Руйнація економіки РФ з початком війни

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Світова економіка та світова економічна криза, процеси в світовій економіці, а також основні тенденції розвитку. Економіка США, Японії, Німеччини, Китаю - ресурси, роль та перспективи
  #<1 ... 109110111112
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 00:08

stm написав:
  andrijk777 написав:
  stm написав: Скільки можливо до розпаду друкувати грошей?

Все ДУЖЕ просто.
Дивіться на курс. Якщо курс падає - то вже надрукували багато. Якщо курс стане 150 - то це ще норм. Якщо вище - тоді вже є деякі проблеми в РФ.

*насправді потрібно дивитись на інфляцію. Але вас накачали казками про інфляцію 25-50%, то ці казки породжують наступні казки. Тому для вас - тільки курс.

Я дивилась курс у союзі був 1$ за 1 рупь незмінно. Ті, хто міняв могли сісти у тюрму, то було незаконно )
Але питання, чи можу я брати за істину що друк коштів до нескінченності можливий, якщо курс 1рупь за 1$, 1$ за 80 рублів?
Пропорція різна, сенс зберігається. Дивитися на борги до мають значення після? Чи не вони приводять до того що після?

Ви купували хоч раз долляри при комуняках???
барабашов

Подякував: 298 раз.
Подякували: 375 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 12:12

killer_of_liars написав:
  stm написав:Про РЖД і інтернет теж немає помилки. Загальна недостача РЖД 4 трл., не млрд як мені пише кришталево_правдивий. Його інтернет, а він погуглив, не показав цифр радіо свободи. Так буває ) і наказ про мобілізацію на росії після якого були ті незрозумілі мої речення про масовий від'їзд орків він теж не знайшов. Правда на росіі має цікаві особливості. Наказ той діє і до нині )

я стільки не скурю і не з'їм наркоти щоб проникнутись вашими брехливими спічами :mrgreen:
Слово недостача зазвичай використовують продавчині на базарі, сподіваюсь ви трошки більше тямите в економіці.

які цікаві обліківки - тільки но зареєструвалися - й вже висловлює безапеляційно свої думки на різних гілках, але про стан речій в Україні та Раші. до чого б це? :lol:
Shaman

Подякував: 818 раз.
Подякували: 1732 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 13:33

Shaman
Всі нові - добре заблоковані старі
Hotab
Форумчанин року