Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
darmet написав:Ставка по гривне 13%. Банк в удобном месте. Это плюсы. Минус в том, что нет интернет-банкинга и карточек под депозит. Был весьма удивлен такой убогой технологичностью. Еще девочки симпатичные. Это тоже можно отнести к плюсам.
Кроме отделение в Киеве,это тоже жирный минус
і знову за старе... квитанція про зняття сумми з іншого банку не підходить як джерело походження грошей,а відсотки - так. Питання - як розподілити де відсотки,або де тіло вкладу,якщо вклад з капіталізацією та виплатою на тіло вклада? В самому банку не надають письмового джерела ,що саме підпадає під джерело,тільки усні консультації від менеджера банку. На 1 іпн не більше 150 к грн
Кредитвест Банк — перший турецький банк, який здійснює свою діяльність на банківському ринку в Україні.
Ромасик написав:sens, в виписці по депозиту/рахунку для виплати депозиту є інфа по %%.
це зрозуміло,але у виписці будуть ВСІ операції ,а не тільки відсотки тому і не зрозуміло,чому необхідно робити таку гімняну роботу,і чому витребують саме відсотки , бо квітанції про зняття всього вкладу з іншого банку не можуть бути прийнятим банком КВ . так само у мене є картка на яку отримую заробітну плату і не тільки , але знову треба брати в руки маркер та робити гімняну роботу двічі Я вирішив залишити десь 4250 ойро аніж займатися ...
потому что відсотки есть доход , такой же как зарплата и прочее, который позволяет подтвердить источник происхождения средств
це вірно наполовину якщо ВИ отримали хабар в розмірі 1000 мінімальних ЗП і поклали на депозит , то відсотки це з ВАШОЇ точки зору ВІДОКРЕМЛЕНІ КОШТИ зрозуміла думка
Ромасик написав:sens, в виписці по депозиту/рахунку для виплати депозиту є інфа по %%.
це зрозуміло,але у виписці будуть ВСІ операції ,а не тільки відсотки тому і не зрозуміло,чому необхідно робити таку гімняну роботу,і чому витребують саме відсотки , бо квітанції про зняття всього вкладу з іншого банку не можуть бути прийнятим банком КВ . так само у мене є картка на яку отримую заробітну плату і не тільки , але знову треба брати в руки маркер та робити гімняну роботу двічі Я вирішив залишити десь 4250 ойро аніж займатися ...
таке то... протоптуйте стежку в податкову за швидкими довідками про доходи. Якщо звісно, податкова про них знає
таке то... протоптуйте стежку в податкову за швидкими довідками про доходи. Якщо звісно, податкова про них знає
нащо? Не буду писать рекламу,но квитанции с выплатой кредиторских требований признали официальным источником происхождения средств и подтверждены Фондом,в самом банке подчеркиваю не знают и не предоставляют письменной инструкции,где по мнению банки(!) изложены ВСЕ доступные источники и согласованные с НБУ. Поэтому, будим довольствоваться допустимым граничным значением . Может кому-то совет ваш будит полезным,отдельное спасибо,но из-за "50 копеек ссориться с кумовьями" это не наш метод.
sens, ги, логіка трохи поламалася, але... ви писали про те, що вони не визнали квитанцію про видачу коштів, але не про те, що вони не визнали виписку з формулюванням "виплата депозиту", що близько до виплати кредиторських вимог. Але, розумію, практично те ж, що і зняття коштів. Проте, може певна демагогія має юридичний сенс Або вони тупо не знали, що таке кредиторвські вимоги і злякалися
Ромасик написав:sens, ги, логіка трохи поламалася, але... ви писали про те, що вони не визнали квитанцію про видачу коштів, але не про те, що вони не визнали виписку з формулюванням "виплата депозиту", що близько до виплати кредиторських вимог. Але, розумію, практично те ж, що і зняття коштів. Проте, може певна демагогія має юридичний сенс Або вони тупо не знали, що таке кредиторвські вимоги і злякалися