|
Правекс банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 17 жов, 2023 21:15
Shummi написав:Ну был я в банке, пока вроде бы на словах, то что можно заказать в Приложухе, это и есть Фамилия. Я заказал 2 карты доллар и евро, гривну забрал. Но понять точно ли это фамилия, и можно ли будет с нее снимать валюту без процентов можно будет только попробовав. Это уже на след неделе наверное
Там же прямо на пластике чашка капуччино нарисована, шоб уже никаких сомнений не было.
-
Кащей
-
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 110 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 жов, 2023 20:47
Кащей Нет, гривневая платина не капучино нарисованно) Серебрянная она такая, и здание там какое то) карты уже в приложении активны как приедут в отделение и как я сниму евро, по результату отпишу) но думаю это все таки фамилия, ибо 3 капучины у меня уже есть)
-
Shummi
-
-
- Подякував: 257 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 жов, 2023 21:07
Shummi написав:Кащей Нет, гривневая платина не капучино нарисованно) Серебрянная она такая, и здание там какое то) карты уже в приложении активны как приедут в отделение и как я сниму евро, по результату отпишу) но думаю это все таки фамилия, ибо 3 капучины у меня уже есть)
Платина даа, она ВНЕ Пакета А вот валютки уже будут в каком-то Пакете и диджитал есть только из Капучино.
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 510 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 18 жов, 2023 21:19
Amethyst мне едут такие же две платины в Валюте как и гривневая. В приложении они уже видны и активны)
-
Shummi
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 жов, 2023 21:26
Amethyst написав: Shummi написав:vladus17 А сделал вот Виза Платинум, и думал что он и етсь Фамилия) Сегодня потопаю в отеделние забрать его и заказать валютные карты) Но елси окажется что это не он, будет неприкольно)))
Эт Капучино... ну може с сахаром, адназначна
Точно Капучіно, але трохи специфічний. Я теж реєструвалась через додаток, випустила візу платинум і думала, що це Фамілія. А пуш прийшов " ви відкрили картку...бла бла... пакет Капучіно"  . Цифрова віза платинум, що відкривається при реєстрації, - це не класична карта з пакету Капучіно, здається тариф називається Onboarding, щось таке, у неї свої плюшки, але поточні рахунок Фамілія відкрити не дасть. Зате можна далі в додатку відкрити уже цифрову Фамілію, вона називається Віза Платинум для заробітної плати (це збиває з пантелику, але якщо проскролити опис під картою до самого низу, то пише і про 300 грн в місяць, і про умови безкоштовності 25000/7000, так що не помилитесь). Карта, як і перша, відкривається кілька годин, потім можна відкрити поточні валютні Фамільні і робити обмін без відвідування відділення. Ну а вже потім проходити квест "як отримати свої кровні"...
-
Melanor1
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 жов, 2023 21:26
Shummi написав:Amethyst мне едут такие же две платины в Валюте как и гривневая. В приложении они уже видны и активны)
Как это едуТ? Пластик шоли?
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 18 жов, 2023 21:32
Melanor1 Ну так вот я єту хрень Віза Платинум для заробітної плати и открыл, там условия 25 000 среднемесячного остатка. Горячка сказала что будет снятие без комсы. Да, в Харькове снять валюту можно только приложив фиpическую карту к NFC
-
Shummi
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 жов, 2023 21:38
Shummi написав:Melanor1 Ну так вот я єту хрень Віза Платинум для заробітної плати и открыл, там условия 25 000 среднемесячного остатка. Горячка сказала что будет снятие без комсы. Да, в Харькове снять валюту можно только приложив фиpическую карту к NFC
Так эта хрень тока в грн бывает, как вам удалось ее валюткой выпустить?
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 18 жов, 2023 21:40
Amethyst Горячка сказала топать в отделение) вот я притопал и выпустил)))) Жду пластик
-
Shummi
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 00:06
Shummi написав:Melanor1 Ну так вот я єту хрень Віза Платинум для заробітної плати и открыл, там условия 25 000 среднемесячного остатка. Горячка сказала что будет снятие без комсы. Да, в Харькове снять валюту можно только приложив фиpическую карту к NFC
Так зняття валюти ж поточного валютного рахунку фамільний без комісії, хіба ні? Валютна карта, що пластик, що віртуальна взагалі не потрібна. На рахунок того, що сказали у відділенні - у мене відділення біля дому, маленьке, а я на свою голову вибрала їх як обслуговуюче. Так від них нічого взагалі добитись неможливо, що по тарифу, що по додатку, "нам дозволено відкривати Фамілію тільки річну за 2500", все рещта - до центрального відділення.
-
Melanor1
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
|