хтось не так давно зі мною дискутував, що в Китаї все добре. але тоді ще не було мейнстримом казати, що у Китаю великі проблеми. озветься це хтось?
|
|
Додано: Вів 12 лис, 2024 18:23
Re: Руйнація економіки РФ з початком війнихтось не так давно зі мною дискутував, що в Китаї все добре. але тоді ще не було мейнстримом казати, що у Китаю великі проблеми. озветься це хтось?
Додано: Чет 14 лис, 2024 12:18
Re: Руйнація економіки РФ з початком війниВиплати за поранення зменшили з 3 млн. до 100 тис. руб.
Тепер вже офіційно: "гроші закінчуються"
Додано: Чет 14 лис, 2024 12:51
Re: Руйнація економіки РФ з початком війниКоли нафта подешевшає? фактори, які мають вплинути на зменшення ціни на нафту
Додано: Чет 14 лис, 2024 13:04
У них основные выплати при подписании контракта и ежемесячно. Человек думающий "А что выплатят в случае чего?" скорее всего воевать вообще не пойдет. С точки зрении мотивации их система рекрутинга идеальна. Цепляют рисковую, безбашенную целевую аудиторию. Посмотрите их милитаристские ролики. Война это риск и драйв.
Додано: Чет 14 лис, 2024 13:08
АУЕшников и прочих детей, выросших на "Бригаде", "Бумере" и подобной лабуде?
Додано: Чет 14 лис, 2024 13:13
Вот на таких это рассчитано
Додано: Чет 14 лис, 2024 13:34
Глядя как они массово самовыпиливаются подручными средствами, я уже начинаю верить что мы таки в самом деле не одиннарот.
Додано: Чет 14 лис, 2024 14:04
Это самый страшный результат этой войны: Украина теряет цвет нации, кацапы утилизируют генетический мусор. Мне кажется именно поэтому им не просто насрать на потери - у них они жестко запланированы. У меня единственная надежда на то, что этот генетический мусор будет утилизирован далеко не весь, вернется на болота и продолжит убивать и калечить окружающих (простых расеян) с утроенной энергией.
Додано: П'ят 15 лис, 2024 14:43
Шановні форумчани, пропонуємо до обговорення:
Bank of China почав блокувати юаневі перекази до рф з її «дружніх» країн Як, на Вашу думку, це вплине на економіку рф?
Додано: П'ят 22 лис, 2024 13:34
Ярослав Железняк
|
|