Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
DmitryZP написав:Цікаво, було по Правильній картці 7%, зараз дивлюся вже 6%. І фіг знайдеш коли вони це змінили. Кручу-верчу, на... хочу. Змінити - змінили, а от пуш повідомлення у застосунок надіслати то вже занадто...
Ощадний рахунок «Кишеня», де ви отримуєте 6% річних щомісяця до залишку на цьому рахунку.
Та вроде как 5 % было, недавно сделали 6 %. Случайно на сайте увидел новость, рассылки не было.
Ну я відкривав були умови 7%. Тому і пишу кручу-верчу...
[quote="5572874:DmitryZP написав:Цікаво, було по Правильній картці 7%, зараз дивлюся вже 6%. І фіг знайдеш коли вони це змінили. Кручу-верчу, на... хочу. Змінити - змінили, а от пуш повідомлення у застосунок надіслати то вже занадто...
Ощадний рахунок «Кишеня», де ви отримуєте 6% річних щомісяця до залишку на цьому рахунку.
Та вроде как 5 % было, недавно сделали 6 %. Случайно на сайте увидел новость, рассылки не было.
Ну я відкривав були умови 7%. Тому і пишу кручу-верчу...[/quote] Кишеню в минулому році відкривав на 7%. Ту що стала на тот момент з нульовим відсотком,перевів під 7 а нульовий закрив.
DmitryZP написав:Цікаво, було по Правильній картці 7%, зараз дивлюся вже 6%. І фіг знайдеш коли вони це змінили. Кручу-верчу, на... хочу. Змінити - змінили, а от пуш повідомлення у застосунок надіслати то вже занадто...
Добрий день! Ставки по "Кишені" будо зменшено 11 квітня, новина про це була опублікована на нашому сайті: https://kredobank.com.ua/about/pres-slu ... -u-kysheni. Щодо пуш-сповіщень у застосунку, дякуємо за побажання, ми передамо його до відповідного департаменту.
korovas2 написав:Картка до нього є? Сало крутиться?
Добрий день. Ні, картки до ощадного рахунку ви не можете відкрити, просто при потребі переводите кошти з "Кишені" на ваш поточний рахунок в онлайн-банкінгу та вільно користуєтесь ними