але у гіршій ніж півтора роки тому. Гарний примус рф до миру - це обіцянка надати ракети 2000км+ та мільйони дронів при відмові росії від реальних кроків по деескалації
Victor8 написав:По газу, думаю, умные люди соберутся и примут правильное решение. Выгодное или не выгодное - это второй вопрос. То, что кому-то выгоно, другому может быть совершенно не выгодно.
Просто немного странно всё выглядит (со стороны) - с 2014 года транзит в Европу продолжается, в том числе и в 2022, 2023, 2024... А что в 2025 его вдруг не станет? Вопрос риторический.
Тут еще вопросы по валюте. Сейчас Украина получает валюту за транзит газа в Европу? Или получает некий объем газа (вместо валюты)? И какая это сумма в год?
наскільки я знаю весь час за транзит постачали додаткову кількість газу...
в транзиті ще є цікава річ, що Раша хоче продавати газ на західному кордоні. а Україні цікаво, щоб купували на східному кордоні, а далі ми розберемося. може через це йдуть торги...
DOU це сміттєзвалище трохи (або не трохи) відірваних від реальності айтішників, маминих черешеньок таких собі,яким тільки і дай поговорити про зраду на недосяжному для інших рівні ,хайп у кожному слові
дехто й досі не може зрозуміти, чому поганий суспільний устрій, коли хтось потрапить до влади - навіть через вибори чи взагалі випадково, а потім так вчепиться в це крісло/трон, щоб його звідти винесли лише вперед ногами.
яке це має відношення до нас? безпосереднє. бо зараз війна й йде між демократичними країнами та авторитарними режимами. а ми так, поле бою, нам не пощастило. й щось авторитарні режими набрали забагато сили. гадаю тимчасово, але для людей це може скласти декілька поколінь.
а більш дивують люди, які навіть під обстрілами бачать, що все не так "однозначно" й треба послухати думку руських - бо в них теж є причини. в німців теж були причини, чому з когось робили мило, а з когось - абажури.