|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 27 кві, 2024 17:35
pesikot написав: _hunter написав: pesikot написав:Ну так не подавай на инвалидность, но потом не скыглы, что инвалидности нет ..
Ты вопрос не понял: зачем что-то _подавать_ если у Родины в ее Обэриге вся инфонмация есть? -- инвалидность ДОЛЖны одновременно со списанием с учета выдавать.
Кто должен ? ТЦК ? У них на это есть право ? Может ты тогда у сантехника получишь нотариальные услуги ...
И знов за рибу гроши: у них и на бусификацию прав нет. Но тем не менее... Ну да и ладно: допустим, права выдавать нет -- пусть сами бумаги собирают и на комиссию сами отправляют -- раз уж СП назвались. Или тоже прав нет? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 490 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 27 кві, 2024 17:35
budivelnik написав: flyman написав:при покупці в умовному супермаркеті касирша: "пропікайте пару разів картою на різні чеки - укроп на один ФОП, петрушка на інший", але умовний Успіх на базарі злісний уклоніст від податків. Або труси або хрестик, як пише топ 1% успішних будівельник
Як правило на кожен касовий треба купувати ліцензію на алкоголь і на тютюн... Тому мережа стоїть перед вибором Заплатити додатково на кожен касовий 10000 грн/рік ( і вкласти цей платіж в ціну товарів) Або розділити покупців написом Ця каса не обслуговує товари алкогольні і тютюнові... Або програмно вибивати підакцизний тютюн/алкоголь на одному касовому апараті ( але тоді чек по терміналу повинен відповідати чеку по касовому) - тому й виходять такі випадки. ПС Спростити роботу , продажем ліцензії на одну адресу - гетьманцев не хоче , бо тоді весь ринок на 7-му км -буде працювати через одну ліцензію продати ліцензію на підприємця тоді підприємець відкриє 1000 магазинів на всій Україні Продати ліцензію на підприємець-адреса...-гетьманцев поки що не догадався тому флаймани пікають два рази.
якщо не купуються підакцизні товари, а на касі кажуть що буде два чеки і кожен проплатити окремо, то хто кому Рабінович? тому і писав "укроп один чек, петрушка інший", а не "бухло одинк чек, закусь інший", хоче це теж мутняк ще був би з підакцизними будівельник, не намагайся прикидатися, що всі інші валянки, а ти нобелівський лауреат
-
flyman
-
-
- Подякував: 1610 раз.
- Подякували: 2855 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 27 кві, 2024 17:37
Если б не Бетон, не посадили б в сизо. Да здравствуют истерики!!
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2491 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Суб 27 кві, 2024 17:40
stm написав: _hunter написав: stm написав:Прямая норма Закона про мобилизацию обновить данные. Расшифровать что значит прямая норма? Кривым словотолком вы владеете.
вы снова путаете _пожелания_ (можно не исполнять) государства с Законами физики (невозможно не исполнять). При этом: прямо в том же законе написанно "а если не хотите обновлять данные -- не обновляйте. Если мы вас поймаем -- будет штраф. Если не поймаем -- не будет" 
3 раз пропускаете вопрос про Трампа
У вас какие-то проблемы с памятью? -- или как тут кто-то уже писал: под одной учеткой разные люди сидят?  -- я уже про персональную информацию учетке stm писал...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 27 кві, 2024 17:42
_hunter написав:И знов за рибу гроши: у них и на бусификацию прав нет. Но тем не менее... Ну да и ладно: допустим, права выдавать нет -- пусть сами бумаги собирают и на комиссию сами отправляют -- раз уж СП назвались. Или тоже прав нет? 
А я где-то, когда-то писал, что у них есть право на бусификацию ? Ты с кем-то меня путаешь ... Ну да, ну да, тебе все должны, а ты ничего никому не должен Вот когда, я от тебя услышу, что ты признаешь свои не только права, а и обязанности, тогда продолжим разговор PS. Кстати, напомни, из какой страны ты пишешь ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 27 кві, 2024 17:43
Hotab написав:Если б не Бетон, не посадили б в сизо. Да здравствуют истерики!!
Да сто пудов, не посадили бы в СИЗО, да ещё без внесения залога ... )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 27 кві, 2024 17:47
flyman написав:якщо не купуються підакцизні товари, а на касі кажуть що буде два чеки і кожен проплатити окремо, то хто кому Рабінович?
Рабіновічи такими дрібницями не мараються Це два флаймени на єдиному податку не хочуть перевищити поріг в 5 млн...адже хіба можна сплатити 32000 з кожних 5 млн обороту...це ж до банкрутства недалеко...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 27 кві, 2024 17:47
_hunter написав:У вас какие-то проблемы с памятью? -- или как тут кто-то уже писал: под одной учеткой разные люди сидят?  -- я уже про персональную информацию учетке stm писал...
Вы весёлый, Трамп это что-то личное. Причём я напомню именно ваши слова что вы выпьете за Трампа при выделении 60млрд.$, и тут выделили и такой игнор )))))) я понимаю, что это под дых просто...
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 кві, 2024 17:51
pesikot написав: _hunter написав:И знов за рибу гроши: у них и на бусификацию прав нет. Но тем не менее... Ну да и ладно: допустим, права выдавать нет -- пусть сами бумаги собирают и на комиссию сами отправляют -- раз уж СП назвались. Или тоже прав нет? 
А я где-то, когда-то писал, что у них есть право на бусификацию ? Ты с кем-то меня путаешь ... Ну да, ну да, тебе все должны, а ты ничего никому не должен Вот когда, я от тебя услышу, что ты признаешь свои не только права, а и обязанности, тогда продолжим разговор PS. Кстати, напомни, из какой страны ты пишешь ?
Не претендую на істину, бо не розбирав це питання. Навскидку отака думка: правова держава це що і як? Соціальна держава це що і як? Імхо -- це що права і соціальна складова понад усе. В державі. Тобто держава саме для них. Тобто держава, держоргани повинні притягнути громадян до виконання ними своїх обов'язків, НЕ порушуючи їх прав. Тобто як хоч, так і крутись -- але примус виконати зобов'язання повинен бути так, щоб права не порушувались. Первинні - права і соціал. Або! Треба чесно змінити Конституцію і прямо прописати інакше. Тоді ніяких питань.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 кві, 2024 17:51
pesikot написав: _hunter написав:И знов за рибу гроши: у них и на бусификацию прав нет. Но тем не менее... Ну да и ладно: допустим, права выдавать нет -- пусть сами бумаги собирают и на комиссию сами отправляют -- раз уж СП назвались. Или тоже прав нет? 
Ты снова вопрос не понял  Где я писал, что ты писал про право на бусификацию ? Все просто: ты в качестве аргумента привел "права", но тцк _уже_ занимаются деятельностью, на которую у них прав нет. Значит аргумент -- не работает 
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2