17:49

stm написав:
  detroytred написав:
  stm написав:Т.е. закон где Вы как меньшее тело притягивает Землю я не почитаю...

Не бийте дно далі.
Якщо це не жарт був.

Ви посмішки не там тулите. Ось тут треба було, навіть необхідно після раніше сказаного.

Почему Вы постоянно мне что-то приписываете? Я ж чётко попросила закон где Вы притягиваете Землю, а не наоборот. Какое тут действие=противодействию? Где Вы, а где Земля? Зачем Вы придумываете то, чего не было в моем сообщении.
Сумно...
Может ЛАД таки как рыбак объяснит с формулами в часов 3-4 ночи )))

в принципе все зависит под каким углом на это взглянуть)
например мы увидим что детройтред подпрыгнул а он будет уверен что согласно закону Ньютона оттолкнул землю)))
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 17:50

Hotab написав:
  Бетон написав:Орнул как ТЦК назвали наркоманом из-за гидазепама. Теперь я знаю, что я наркоман, ведь эти препараты выписывают врачи по рецепту. И среди них, гидазепам - слабенький транквилизатор

А про какие липовые документы, с которыми я пересекаю границу, ты говорил? Единственные «липовые» документы, с кот. можно пересечь - это пачка синих с магнитной лентой. Но у меня пилотская лицензия, письмо ДАСУ (державіаслужба) , контракт и Наказ от авиакомпании и некоторые другие. Что из них липа?

Не липовые, а не предусмотренные законом. Т.е.требуют то, что им в голову пришло. Вы имеете право их не предоставлять, но делаете это.
Чем это отличается от конфет в роддоме
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 17:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:Факт 15% нефтепереработки всё у орков. Факт что Африка зависит от еды. Факт что на посевную, которая напрямую ведёт к урожаю жратвы нужен дизель.

Не 15% нафтропеперобки всьо, а постраждали заводи, які забезпечували 15% нафтопереробки. Постраждати вони могли як на 99% так і на 1%
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 17:52

Бетон написав:
  Hotab написав:
  Бетон написав:Орнул как ТЦК назвали наркоманом из-за гидазепама. Теперь я знаю, что я наркоман, ведь эти препараты выписывают врачи по рецепту. И среди них, гидазепам - слабенький транквилизатор

А про какие липовые документы, с которыми я пересекаю границу, ты говорил? Единственные «липовые» документы, с кот. можно пересечь - это пачка синих с магнитной лентой. Но у меня пилотская лицензия, письмо ДАСУ (державіаслужба) , контракт и Наказ от авиакомпании и некоторые другие. Что из них липа?

Не липовые, а не предусмотренные законом. Т.е.требуют то, что им в голову пришло. Вы имеете право их не предоставлять, но делаете это.
Чем это отличается от конфет в роддоме

конфеты в роддоме это закон! :mrgreen:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 17:52

Shaman написав:термін "практично неможлива подія" знаєте? й співвідношення наскільки впливає тіло й впливає Земля

smt заперечувала сам закон а не процентне відношення сил притягання.
"практично неможлива подія" це математичний термін, до чого тут закон Ньютона? Чи ви відкидаєте існування гравітаційної взаємодії між Detroytred та землею, називаюче це неможливою подією??
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 17:53

“Ловлять, як собак”: В Україні є села, де через війну не залишилося чоловіків

https://inforesist.org/ua/lovlyat-yak-sobak-v-ukraini-e-sela-de-cherez-vijnu-ne-zalishilosya-cholovikiv/

PS
зато каста богоизбранных 1 лям.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 17:57

mephala ,
зато каста богоизбранных 1 лям.

Ви в ній?
Чи ви в магазин не виходите?
Як уникнули мобілізації, коли хапають всіх?
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2468 раз.

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 72467247724872497250 ... 14707>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти