|
Руйнація економіки РФ з початком війни |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Світова економіка та світова економічна криза, процеси в світовій економіці, а також основні тенденції розвитку. Економіка США, Японії, Німеччини, Китаю - ресурси, роль та перспективи
Додано: П'ят 13 лют, 2026 00:08
stm написав: andrijk777 написав: stm написав: Скільки можливо до розпаду друкувати грошей?
Все ДУЖЕ просто. Дивіться на курс. Якщо курс падає - то вже надрукували багато. Якщо курс стане 150 - то це ще норм. Якщо вище - тоді вже є деякі проблеми в РФ. *насправді потрібно дивитись на інфляцію. Але вас накачали казками про інфляцію 25-50%, то ці казки породжують наступні казки. Тому для вас - тільки курс.
Я дивилась курс у союзі був 1$ за 1 рупь незмінно. Ті, хто міняв могли сісти у тюрму, то було незаконно ) Але питання, чи можу я брати за істину що друк коштів до нескінченності можливий, якщо курс 1рупь за 1$, 1$ за 80 рублів? Пропорція різна, сенс зберігається. Дивитися на борги до мають значення після? Чи не вони приводять до того що після?
Ви купували хоч раз долляри при комуняках???
-
барабашов
-
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2026 12:12
killer_of_liars написав: stm написав:Про РЖД і інтернет теж немає помилки. Загальна недостача РЖД 4 трл., не млрд як мені пише кришталево_правдивий. Його інтернет, а він погуглив, не показав цифр радіо свободи. Так буває ) і наказ про мобілізацію на росії після якого були ті незрозумілі мої речення про масовий від'їзд орків він теж не знайшов. Правда на росіі має цікаві особливості. Наказ той діє і до нині )
я стільки не скурю і не з'їм наркоти щоб проникнутись вашими брехливими спічами  Слово недостача зазвичай використовують продавчині на базарі, сподіваюсь ви трошки більше тямите в економіці.
які цікаві обліківки - тільки но зареєструвалися - й вже висловлює безапеляційно свої думки на різних гілках, але про стан речій в Україні та Раші. до чого б це? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 818 раз.
- Подякували: 1732 раз.
-
-
Профіль
-
-
2