|
Кредобанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 24 жов, 2025 10:33
Amethyst написав:Думаю, що геодані краще вимкнути
какаяразніца ?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1928 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 жов, 2025 11:03
flysoulfly написав: Amethyst написав:Думаю, що геодані краще вимкнути
какаяразніца ?
Ну, наприклад, Приват при активності картки за кордоном може лочити операцію і вимагає пройти відеочат ((
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 526 раз.
- Подякували: 1358 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
1
1
12
Додано: П'ят 24 жов, 2025 11:44
flysoulfly написав: Hotab написав:крафт Блек. Вони відкрили віртуально, бо фізично в Португалії. Закинули. 10к на рахунок і отримали блокування
10к грн ?
Як не дивно - так
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2556 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Пон 05 січ, 2026 14:17
Всіх пускає в застосунок? Спочатку не запропонувало зайти по морді, підсунуло «введіть телефон «. Потім не шле смс. По факту не входжу в застосунок
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Пон 05 січ, 2026 17:39
Hotab написав:Всіх пускає в застосунок? Спочатку не запропонувало зайти по морді, підсунуло «введіть телефон «. Потім не шле смс. По факту не входжу в застосунок
если вы в Украине то наверное понимаете какая ситуация со светом и связью , зашол в декабре в отделение а все сидят смотрят в потолок , шо ? при переключении света отключилось програмное обеспечение и грузится уже как час. Недоприложение тоже глючит
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 636 раз.
- Подякували: 522 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 січ, 2026 19:36
Vadim_ написав: Hotab написав:Всіх пускає в застосунок? Спочатку не запропонувало зайти по морді, підсунуло «введіть телефон «. Потім не шле смс. По факту не входжу в застосунок
если вы в Украине то наверное понимаете какая ситуация со светом и связью , зашол в декабре в отделение а все сидят смотрят в потолок , шо ? при переключении света отключилось програмное обеспечение и грузится уже как час. Недоприложение тоже глючит
У них давні (з моменту його зміни) проблеми з аплікухою. Але вони сьогодні нічого не анонсували. Тому і спитав тут
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Пон 05 січ, 2026 20:17
Hotab написав: Vadim_ написав: Hotab написав:Всіх пускає в застосунок? Спочатку не запропонувало зайти по морді, підсунуло «введіть телефон «. Потім не шле смс. По факту не входжу в застосунок
У них давні (з моменту його зміни) проблеми з аплікухою. Але вони сьогодні нічого не анонсували. Тому і спитав тут
та после праздников меня все фейсайди только сегодня начали узнавать и то не с первого раза, пришлось вспоминать пароли  п.с. а вообще Кредо хороший банк , я с ним уже и не помню с какого года , с того когда Укрсоцбанк купили росияне. супер менеджеры в отделении на Яворныцького, подскажут как без комиссии сделать оплату и прочие мелочи... но то шо они сделали с приложениями это дно
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 636 раз.
- Подякували: 522 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 січ, 2026 03:24
Цікавий збій. Смс для авторизації не приходило, бо у мене спосіб повідомлень - пуш, а не смс. Але як можна отримати пуш, коли тебе викинуло з додатку?) Замкнуте коло. Гаряча лінія увімкнула «смс», і авторизувався. А от що було б, якби я був у країні, де нема роумінгу у українських мобільних операторів? Таких чимало. Як би я авторизувався в такому випадку?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-