|
Акордбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 17 кві, 2023 19:17
THB написав: Кассандра написав:demichh будет, тут толкать надо, чтобы было без комиса до 100к/мес на инн
Но это не точно - надо было дописАть. Там вроде ....
нет, это именно точно - толкать без комиса до 100к/мес на инн .
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 17 кві, 2023 19:19
idealstorm я питав у менеджера у відділенні,що то за Простір. Відповідь: в Україні все теж саме як Віза і Мастеркард. А виявилось не теж саме( А пішки ви вже самі ходить у наш час інтернету, я пас)
-
mogicanin1986
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 кві, 2023 10:04
mogicanin1986 написав:Мій досвід: відкрив сьогодні у відділенні картку Найкраща, дали систему Простір. Раніше ніколи цім Простіром не користувався, намагався в додатках двух банків переказати на Простір цей гроші з картки на картку - не можливо. Подзвонив в підтримку порадили відкрити додаткову віртуальну гривневу картку мастеркард. На неї переказав без проблем. Акорд вирішив відрізнятись від інших банків, проблема вирішена, але осад остався( ще й чата підтримки немає в додатку, в усіх інших додатках банків яким я користуюсь чат є, а тут тільки дзвонить, незручно(
интересно, Простир кредитным бывает в принципе? а так вроде Приват его поддерживает, может еще расширится
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 кві, 2023 19:09
flysoulfly написав: cohan написав:а шо Вы там делали с 400к ? там же вывод 200 только можно
во-первых, я говорил в основном за "как раньше", заводил на несколько тогдашних фондов, не единоразово, только до 24.02.2022 во-вторых, шото я не понял про шо речь? 100К с кассы выдача в день. Шото поменялось? 400К = 3 дня + р2р или 2 дня + р2р + банкоматЫ (мне банкоматы гемор)
Кстати, для гривны есть ещё не очень быстрый, но тоже способ вывода без бегания за очередными 100к налички каждый рабочий день: покупаешь в Дие ОВГЗ, погашение указываешь на банк по вкусу. Ещё и неплохой процент капнет. Обычно есть бумаги с погашением в пределах месяца, а то и завтра.
-
moveton
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 702 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Вів 18 кві, 2023 19:42
moveton написав:Кстати, для гривны есть ещё не очень быстрый, но тоже способ вывода без бегания за очередными 100к налички каждый рабочий день: покупаешь в Дие ОВГЗ, погашение указываешь на банк по вкусу. Ещё и неплохой процент капнет. Обычно есть бумаги с погашением в пределах месяца, а то и завтра.
Якщо не буде роловеру - то так. Якщо буде - тоді ой. Ну і такого щоб в дію будо дуже багато паперів з близькими термінами погашення - я б не сказав би що пропозицій дуже багато. Так наразі є 10 травня. А далі - лише вересень. Тобто ваш способ у цьому - початку наступного місяця ще може спрацювати, а потім чекати "виведених" треба буде довгенько  . Ну і питання фінмону може таки вилізти зненацько у якомусь неочікуваному місці. Тому як на мене каса виглядає і надійніше, і безпечніше.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 18 кві, 2023 19:43
покупаешь в Дие ОВГЗ, погашение указываешь на банк по вкусу.
с каким MCC проходит такая покупка? Можно ли купить за счет КЛ?
-
Кащей
-
-
- Подякував: 227 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 кві, 2023 19:53
Кащей написав:с каким MCC проходит такая покупка?
6211
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 18 кві, 2023 20:06
Alien написав:Якщо не буде роловеру - то так. Якщо буде - тоді ой. Ну і такого щоб в дію будо дуже багато паперів з близькими термінами погашення - я б не сказав би що пропозицій дуже багато. Так наразі є 10 травня. А далі - лише вересень. Тобто ваш способ у цьому - початку наступного місяця ще може спрацювати, а потім чекати "виведених" треба буде довгенько  . Ну і питання фінмону може таки вилізти зненацько у якомусь неочікуваному місці. Тому як на мене каса виглядає і надійніше, і безпечніше.
Да, не спорю: может быть и ролловер (хотя пока прецедентов не было) и сроки не близкие в конкретный момент оказаться. Не говорю, что способ идеально лучше других. Но если нужно вынести несколько миллионов, его стоит серьёзно рассмотреть потому, что через кассу это тоже займёт месяцы (так и не понял: 100к в день - это на ИНН или всё таки с конкретного счёта). Ну и внос таких сумм налички в следующее место - это опять же финмон. В случае с ОВГЗ наоборот, обеляется: почти любому финмону показал, что это выплата от государства и он счастлив. Где-то лет 5. Кащей написав:покупаешь в Дие ОВГЗ, погашение указываешь на банк по вкусу.
с каким MCC проходит такая покупка? Можно ли купить за счет КЛ?
6211. Да, можно и в кредит и комиса не возьмут. Но в Аккорде это мало кому доступно.
-
moveton
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 702 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Вів 18 кві, 2023 20:15
Народ, а как тут платные СМС оключить?) У меня карта Найкраща именная и виртуальная валютная) Обе в статусе "неактивная". В отделении сказали, чтоб не нажимал "Вкл" на карте. В итоге, и банкинг у меня неактивный?)
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 кві, 2023 21:14
Andrey2512 написав:Народ, а как тут платные СМС оключить?) У меня карта Найкраща именная и виртуальная валютная) Обе в статусе "неактивная". В отделении сказали, чтоб не нажимал "Вкл" на карте. В итоге, и банкинг у меня неактивный?)
СМС відключається на ГЛ.
-
klug
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 1240 раз.
-
-
Профіль
-
-