Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 95209521952295239524 ... 14772>
Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2024 10:00

vitaliiangel
Может надо немного включить мозг и почитать для начала что запрещено (какие ресурсы) в Украине?
Ты то понятно «вильнолюдь» , там налоги не плачу, там от ТЦК прячусь. Там «дам значит 300 дол на блок-посту, они не откажутся»..
А главный финансовый инфоресурс страны должен жить в правовом поле.
Может надо немного научиться факт-чекингу? Ты как ребенок, который с пола тянет все в рот. Без разбора.
Не знаю что там у тебя поудаляли, но то ты наблюдателя таскаешь, но желтого генерала свр..
никакой инфо-гигиены..
Никто тебе не может запретить питаться фекалиями, но ты же порываешься ими кормить других!!
Зато обидчивый бедняжка ж какой))
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 21 сер, 2024 10:22, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2024 10:21

pesikot написав:І вже зараз зрозуміло, що ти прихильник проросійського Арестовича та Сари Вагенкнехт, яка на підсосі у РФ

Як же ти любиш безапеляційно навішувати ярлики на людей.
З приходом мудрості це, може ще пройде. :mrgreen:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2024 10:34

Бетон написав:
  GALeon написав:
холява написав:
Як не закрили кордони , то велика частина "маміних царапінок " чкурнула за три горби .

Не тому що я так бажаю , а тому що ви не здатні зрозуміти що є Батьківщина , є Україна , національна гідність .
У вас батьківщина там де гроші .
Ви знаходите виправдання всім своїм недолугим діям...
прям, як ''держава'' - захщати батьківщину ти винен, але як станеш інвалідом, то тобі нічого не винні

Тобто він торгував з росією, допомагаючи будувати їй танки, а я не здатен зрозуміли Батьківщину?

Таких лицемірів я більше ніде не зустрічав.
Один з канади вякає, інший- обісрався, бо великий брат кинув, а тепер вчить батьківщину любити

Человек вполне обоснованно (на фоне новостей об отмене прожиточного минимума) переживает за свою пенсию :D
Как говорится - "понять и простить"...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2024 10:35

холява написав:їх будуть потехесеньку видавлювати звітти .

Дик, справа в тому що і з Неньки *їх* потехеньку видавлювали.
Корупцією та іншими умовами.
Видавлювали не тільки за кордон...
Починали з 52 млн.

Останні події стали лише останньою краплею і самим потужним фактором.

А молодому всюди добре.
До речі, як вважаєте, після війни що в нас з похилими буде?
Ресурсів ще й на них вистачить?

Ну а як в один флакон втулити патріотизм та товарно-грошові відносини на кожному кроці (навіть при Екзистенційній! загрозі) --- внятної відповіді ще не від кого не було.
Тільки а-ля *а тут рибу загортаємо*.

Це брехня. Просто пряма явна брехня. Бо або по любові (безкоштовно), або за гроші. І нема ніякого іншого варіанту. Є або любов, або за гроші (контракт тощо).
Сорян -- третій є. Це примус.
Все. Крапка. По любові, за гроші, примус.
А коли до *за гроші* або *до примусу* намагаються притулити любов, то це щоб або грошей менше платити, або примушувати легше було.
Патріотизм (любов) же апріорі не треба посилювати грошима або примусом. Він або є, або його нема.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 21 сер, 2024 10:53, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2024 10:46

Бетон написав:

Ви знаходите виправдання всім своїм недолугим діям...прям, як ''держава'' - захщати батьківщину ти винен, але як станеш інвалідом, то тобі нічого не винні
Тобто він торгував з росією, допомагаючи будувати їй танки, а я не здатен зрозуміли Батьківщину?

Один з канади вякає, інший- обісрався, бо великий брат кинув, а тепер вчить батьківщину любити
[/quote]
[/quote]
Царапінка - я чесно і свідомо казав правду , де і як я заробляю .( бо на пенсію тяжко прожити )

Ніде і ніколи я не чув від держави , що звертайте бізнес -не торгуйте , більш того, держава контролювала кожний мій шаг через податкову і митницю . Ні разу не заперечили , і кожний раз питали , скільки завозиш ....НДС скільки ?
Коли настав час , і на Україну напали ,я побіжав до війскомату

Ви тут про себе все теж самі написали і пишите .
Одне повідомлення ваше підтримав , ОДНЕ , всі інші про ваші пригнічення державою ...

