Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Найкращий банк для цифрових банківських послуг, у якого: - до цих пір немає віртуалки/жижитал і віддаленої реєстрації клієнта (через Дію); - ніде в ІБ не відображується ЦВВ картки - договори з ІБ на мило так і не приходять ... отака вона найкращисть
Amethyst Вони мене взагалі вбили,коли оформлював депозит,того,іншого немає в ІБ, ой,як ми розсобачилися,після 5-8 різних ІБ,після хорошого на гімно ух, як важко переходити, краще б навпаки.
novichok написав:А що там за зміни в тарифах? Пришла смс з посиланням на сайт банку, але зайти туди не можу через паршивий інтернет. https://bankalliance.ua/articles/6
- там такой текст:
ПРО ЗМІНИ ДО КАРТКОВИХ ТАРИФІВ БАНКУ. 01 ЛИСТОПАДА 2022 Шановні клієнти!
Інформуємо Вас про те, що з 01.12.2022 року вступають у дію зміни до карткових Тарифів Банку ТП «СКАРБНИЧКА», ТП «ПЕРСОНАЛЬНИЙ» та ТП «ELITE» в частині здійснення платежів на користь клієнтів інших банків та проведення безготівкових операцій в іноземній валюті.
Крім того, для ТП «СКАРБНИЧКА» внесені зміни щодо переказу коштів за допомогою платіжного доручення на паперовому носії, а також уточнено інформацію стосовно переказів за допомогою мобільного банкінгу.
Детально ознайомитися з новою редакцією Тарифів можна у відповідних розділах Вашого тарифного пакету на сайті Банку.
- короче блин... надо качать файл с тарифами. зараз не на часі
На момент оголошення новi тарифи на сайтi були вiдсутнi. Наразi вони вже з'явились. Оскiльки мене цiкавив тiльки тариф ПЕРСОНАЛЬНИЙ - дивився лише його. Суттєвi змiни стосуються роздiлу 7. Переказ коштів з Рахунку. Але власне для гривневих переказiв змiн по сутi нема - пункти 7.1-7.4, якi до цього були у роздiлi - змiн не зазнали. Натомiсть добавились пiдроздiли та пункти, яких ранiше не було а саме: - "Платежі на користь клієнтів інших банків" пп.7.5-7.7 якi регламентують платежi у USD та EUR, перекази по SWIFT та оформлення доручень на паперових носiях, - "Операції з проведення розрахунків Клієнтів (безготівкові операції в іноземній валюті)" пп 7.8-7.10
Отже думаю, що тi клiєнти, хто не переказує тут валюту особливих змiн не вiдчують.
malser написав:Добрый день. Подскажите кто-то пользуется интернетбанком тут. Не могу сделать платеж по реквизитам Украина. Постоянная ошибка второй день