|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 15 кві, 2024 23:14
M-Audio написав:Ой бо. Та вона собі сотню причин придумає, чому саме так все і повинно бути, і що те, що вона жива і не скалічена - то цілком її заслуга, а не якогось інваліда-фронтовика.
Ви якось визначтесь Вас цікавить що скаже курва по життю? Чи все таки головне те що ЗРОБИВ її чоловік? ПС І для Вас в тому числі.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 кві, 2024 23:17
Слобоженко і компанія. Історія відпочинку столичної молоді під час мобілізації.
З чотирьох молодиків призовного віку на цьому фото з італійських Альп, за інформацією джерел «Української правди» у правоохоронних органах, троє – непридатні для військової служби і, відповідно, зняті з військового обліку, а четвертий виїхав за допомогою волонтерської системи “Шлях”
один малолетний мажор почему-то выезжает по письмам ГУР МО))
Востаннє редагувалось Бетон в Пон 15 кві, 2024 23:19, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 15 кві, 2024 23:19
budivelnik написав: detroytred написав:Тобто плати...
Коли я розглядаю щось ..то мене цікавлять в першу чергу ті аргументи які найсильніше впливають... Як правило це перших три-пять ... А ті які впливають на останні 1-10% , але потребують 30-40% мого часу щоб їх обробити - я просто ігнорую. Досвід показав що така поведінка є дуже ефективною... Хоча й дає можливість опонентам зачепившись за не дороблені(мало розглянуті) 1-10% - звинувачувати мене в тому що я не правий... Згадайте той самий ковід Я тоді писав що втрати від народжуваності перевищать своїм обємом всі виграші від карантинів... Ви мене тоді з Хотабом - дико критикували приводячи приклади тисяч смертей в групі 60+ Мої заперечення що Група 60+ в середньому проживе 10 років тобто 1000 втрачених в 60+=10 000 людино років А 200 не народжених дітей це втрата 62*200=12 400... Ми втратили більше 50 000 ненароджених.....
Я вас в даному випадку не звинувачую, що ви неправий. Основне чи неосновне -- питання дискусійне)) Нічого страшного, якщо хтось з нас помиляється в погляді.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 23:20
budivelnik написав: M-Audio написав:Ой бо. Та вона собі сотню причин придумає, чому саме так все і повинно бути, і що те, що вона жива і не скалічена - то цілком її заслуга, а не якогось інваліда-фронтовика.
Ви якось визначтесь Вас цікавить що скаже курва по життю? Чи все таки головне те що ЗРОБИВ її чоловік? ПС І для Вас в тому числі.
Я лише відповідав на нелогічне твердження. Але по суті -- від подібного сценарію немає захисту. Ось це головне тут.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 15 кві, 2024 23:21
Бетон а четвертий виїхав за допомогою волонтерської системи “Шлях”
Навіщо ви розшукуєте ноунеймів. Є ж Хантер, почніть з нього. Як виїхав, чому не повернувся, Все ж поряд, а ви щось шукаєте))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2454 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 15 кві, 2024 23:26
M-Audio написав:Ось це головне тут.
головне шо як не розказуватиме будівельник про свою вдячність та що зробив для нього фронтовик - свою жінку він йому не віддасть.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 23:27
M-Audio написав: budivelnik написав:Що заважає ввести формулювання
Мабуть те, що формулювання буде саме таке, як воно сформульовано в законі. Здається, його ще у вільному доступі не опублікували, яле я чомусь думаю, що про цей момент там не думали, і нічого не передбачили у протидію. Що в принципі і сказано...60 днів на протязі яких треба оновити данні.
Саме так. Правопорушення у вигляді бездіяльності почнеться в момент спливу цих 60 днів, і буде тривати до усунення, або до зникнення умов його виникнення. Це закон (не цей, котрий про мобілізацію). Але подивимось, яке насправді буде формулювання. Бо те, що я написав, має бути очевидно будь-якому юристу. "По бєспределу" можна, звісно, хоч кожного дня штраф накладати, але потім це може державі вийти боком. Так для довідки Якщо Ви отримали штраф за паркову (або безбілетний проїзд) в 9 ранку - це ж не говорить про те що можете тепер рік їздити і паркуватись як хочете і де хочете.
Будете сміятись, але сплачений штраф за проїзд без квитка дає право на продовження поїздки. Як і накладений штраф за паркування, але в останньому випадку зловживання цим правом приведе до необхідності припинення правопорушення шляхом евакуації автомобіля.
Може бути як у випадку із <del>"стволами у спадщину" </del> 1 млн. М1860 що відомо про них лише ІПН, для яких теорія ігор каже, що найвидніша стратегія: сидіти рівно на попі та не робити різких рухів, "нема дєла - нема тєла".
Востаннє редагувалось flyman в Пон 15 кві, 2024 23:28, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 15 кві, 2024 23:29
M-Audio написав: budivelnik написав: M-Audio написав:Ой бо. Та вона собі сотню причин придумає, чому саме так все і повинно бути, і що те, що вона жива і не скалічена - то цілком її заслуга, а не якогось інваліда-фронтовика.
Я лише відповідав на нелогічне твердження. Але по суті -- від подібного сценарію немає захисту. Ось це головне тут.
Буквально пару повідомлень вище описував свій алгоритм поведінки ( і аналізу) в якому головне розглянути те що НАЙБІЛЬШЕ(найсильніше) впливає на процес. Так от Що на мене , що на Вас , що на ту теоретичну дружину - найбільше впливає саме наявність ТАКИХ ЧОЛОВІКІВ Саме від НИХ залежить те як і де ми будемо жити.... Тому ми повинні свою діяльність організувати таким чином щоб в ЗАХИСНИКА було все що йому потрібно для того щоб він виконав свою роботу( при чому 3% населення на фронті і від цих 3% залежить існування 97%) То навіщо нам розглядати поведінку якоїсь теоретичної курви? На наше життя її поведінка не вплине від слова взагалі... А от ми , ПОВИННІ будемо памятати що в цього інваліда проблеми зявились від того що він захищав НАС. Тому Давайте ЗРОБИМО щоб ЗСУ було легше вже сьогодні... а проблеми з ймовірними курвами будемо вирішувати ПІСЛЯ того як вони зявляться.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 кві, 2024 23:35
katso написав: Bobua написав:Але якщо кажете “а”, то чому не розповідаєте і “б”? Давайте “мозковий штурм”. “А що якби...” Кордони відкриті. Народ щасливо і у вдвічі більшій кількості (+чоловіки 18-60) стоїть і спить стоячи по кілька діб на кордоні. Норм. Пройшли. Ура. Що у цей час з фронтом? Мабуть, щось сумне...
Нет. Те кто уедут и так не на фронте, и никогда там не будут, разве что связанными, после чего сразу станут СЗЧ. Уедут те кто прячутся на чердаках, и на армию это никак не повлияет. ]
Ні. Не так. Вже рік, а може й більше, військо поповнюють тими, хто не хотів. А без поповнення ослаблого війська х.з. де був би фронт -- на Дніпрі, чи Збучі? А без надії у війська, що скоро таки замінять і демобілізують -- х.з., що було би з солдатами...  Тому вивчайте Закон про мобілізацію. Розкажіть, як довго і якою ціною зможете від нього ухилятись. Нам у війську важливо це знати...
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 15 кві, 2024 23:50
Люди, які кажуть «хай ця країна загине, якщо повинна загинути» - для мене не люди. Це або сволота яка ВЖЕ виїхала, або все для себе вирішила тут і чекає коли б виїхати назавжди.
кучма леонід данилович зараз у франції, якщо що. міністри оборони - хто де
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-