Ви дуже свідомий , і гроші за кордон ( в податкову заявили), і хочь ні хто не нуждається а як біженці оформлені , і ......
До.... вітальки ...
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2024 10:51

_hunter написав:
холява написав:
Як не закрили кордони , то велика частина "маміних царапінок " чкурнула за три горби .

Не тому що я так бажаю , а тому що ви не здатні зрозуміти що є Батьківщина , є Україна , національна гідність .
прям, як ''держава'' - захщати батьківщину ти винен, але як станеш інвалідом, то тобі нічого не винні

Один з канади вякає, інший- обісрався, бо великий брат кинув, а тепер вчить батьківщину любити[/quote]
Человек вполне обоснованно (на фоне новостей об отмене прожиточного минимума) переживает за свою пенсию :D
Как говорится - "понять и простить"...[/quote]

Що будете робити , коли приїдете під конвоєм в Україну ?
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2024 10:53

detroytred написав:
  холява написав:їх будуть потехесеньку видавлювати звітти .

Дик, справа в тому що і з Неньки *їх* потехеньку видавлювали.
Корупцією та іншими умовами.
Видавлювали не тільки за кордон...
Починали з 52 млн.

Останні події стали лише останньою краплею і самим потужним фактором.

А молодому всюди добре.
До речі, як вважаєте, після війни що в нас з похилими буде?
Ресурсів ще й на них вистачить?

Ну а як в один флакон втулити патріотизм та товарно-грошові відносини на кожному кроці (навіть при Екзистенційній! загрозі) --- внятної відповіді ще не від кого не було.
Тільки а-ля *а тут рибу загортаємо*.

++
Цинічно, але логічно.
Помаленьку тишком-нишком, щоб не розцінили як зраду України, країни які прийняли наших біженців починають спрощувати дозволи на постійне проживання для тих хто зміг і хоче інтегруватися та постійно працює, і цей процес набирає обертів.
Окремо йдуть діти, тут деякі країни взагалі йдуть шляхом ми вам виплати залишимо, аби діти інтегрувалися, а далі ви нікуди вже не поїдете. Місцеві школи з молодших класів, у будь-якому випадку зроблять дітей громадянами країни з цінностями та світоглядом власної країни, а батькам вже доведеться пристосовуватися під тиском оточення та і власних дітей.

В колі спілкування вже є сім'ї які розпалися із-за дистанції та неможливості регулярно бачитися. Деякі діти вже коли навіть граються розмовляють на мові країни в яку виїхали, українська вже з акцентом.

ІМХО Видавлювати в Україну будуть тільки тих хто не хоче працювати і сидить на виплатах і не має малолітніх дітей.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Сер 21 сер, 2024 11:08, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2024 11:07

_Mykola_ написав: Видавлювати

І під цим *видавлювати* мається на увазі не те, що хтось спеціально навмисне отаке робить, а в товарно-грошових умовах складаються отакі умови, що когось відстороняють від банкету. Якщо ресурсів не вистачає.
Така природа цих відносин.
Це норма.

Альтернатива їй уравніловка. Що теж є не гууд. І на неї не йдуть.
Тому демократичненько - геть))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2024 11:07

_hunter написав:
  Бетон написав:
холява написав:

Как говорится - "понять и простить"...

Запреты накапливают энергию обратной реакции. В физике это называют потенциальной энергией.
В маркетинге это называют отложенным спросом.
США уже обожглись с запретом алкоголя, получив колоссальный взрыв преступности и мафии, которая наверное до сих пор существует.

Для того, чтобы это понять, нужно хотя бы школу закончить.

Накопленное недовольство и недоверие, как растянутый шпагат, взорвётся повальным выездом.

Не было бы запрета, ездили туда сюда. Возможно, приехало бы даже больше.

Останется он без пенсии.
Радует только, что всё это они делают своими собственными руками.

И не нужно потом мне stm, писать, что не нужно злорадствовать
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2024 11:18

Бетон
Останется он без пенсии.

Чем мне кажется вы (ну и еще пара персонажей тут ) переоцениваете значение пенсии в жизни почитателей этого ресурса. Здесь нет , имхо, критически зависимых от пенсии.
Да, мне мои 25 к совсем не лишние, но это не значит что я на них живу.
Ну а кто постарше и не очень может работать, видимо имеют активы для жизни.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 95209521952295239524 ... 14772>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти